• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

yaparız tabi canım senle ben en zorunu yaşıyoruz askerliğin ben yine denicem şansımı gidip göreceğim ama sen :( çok üzülüyorum ama canım önemli olan dizinin dibinde olması birçoğunun yanıbaşındayken paylaşamadığını sen telefonla paylaşıyorsun eminim o yüzden önemli olan mesafe değil yüreğindeki aşk ve bağlılık... ve bu özlem sizi daha çok bağlıyacak ve biz eşimle sizin düğününüzde göbek atacağız :16:

Ay Allahım şuanda yüzümdeki salak sırıtmayı görmelisin:1::1:
Haklısın belkide :8:
Allahın izniyle o günleride göreceğiz inşallaaaaaaaah:72:
Ve bizde sizin bebeğinizi görmeye geleceğiz ( amiiiiiiiiiiiiin ):16::16::16::16::16::16::12:

Ay Allahım şuanda yüzümdeki salak sırıtmayı görmelisin:1::1:
Haklısın belkide :8:
Allahın izniyle o günleride göreceğiz inşallaaaaaaaah:72:
Ve bizde sizin bebeğinizi görmeye geleceğiz ( amiiiiiiiiiiiiin ):16::16::16::16::16::16::12:

haklısın belkide değil haklıyım canım :)))) koskoca bir amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :16:

ne be belki doğum günümde yollamak istersin diye tarif ettim :37:
Hıı bi düşünmeliyim:1:

sokmıycam o düğüne sizi ben :63:
Badigartlık mı yapacaksın yoksa:18:
neyse ben aranızdan çekileyim...........
Aaaa ne oldu şimdi:50:
ha ha ha o biraz zorrrr kıskanç luna ereeess şuna bişey deeee :33::33::33::33::33:

İki dakika lavaboya girdim karışmış gene ortalım :1::1::1::1::1:

tamam canım ben kendim çekildim, kimse bana benim ona verdiğim değer kadar değer vermek zorunda değil sonuçta :31:

İyi gecelerr hepinize

luna bu tepkin şakamı ciddi mi anlayamıyorum bazen ciddi ciddi bozuluyormusun yoksa şaka yı sürdürüyormusun

Back
X