• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Panik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydi

Amin sagol canim
başın sağolsun canım Allah ailesine sabır versin. Genç ölümleri kötü oluyor malkesef :(
Amiiin cnmmm

Kuzum başın sağolsunnn.Rabbim mekanını cennet eylesin .evet ölüm ai geliyor genç yaşlı dinlemiyorum bizlerde gideceğiz bir günn. Bende şubatta 2 arkadaşımı peşpeşe kaybettim 20li yaşlarda hala acılarını şokunu atabilmiş değilim.Rabbim yaşatmasın birdahaaa:14:
günaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallah :( Sayı 201e çıkmış.
bnede ayrılacam sanırım.
aaa neden ki? hayırlısı olsun hakkında.
canımmm nolduuuuu :53::53::53: anlat bakiim :26:

dün sen bunu yazdığın saatlerde ben acildeydim :50: bilgisayar falan olduğu gibi bırakıp çıktım evden :50: o yüzden görmedim tatlımm, görsem yazmaz mıydım ben sanaaa :14:

kızlar dün geceden beri hasta olduğum için giremedim pek nete, dün gece fena oldum iyice, arkadaşımla eşi saolsun gelip beni acile götürdüler, orda bi serum yedim falan, biraz kaldım, sabaha doğru eve geldik, bugün de raporluydum, yattım tüm gün evde, biraz biraz kendime gelebildim, yarın gene rapor alıcam :50:

sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım :ssz:
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın peki?

Panik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydi
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...
bnede ayrılacam sanırım.

fevri davranma canım benim bekle biraz..

hakkında hayırlısı olsun canım... :nazar:

Günaydın herkeseeee :6:

günaydın gamzelim :3: naber :31:

Günaydın kızlar buaradaaa

günaydın canım sen iyi misin? :31:

günaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallah :( Sayı 201e çıkmış.
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim ailelerine sabırlar versin, çok üzüldüm içimiz yandı :43:

günaydııınnn herkeseeee :16:

günaydın kuzummmm :54: nasılsın ? nasıl gidiyo hazırlıklar biletini aldın mı?:31:

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...

amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim ailelerine sabırlar versin, çok üzüldüm içimiz yandı :43:

günaydın kuzummmm :54: nasılsın ? nasıl gidiyo hazırlıklar biletini aldın mı?:31:

aldım aldım canıımm geçen hafta şimdide paşa habire biişeyler istiyor ona hediye buna hediye onu tamamlamaya çalışıyorum

Çok şükür kuzum iyiyimm bendeeee:16:

Amiiin cnmmm

Kuzum başın sağolsunnn.Rabbim mekanını cennet eylesin .evet ölüm ai geliyor genç yaşlı dinlemiyorum bizlerde gideceğiz bir günn. Bende şubatta 2 arkadaşımı peşpeşe kaybettim 20li yaşlarda hala acılarını şokunu atabilmiş değilim.Rabbim yaşatmasın birdahaaa:14:

başın sağolsun canım Allah ailesine sabır versin. Genç ölümleri kötü oluyor malkesef :(

aaa neden ki? hayırlısı olsun hakkında.

Sagolun kizlar yasadigi sehrin haber sitesinde 60 hapla intihar ettigi yaziyor iste bu daha da aci.... 5de uyudum.. Gozumun onunden gulusu gitmiyor surekli aglayasim geliyor :(

senin de başın sağolsun canım... :14:

sağolsun kızlaaar, bugün daha iyiyim, raporluyum, evde istirahat ediyorum.. :2:

kızlar napıyosunuz? soma'da ölenlere Allah rahmet eylesin. daha fazla ölüm olmaz inşallah yaaa :((( ben de izni aldım nihayet:15:

Kızlaaarrr zaman geçmiyorrr yaa biran önce haftasonu gelsede kavuşsakk :14:

ohhhh ne güzeeeel :16:

ama daha biletlerini almadı bugün izinliydi kpssye başvurmak için dışarı çıktı. Bi dişi çekildi dün çürük dişi die çok hastaymış kemikleri ağrıyomuş bende ilgilenmiyormuşum onla.Odasına gitti yatıp bilet almaya gidecek

Back
X