354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben de çok mutsuzum aslında bugun :26: agladım hatta bi sürü de ama şimdi sakinlemeye çalışıyorum :26:

Bende bende..
Sinirden ağladım , sonra böyle ''neredeyim yahu ben ''' havasına büründüm ''napıyorum ben '' demeye başladım falan.:52::52::52:
Şuan da mal mal sırıtıyorum :52::52::52::52:

Sen bu forumun dolmus soforumusun bacim :D

hahah:52::52:

diğer sayfaları okuyayım dedim uzak kaldım olaylardan ama baya varmış tamamlayamadım :)

:35::35::35::33::33::33::9::9::9::9:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=722826
hişşşşş baksanıza buna güzel mi sizce benim hoşuma gitti ama birde size sorayım dedim :27:

cıksssss, sevmedimmmm :50::50::50:

Siz düğünü kokteyl mi yapıyorsunuz bilemiyorum ben bizim düğünlerden yola çıkarak konuşayım balık ve straplezle rahat oynanılmıyor ya :D

katılıyorum, aynennn :13::13:

offfff kitap okuyayım bari.:ssz: biz ileride evimizin en güzel yeri olacak olan kitaplığımız için yeni kitaplar sipariş etmiştik bugün geldi :16::16::16::16: oyyyyy kitap aşkını yerim ben sevgilimin :52::52::16:

seninki de mi kitap kurduu :68::68::68:

Hööt

Hööt

Aayyy sen de yapmissin aynisini tüh :)
MİHUHAHAHA :D

Ağlayasım yok ki :ssz: gözümden yaş gelmiyi artık :52::52::52::52: gözüme su pompala :52::52::52:
Şaka bir yana bende çok sıkıldım bir de çok yoruldum..
Senin neyin var..
fış fış :23:
bilmiyorum hiç bişeyi çözemiyorum yine farklı olmayan bi gün geçirdim öküz oturmuş gibi kalbime:25:
ben de çok mutsuzum aslında bugun :26: agladım hatta bi sürü de ama şimdi sakinlemeye çalışıyorum :26:

ağlama sen o zaman gül artık bugünn:26:

Bende bende..
Sinirden ağladım , sonra böyle ''neredeyim yahu ben ''' havasına büründüm ''napıyorum ben '' demeye başladım falan.:52::52::52:
Şuan da mal mal sırıtıyorum :52::52::52::52:

ben de seneler önce olmuş bişeyi kafama takıp ağladım :53::53: sonra annem bana neskafe yapmış ona huzunlendim agladım :53: kapanışı da büyük ihtimalle uykusuzluktan geberiyorum ama hala uyumuyorum diye yaparım :36:

ben de seneler önce olmuş bişeyi kafama takıp ağladım :53::53: sonra annem bana neskafe yapmış ona huzunlendim agladım :53: kapanışı da büyük ihtimalle uykusuzluktan geberiyorum ama hala uyumuyorum diye yaparım :36:

Senin yine ağlamak için nedenlerin var. Benim ise psikolojik sorunlarım var :52: ondan ağlıyorum :52:

Senin yine ağlamak için nedenlerin var. Benim ise psikolojik sorunlarım var :52: ondan ağlıyorum :52:

hoofff, aglamak istiyorum ben de zaten :14: şimdi de radyoda eski sevgilimin bana ithaf ettigi şarkı çalıyor aglamak istedim, aglayamadım :27: hevesimi kaçırdı resmen adam yaaa :24:

Back
X