- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
gel marga ağlayak bizAl benden de o kadar..
o zaman ikinize de höt diyorum benhadi aglasanıza
![]()
sen de katıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel marga ağlayak bizAl benden de o kadar..
o zaman ikinize de höt diyorum benhadi aglasanıza
![]()
Höötçok sıkıldı içim, höt deseniz ağlayacak moddayım![]()
HöötAl benden de o kadar..
Aayyy sen de yapmissin aynisini tüh :)o zaman ikinize de höt diyorum benhadi aglasanıza
![]()
gel marga ağlayak biz
sen de katıl![]()
sen de katıl![]()
Bak ya bizim mutsuzluğumuza gülüyo![]()
ben de çok mutsuzum aslında bugun :26: agladım hatta bi sürü de ama şimdi sakinlemeye çalışıyorum :26:
Sen bu forumun dolmus soforumusun bacim![]()
mihuhahahahaha![]()
hahah
diğer sayfaları okuyayım dedim uzak kaldım olaylardan ama baya varmış tamamlayamadım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=722826
hişşşşş baksanıza buna güzel mi sizce benim hoşuma gitti ama birde size sorayım dedim![]()
Siz düğünü kokteyl mi yapıyorsunuz bilemiyorum ben bizim düğünlerden yola çıkarak konuşayım balık ve straplezle rahat oynanılmıyor ya![]()
offfff kitap okuyayım bari.biz ileride evimizin en güzel yeri olacak olan kitaplığımız için yeni kitaplar sipariş etmiştik bugün geldi
oyyyyy kitap aşkını yerim ben sevgilimin
![]()
MİHUHAHAHAHööt
Hööt
Aayyy sen de yapmissin aynisini tüh :)
fış fışAğlayasım yok kigözümden yaş gelmiyi artık
gözüme su pompala
Şaka bir yana bende çok sıkıldım bir de çok yoruldum..
Senin neyin var..
ben de çok mutsuzum aslında bugun :26: agladım hatta bi sürü de ama şimdi sakinlemeye çalışıyorum :26:
Bende bende..
Sinirden ağladım , sonra böyle ''neredeyim yahu ben ''' havasına büründüm ''napıyorum ben '' demeye başladım falan.
Şuan da mal mal sırıtıyorum![]()
MİHUHAHAHA
fış fış
bilmiyorum hiç bişeyi çözemiyorum yine farklı olmayan bi gün geçirdim öküz oturmuş gibi kalbime
ağlama sen o zaman gül artık bugünn:26:
çok sıkıldı içim, höt deseniz ağlayacak moddayım![]()
Al benden de o kadar..
ağlama sen o zaman gül artık bugünn:26:
ben de seneler önce olmuş bişeyi kafama takıp ağladımsonra annem bana neskafe yapmış ona huzunlendim agladım
kapanışı da büyük ihtimalle uykusuzluktan geberiyorum ama hala uyumuyorum diye yaparım
![]()
Hayırdır ne oldu sizeeeeeeee
Hayırdır ne oldu sizeeeeeeee
Senin yine ağlamak için nedenlerin var. Benim ise psikolojik sorunlarım varondan ağlıyorum
![]()
çözemiyorum dertlerime çare bulamıyorummmmmmm
İfşa edemem kendimi burdaNe derdin var bakayım anlat..
Her derdin çözümü vardır ama bulabilene var ..