• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357-B Grup (Aralık 2014) Kısa Dönem Asker Bekleyenler

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım
benim erkek arkadasımda 356.dönemden kasımda gitti yani ilk samsundaydı çok güzel gecmişti onun için çok memnundu sık sık arayabiliyodu çağrı atıyodu ben arıyodum çok konabiliyoduk bi keresinde 2 saat konusmustuk ustalıkta kıbrısa gitti hersey tam tersine döndü malum kıbrıs çok pahalı bir yer aradıgına sesini duyduma şükrediyorum 2 günde bir arayabiliyor oda 2 dakika ancak konusabiliyoruz ama iyi olsun da gerisi önemli değil zaman gecmiyor siz neler ypıyorsunuz birde erkek arkadasım çok kıskanc okul ev arası mekik dokuyorum sürekli geldiğinde sunu bunu yaparız diye not alıyorum
Canim bunu da şükür dediğin gibi iyi olsunlar da

Saol canim senin askerin nerde

Kızlar ya kısa dönemlerin acemilik ustalık bir açıklanıyor. Siz nasıl yeni öğrendiniz ki? Bu arada benim bir arkadaşım Yalova'da jandarma olarak yapıyor tel elinden düşmüyor aynı yerse rahat eder seninki de :)
Yok canım daha bugün öğrendi sevgilim haber verdi işte benimki denizci Yalova Altınova ya
Çıktı inş dediğin gibi olur :)

Back
X