Bebeğim şuan askeriye de nasıl götürsün telefoncuya bu haftada çarşı izni yok ilk hafta diye artık önümüzdeki hafta çıkıp götürebilir ancakNeyse ki ankesörlüde sıra olmuyor rahat rahat arayabiliyor buna da şükür
Kuzuuuuu çok az kalmış ilk defa mı göreşeceksiniz çok sevindim senin adına. 2 günde olsa çok iyi gelir ikinize de
Bol bol sarıl kokusunu içine çek
Kıyamam ben sana ya canım benim bak çok az kalmış yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz askerin gelicekah kuzzm izinde zanetteim senin askerin ...aklım darmadağın ya kusuruma bakma emi... ilk defa canım görcem ....o kadar özledim şu anada yazrken gözlerim dolu dolu ....
çokk şükürrr bitti bi hafta daha :)hayırlı cumalar kızlar :) bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür.
ben bugün çokkk iyiyim , simgeee yarın görcem volkanımı :)selam kızlar nasılsınız.
uff ya böyle durumlarda zaten bi aksilik olmazsa şaşarımİyiyim tatlım nişanlım telefonunu getirtti ama telefon açılmıyomuş sabahtan beri onunla uğraşıyo ona canım sıkıldı biraz sen nasılsın bebeğim
günaydın en güzel yarenlernasılsınız keyifler nasıl.. Ben yarin yarimin yanına gidiyorum yolcu etmeye @numnum volkana söyledim gelceğimi , sabah 8 de serbest bırakcaklarmış , saat ikide havaalında olması lazımmış yani 5-6 saat gerebilcem inş. bi aksilik olmazsa
ay çok mutlu oldum canım senin adınaa:) darısı benim başıma inşallah ya=)ben bugün çokkk iyiyim , simgeee yarın görcem volkanımı :)
günaydınn canım benimGünaydın kızlar
Nasılsın demicemgünaydınn canım benim
inş. canım .. acayip heycanlıyım , geçen hafta gördüm ama yinede insan her dakika görmek istiyoray çok mutlu oldum canım senin adınaa:) darısı benim başıma inşallah ya=)
saol bebeğimmm :) ama gelmiyor ben gidiyorum yanına sabah gitcem bi kaç saat görcem sonra usta birliğine , van'a yolcu etcemNasılsın demicemaskerin geliyor gözün aydın canım benim
Aa ben yanlış hatırladım o zaman canım benim .. olsun yine de iyi gelecektir .. Van nasılmis acaba iyi mi umarım rahat edersaol bebeğimmm :) ama gelmiyor ben gidiyorum yanına sabah gitcem bi kaç saat görcem sonra usta birliğine , van'a yolcu etcem
öyle tabi ya ben 43 gündür göremiyoruminş. canım .. acayip heycanlıyım , geçen hafta gördüm ama yinede insan her dakika görmek istiyor
öyle tabi ya ben 43 gündür göremiyorum
van merkezin rahat olduğunu ama ilçelerin sıkıntı olduğunu söylüyorlar, oraya gittiğinde belli olcak merkezde mi kalcak yoksa ilçelere mi dağıtım yapıcağı, uff sizlerdende bol bol dua bekliyorum canlarım inş. iyi bi yere düşerAa ben yanlış hatırladım o zaman canım benim .. olsun yine de iyi gelecektir .. Van nasılmis acaba iyi mi umarım rahat eder
amannn tanrımmm 5 ay öyle miiiBEN BU GÜN TAM 5 AYDIR GÖRÜMÜYORUM(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?