357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

öyle tabi ya ben 43 gündür göremiyorum
biz aslında askere gitmeden öncedende ayrıydık o adana ben ankaradayım çok sık görüşümiyorduk ama devamlı telde olduğumuz için yokluğu çok acıtmıyordu canımı bi de acil bi şey olsun yada çok özlediğinde hemn geliyordu ...şimdi insanın elinin kolunun bağlı olması istesende görememen , sesini kısıtlı olarak duyman asıl canımızı yakıyor

Kızlarrrr kusura bakmayın 2 gündür yazamadım işlerim çok yoğun bu sıra ofiste .... Bi meraba diyim dedim .... Benimki kesin olarak yemekhaneye alınmış bugün başladı rahatmış ..en azından sıcakta olacak hep soğuk derdi olmayacak çok şükür :) Diğerleri atış eğitimi görüyorlarmış yırttım diyor :)

Ay canimici o zaman merkez de kalır inşallah Allahım yardımcısı olsun benim sevdiğim de van gibi en azından az olaylı bir yere düşer inşallah

Bugun alıyomus inşş canım bekliyorum işte haber.. aradı üç defa dun arkadasından.. bende dün çiiizime ciciler aldım markafoniden

hehehe kızlar markafonide nevresim takımları 40 tlye düşmüş kampanya 1 gun süresi var.. İki tane kaptım hemeeencecik

Güle güle kullan canımm iyi yapmışsın yvaş yavaş almak lazım :) :)

Ayy süpermiş ne güzel canım :)) Ben de pazar yanına gidicem inşallah .. benimde dinç olmam lazım ama aksi gibi işlerim çok yoğundu bu hafta

Saol bujumumm :) aynen yavastan bakıyorum artık hızlandırıciiz zamanla

BEN BU GÜN TAM 5 AYDIR GÖRÜMÜYORUM (
çok zor canım allah sabır versin.. hiç izin almadan mı biitircek
bizde aynı şekilde ayrıydık o kayseride ben bursadaydım ama telefonla sürekli görüşüyorduk böyle her istediğinde sesini duyamamak konuşamamak çok kötü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…