biz aslında askere gitmeden öncedende ayrıydık o adana ben ankaradayım çok sık görüşümiyorduk ama devamlı telde olduğumuz için yokluğu çok acıtmıyordu canımı bi de acil bi şey olsun yada çok özlediğinde hemn geliyordu ...şimdi insanın elinin kolunun bağlı olması istesende görememen , sesini kısıtlı olarak duyman asıl canımızı yakıyoröyle tabi ya ben 43 gündür göremiyorum
canım ksrba bakma bi an hatırlayamadım da sen hangi şehirdesin , askerin nerdeydiamannn tanrımmm 5 ay öyle miii
Ay canimici o zaman merkez de kalır inşallah Allahım yardımcısı olsun benim sevdiğim de van gibi en azından az olaylı bir yere düşer inşallahvan merkezin rahat olduğunu ama ilçelerin sıkıntı olduğunu söylüyorlar, oraya gittiğinde belli olcak merkezde mi kalcak yoksa ilçelere mi dağıtım yapıcağı, uff sizlerdende bol bol dua bekliyorum canlarım inş. iyi bi yere düşer
Bugun alıyomus inşş canım bekliyorum işte haber.. aradı üç defa dun arkadasından.. bende dün çiiizime ciciler aldım markafonidensağol bitaneeeciim of kız hayata döndüm resmen bi de 24 saat onceki halime bak te allam yaaaa.. Gökhan aldı mı telefonunuu kavuştunuz mu sizde
geldim tatlım geldi dün yaşadıklarımızın hepsini unuttuk sanki hiç yaşanmamış gibi.. Garip yaa. Cumartesi miiiiii?? Süppper otesiii hemen gelsin cumartesi :)) kuzularına da sana da iyi gecelerrr
hehehe kızlar markafonide nevresim takımları 40 tlye düşmüş kampanya 1 gun süresi var.. İki tane kaptım hemeeencecik
canım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklardinç olmam lazım herkese hayırlı akşamlaaar
Saol bujumumm :) aynen yavastan bakıyorum artık hızlandırıciiz zamanlaGüle güle kullan canımm iyi yapmışsın yvaş yavaş almak lazım :) :)
Ayy süpermiş ne güzel canım :)) Ben de pazar yanına gidicem inşallah .. benimde dinç olmam lazım ama aksi gibi işlerim çok yoğundu bu hafta
İSTANBUL-TUNCELİcanım ksrba bakma bi an hatırlayamadım da sen hangi şehirdesin , askerin nerdeydi
inş. bebeğimAy canimici o zaman merkez de kalır inşallah Allahım yardımcısı olsun benim sevdiğim de van gibi en azından az olaylı bir yere düşer inşallah
ouvv epey uzakmışİSTANBUL-TUNCELİÇOK UZAK
Selam kuzum bende napayım evdeyim bu aralar takılıyorum öyle :)Askerimi özlüyorum ve onu düşünüyorum bebeğim napiimsen napıosun?
bayılıyorum bu sarkıya yayok yok bugün takılı kaldı ....geçmedin be haftanın son günü geçmedin ...
bayılıyorum bu sarkıya ya
çok zor canım allah sabır versin.. hiç izin almadan mı biitircekBEN BU GÜN TAM 5 AYDIR GÖRÜMÜYORUM(
bizde aynı şekilde ayrıydık o kayseride ben bursadaydım ama telefonla sürekli görüşüyorduk böyle her istediğinde sesini duyamamak konuşamamak çok kötü gerçektenbiz aslında askere gitmeden öncedende ayrıydık o adana ben ankaradayım çok sık görüşümiyorduk ama devamlı telde olduğumuz için yokluğu çok acıtmıyordu canımı bi de acil bi şey olsun yada çok özlediğinde hemn geliyordu ...şimdi insanın elinin kolunun bağlı olması istesende görememen , sesini kısıtlı olarak duyman asıl canımızı yakıyor
evet butu nsarkılar bizi anlatıyo sankii.. ehel sonundaki şiirde bitiriyorr benibende ahhh hasretlik ne zormuş Allhım sen bzie sabır ...ne çok özledim bebeğimi ne çoookk kokusunu gülüşünü
DAĞ filmini izlemenide öneririm kuuzum gecenlerde izledim cok güzeldi:)Oyyyy kızlar milyonuncuya Nefes/Vatan Sağolsun'u izledim. Yine bana hasrettr yine bana hüsrannnnn
İzledim canın onu da izledim. Onda pek kötü olmadım 1 2 sahnede kendimden geçtim de bu Nefes'te koma haliyimDAĞ filmini izlemenide öneririm kuuzum gecenlerde izledim cok güzeldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?