Canim ben defteri hergun yazdim hic aksatmadim icine notlar cikartmalar resimlerimizide yapistirdim 3. Defteri yariladim :) Bende kayseri soguk diye atki ormedim ama boyunluk atkilar var ya onlardan yolladim hirka yolladim her kargoda notlar mektuplar yolladim dogum gununde seker hamurundan asker temali kurabiyeler yaptirdim kendi resimlerimizden takvim yaptim her aya ozel notlar yazdim bide orta boy koliye en sevdigi abur cubur atistirmaliklar hazir corbalar adacayi bal nutella falan aldim yolladim canim cok sevindi boyle kucuk mutlu olcagi seyler yapabilrsin acemilik gecsin ustalikda yaparsin :) telefonu sorsun istersen iceri sokmamasi iyi olmus ama carsidan eski kamerasiz ucuz telefonlardan alip askercell kullanabiliyolar biz oyle yapmistik canimmAa ne güzel 22 gün nedir ki çabucak gecer anlamazsin bile:))) Kuzum aslında kalbin içindeki kutucuklari doldurmak zevkli oluyor:))) Kırmızı keçeli kalemle her gün bitimi bi kutucuğu boyuyorum giderek kirmizi olacak: ) Ben de defter tutuyorum ama 3 gündür tek kelime yazmadım.. Bazen çok useniyorum genelde geceleri yazıyorum uyku bastırıyor 2 gündür yarın yazarım diyip elime almıyorum ama bakalım:) Başka neler yapiyorsun onun için hediye maksatlı ya da o gelince vermek için? Senin artık bitti sayılır ohoo bana fikirler ver tecrubelisin artıkMesala ben şey düşündüm başka bir arkadasa da yazmıştım, atki ormeyi öğrenip yaz sonuna dogru bitirip yollamayı düşünüyorum sonbaharı ve kışı görecek çünkü. Onun disinda fotograf albümü yapmayı düşünüyorum geldiğinde gostericem. Şimdilik mektup veya kargo gönderemiyorum acemi birliginde ama usta birl. geçince ben de gondericem inşallah Sen neler yapmıştin
Canim ben defteri hergun yazdim hic aksatmadim icine notlar cikartmalar resimlerimizide yapistirdim 3. Defteri yariladim :) Bende kayseri soguk diye atki ormedim ama boyunluk atkilar var ya onlardan yolladim hirka yolladim her kargoda notlar mektuplar yolladim dogum gununde seker hamurundan asker temali kurabiyeler yaptirdim kendi resimlerimizden takvim yaptim her aya ozel notlar yazdim bide orta boy koliye en sevdigi abur cubur atistirmaliklar hazir corbalar adacayi bal nutella falan aldim yolladim canim cok sevindi boyle kucuk mutlu olcagi seyler yapabilrsin acemilik gecsin ustalikda yaparsin :) telefonu sorsun istersen iceri sokmamasi iyi olmus ama carsidan eski kamerasiz ucuz telefonlardan alip askercell kullanabiliyolar biz oyle yapmistik canimm
Ptt ile yolladim komutanina sozlumden kargo geldi diyince acip icine bakmiyolar ozel esyalari dolabinda sakliyo canim onu kimse ellemiyo ama mesela yolladigim atistirmaliklardan alanlar olmus hatta kinder suprizin icine zar zor minik not yerlestirmistim onu calmislarYa çok güzel:) Neyle yolladin ptt ile mi özel kargoyla mi? Bir de eğer nizamiyeye geliyorsa nasıl muhafaza ediyolar digerlerinden? Nasıl sakliyolar o mektupları, takvimi vs. Bir de canim bu fotoğraflı takvimi nasıl yaptin bi yerden esinlendin mi? Pek elim yatkın değildir böyle seylere ama ben de istiyorum yapmak yazin zaten bol vaktim olacak..
Ptt ile yolladim komutanina sozlumden kargo geldi diyince acip icine bakmiyolar ozel esyalari dolabinda sakliyo canim onu kimse ellemiyo ama mesela yolladigim atistirmaliklardan alanlar olmus hatta kinder suprizin icine zar zor minik not yerlestirmistim onu calmislarnotta gitmis oldu takvimi tabletten sunum programindan yaptim baya ugrastim canim ilk once sunumdan ay ay takvimi ayarladim sonra en uste ayin ismi atiyorum subat altta o ay icin ona kucuk not sag tarafta fotografimiz sol taraftada takvim hazirlayip fotografcida cikardim canim :) Hep ara ara kargo yolladim boyle kucuk ama emek verince guzel oluyo cok mutlu oluyo onu dusundugum icin sende yap canim ustada kargo sorun olmuyo
Anlatirim tabi canimmOo tatlım baya emek harcamışsın tabi ki mutlu olur:)) İlerleyen zamanlarda burada olursan özelden detayli anlatır misin bana?
hiç sorma canım gerçekten nazar olmuşum kayınpederim e okuttuk beni olayın olduğu akşam ,çok nazar varmış gerçekten dedi..bi gün öncede eşimin kuzeni geldi kayınvalidem e.ay ne çok zayıflamışsın bacakların incecik kalmış dedi.daha da zayıflıycam ben dedim mutlu oldum..kayınvalidemde ona maşAllah de benim geline çabuk nazar değiyor dedi.ertesi gün sol bacağım yandıkuzummmmm çok geçmiş olsun bende diyordum eşya falan bakmaya gitti herhalde yine bizim kız. çok üzüldüm canım yaaaa nazar oldu nazarrr ahhh kuzum yaaa nasılsın şimdi allahımm tez zamanda iyileştirsin inşş acısını alsın... çok geçmiş olsun kuzumm
Kuzum yaa gozleri ciksin yaa bume fesatlik boyle allah korumus yine seni ben cok korkarim nazardan ya. Kuzum yapar misin bilmiyorum ama anneminde gencken kolu camasir dolu kazan devrilip yanmis. Etleri soyulmus resmen. Onlarin orda bi aktar teyze varmis anneme her gun gelip tahinin uzerinde ki susam yagi var ya onu suruyormus kabuk bagladiktan sonra derisi ve hic iz yok annemde suan.hatta aksam anneme de soyledim seni o da cok uzuldu o da susam yagi sursun dedi. Allahim tez zamanda iyilestirsin kuzum seni.hiç sorma canım gerçekten nazar olmuşum kayınpederim e okuttuk beni olayın olduğu akşam ,çok nazar varmış gerçekten dedi..bi gün öncede eşimin kuzeni geldi kayınvalidem e.ay ne çok zayıflamışsın bacakların incecik kalmış dedi.daha da zayıflıycam ben dedim mutlu oldum..kayınvalidemde ona maşAllah de benim geline çabuk nazar değiyor dedi.ertesi gün sol bacağım yandı
bi yere tutunmadan yürüyemiyorum canım çok ağrılarım varhergün pansumana gidiyoruz.sanki döner bıçağıyla kesip üstünü almışız gibi .alttaki etten başka bişey gözükmüyor.bugün doktor kontrol etti.mikrop kaptırmamışsın , , iltihaplanmada yok pansumanlarını aksatma ,10 gün sonra bidaha kontrol edelim dedi..4 gündür pansuman a gidiyoruz görüntüsünde hiç bi değişme olmadı..gelişme göstermesi en az 3 hafta sürecek dedi.sağolsun kayınvalidemle kayınpederim hergün götürüp getiriyorlar.bütün gün bakıyorlar bana akşam eve bırakıyorlar.onların haklarını nasıl ödüyeceğim hiç bilmiyorum.
ev bakıcaktık cumartesi ama hepsi kaldı iyileşinceye kadar hiç bişey yapamıcaz.eşimde gelip hiç bişey yapamadığı için çok üzülüyor ..
bende hiç dikkat etmezdim nazar değiyor mu değmiyor mu diye canım ama eşim asker e gittiğinden beri dikkat ediyorum hatta benden önce kayınvalidem farkediyor hemen kayınpederime okutturuyor.biri bişey diyor hemen başıma bişey geliyor.Kuzum yaa gozleri ciksin yaa bume fesatlik boyle allah korumus yine seni ben cok korkarim nazardan ya. Kuzum yapar misin bilmiyorum ama anneminde gencken kolu camasir dolu kazan devrilip yanmis. Etleri soyulmus resmen. Onlarin orda bi aktar teyze varmis anneme her gun gelip tahinin uzerinde ki susam yagi var ya onu suruyormus kabuk bagladiktan sonra derisi ve hic iz yok annemde suan.hatta aksam anneme de soyledim seni o da cok uzuldu o da susam yagi sursun dedi. Allahim tez zamanda iyilestirsin kuzum seni.
Dua etmem mi canim yaa uzerinde cevsen falan tasi bari kuzum. Gececek merak.etme kuzum allahim yardim eder. Sen aktara sorarsan susam yagi dersin eger kullanmak istersen. Yada evde tahin varsa yagi uste cikmis onu alip surebilirsin o da ayni cunku. Allahim beterinden korusun kuzum. Sen burda ayri kocan orda ayri uzuluyorsunuz ya seni cok iyi anliyorum allahim uardim etsin tez zamanda kuzum.bende hiç dikkat etmezdim nazar değiyor mu değmiyor mu diye canım ama eşim asker e gittiğinden beri dikkat ediyorum hatta benden önce kayınvalidem farkediyor hemen kayınpederime okutturuyor.biri bişey diyor hemen başıma bişey geliyor.
amiiin canım benim Allah senden de annenden de razı olsun. kayınvalidem e de sürekli kantaron yağını sürün diyorlarmış..ama şuan açık yara şeklinde olduğu için hiç bişey yapamıyoruz..hastanede de pansumanı yapıp hemen sargı beziyle sarıyorlar mikrop kapmasın diye.ertesi gün açıp yine aynı işlemleri yapıyorlar.
aktar a gideceğim zaman mutlaka ona da sorup tahin i hemen alıcam canım çok teşekkür ederim beni düşündüğün için .lütfen dua et bana
vanilya35 blue_dream Buse Buse
çok sağ olun kızlar nolur dua edin benim için
cuma günü saat 1 gibi kahvaltı hazırlıyordum.çaycının üstüne normal çelik çaydanlığının üstünü koydum ama kontrolde ettim kayar mı diye. neyse aldım geldim çaycıyı tam sehpanın üzerine koyuyordum ki üst kısmı kaydı öne doğru düştü.ben geri kaçıyım derken çaycının alt kısmı da benim üstüme olduğu gibi döküldü ben bi çığlık patlattım tabi hemen soğuk su tuttum bi 10 dk.ama sanki bacağım kemiğime kadar yanmış gibi çok şiddetli bi şekilde yanma hissi başladı.ben bütün gün hıçkıra hıçkıra ağladım .baktım derim kalkmaya başladı kayınvalidemi aradım.onlarda hastaneye götürdüler tabi.acildekilerde cilt doktoruna sevk ettiler.doktor derimi tamamen soydu.ben onu gördükçe daha da ağlamaya başladım..
2. derece yanık oluşmuş.hergün pansuman yapılması gerekiyor dedi..şimdi hergün pansuman a gidiyoruz .deri diye bişey kalmadı orda .2 buçuk karış boyunda 3 buçuk - 4 parmak kalınlığında.deriyi komple kesmişiz gbi sadece allttaki kıpkırmızı etten başka bişey gözükmüyor.görüntüde de hala bişey değişmedi.
bugün kontrol etti doktorum gelişme göstermesi 3 haftayı bulur dedi
sizden tek isteğim bana bol bol aklınıza geldikçe dua etmeniz kızlar umarım iz kalmaz ve çabuk iyileşme gösterir
Kızlar patlama olmuş ankarada nişanlımin askerlik yaptığı yerde çok korkuyorum nolur dua edin ağlıyorum su an dua edin hiçbirine bisey olmasın nisanlimda su an orda
Kızlar patlama olmuş ankarada nişanlımin askerlik yaptığı yerde çok korkuyorum nolur dua edin ağlıyorum su an dua edin hiçbirine bisey olmasın nisanlimda su an orda
Canim haberlerde izledimKızlar patlama olmuş ankarada nişanlımin askerlik yaptığı yerde çok korkuyorum nolur dua edin ağlıyorum su an dua edin hiçbirine bisey olmasın nisanlimda su an orda
Amin canm sgl iyi ama bu gece nöbet icin disari cikarabilirlerms benden ondan korkuyorumCanim haberlerde izledimAllahim tum askerlerimizi insanlarimizi korusun bu terorden insallah birsey yoktur Allahim sanada sabir versin Insallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?