35PINAR Burun Estetiği Ameliyatı

cok cok daha cok resimlerini bekliyoruzzz sanirim bu sis hali, simdi ki leri de koyabilirmisn canm?
valla cok buyuk bir degisme cok merak ediorum gelismi

eski burnun da çok güzelmiş canım ama yenisi daha bir yakışmış.estetik olduğu da belli değil güle güle kullan.

canim eski burnun onden guzel yandan yuzuunu bozuyor tipki benim ki gibimafoldumben yeni burnun yandan gayet guzel kaba degil cok yakismis..gecmis olsun..
bende dusunuyorum ama cesaretim yok..ameliyat ve sonrasi hakkinda biraz bilgi verirmisin??

Merhaba; yeni burnunun sana çok yakıştığına inanıyorum, çok güzel olmuş.. son derece başarılı bir op. bence..

Herkese Merhaba,
Bu siteyi tanıdıktan sonra ameliyat düşüncemde ne kadar haklı olduğumu anladım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Yorumlarınız çok güzel. Ameliyatımı Op.Cem Karas yaptı. Ameliyat öncesinde tabiki herkes gibi bende korku yaşadım ama nasıl oldum , nasıl o morarmalar şişler geçti ve geçiyo hiç anlamıyorum. Herkese bol şans diliyorum. Ama şunu söyleyebilirim gerçekten çok rahatladım.

selam sebnem66 sen ameliyat oldun sanirim kime hagi doctora oldun bende kayseriliyim amam yurt disinda kaliyorum bu senen gogus ameliyati olacagim resimlerin varsa gosterirmisin

evet canım oldum.so-ep güzellik merkezinin sahibi op.dr. saffet örs doktorum.resimlerimi görmek için arkadas olman lazım benimle.yalnız ben burun ameliyatı oldum sen gögüs olacakmısın.

benim 3 bucuk saat sürdü yaa,ayılmamla odama gelmemi falan da eklersek toplam 4 saat sürdüfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…