Doğuma Hazırlık 36.haftada kızımın aslında oğlum olduğunu ögrendimmm:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğluşumun adı ne olsun?

• Ankete Katılan
    55
canım hayırlı olsun :))) büyük süpriz ama ben kkda çok okudum böyle hikayeler sadece 36. haftada bunu yaşayan ilk seni okudum sağlıkla gelsin inşallah.bence ozan koy çok severim ozan ismini.onur fransızca önordan geliyormuş o nedenle onu eledim doğan şahin kartal aslan bu isimleri pek ısınamıyorum ben nedense.okanda güzel ama ozan daha anlamlı sanki.adı ne olursa olsun sana hep güzel süprizler yapan bir oğlun olsun inşallah.

canım hayırlı olsun :))) büyük süpriz ama ben kkda çok okudum böyle hikayeler sadece 36. haftada bunu yaşayan ilk seni okudum sağlıkla gelsin inşallah.bence ozan koy çok severim ozan ismini.onur fransızca önordan geliyormuş o nedenle onu eledim doğan şahin kartal aslan bu isimleri pek ısınamıyorum ben nedense.okanda güzel ama ozan daha anlamlı sanki.adı ne olursa olsun sana hep güzel süprizler yapan bir oğlun olsun inşallah.

cok tesekkür ederim :) bende böyle bi sürprizi hayatımda ilk defa yaşadım.
amin Allah cümlemizin bebeklerine sağlık versin en önemlsii bu:)

bende konu açmıştım cnaım sen bu cinsiyeti özeldemi yoksa devlet hastanesindemi öğrendin.

aaaa çok ilginç.şimdiye kadar kaç kere kız dediler.yani sadece 1-2 kere kız dendiyse anlarım ama her ayki kontrolde kız dendiyse hayret.nasıl saklamış pipisini o kadar.aynı doktormu dedi.hakkında hayırlısı canım.pembeleri hazırlamışmıydın:))

aaaa çok ilginç.şimdiye kadar kaç kere kız dediler.yani sadece 1-2 kere kız dendiyse anlarım ama her ayki kontrolde kız dendiyse hayret.nasıl saklamış pipisini o kadar.aynı doktormu dedi.hakkında hayırlısı canım.pembeleri hazırlamışmıydın:))

:) benim oglum terbiyeli cocukmus teyzesi ondan:) amin cümlemizin hakkında hayırlısı hazırlamıstım tabii ki:)

çok ilginç gerçekten:))ama bende sürprizleri çok severim genelde kız saklar diye duymuştum benimde bu haftaya kadar saklıyodu bizde kız sanmıştık ama oğlumuz geliyomuş ikinciye.bide sen artık son ayında öğrenmişsin paşa baya büyümüş ama göstermemiş hakkaten terbiyeliymiş senin oğlun maşallah ona.eee bu zaman kadar hazırlamışındır pembeleri nolcak şimdi pembiş pembiş giydirirsin oğlunu:)))

Vayy be süprize bak :1: Sağlıkla kucağına almak nasip olur inş

Ozan ve Onur güzel fakat Onur soyadınızla söylenince zorluyor gibi geldi en iyisi Ozan :emir_bebek:

çok ilginç gerçekten:))ama bende sürprizleri çok severim genelde kız saklar diye duymuştum benimde bu haftaya kadar saklıyodu bizde kız sanmıştık ama oğlumuz geliyomuş ikinciye.bide sen artık son ayında öğrenmişsin paşa baya büyümüş ama göstermemiş hakkaten terbiyeliymiş senin oğlun maşallah ona.eee bu zaman kadar hazırlamışındır pembeleri nolcak şimdi pembiş pembiş giydirirsin oğlunu:)))

bende sürprizleri severim ama böylesini görmedim hiç:) yenilerini alacaz mecbur zamanla.sen yine erken ögrenmissin sanslısın:)

bende sürprizleri severim ama böylesini görmedim hiç:) yenilerini alacaz mecbur zamanla.sen yine erken ögrenmissin sanslısın:)

valla şanslımıyım bilmiyorum artık.sizleri okudukça şüphe duyuyorum.bende ileriki aylarda bi sürprizle karşılaşmıyım.emin olamıyorum bi türlü.kızmı geç gösteriyo şimdi erkekmi:9:

valla şanslımıyım bilmiyorum artık.sizleri okudukça şüphe duyuyorum.bende ileriki aylarda bi sürprizle karşılaşmıyım.emin olamıyorum bi türlü.kızmı geç gösteriyo şimdi erkekmi:9:

göstermek istemiyosa göstermiyo canım kız yada erkek farketmiyo:):):) demek ki ben onu anladım ama sen bence acele etmemelisin biraz da bekle emin ol iyice.

göstermek istemiyosa göstermiyo canım kız yada erkek farketmiyo:):):) demek ki ben onu anladım ama sen bence acele etmemelisin biraz da bekle emin ol iyice.

bu gidişle öle yapıcam artık.dr eminim dese bile ben emin olamicam sanırım.şubatta doğum olacak inşallah ben en iyisi aralık ayına kadar bişi almiyim.:))))

:) espirili bir beyefendi olacak demekki inş.:) bende 36. haftamdayım acaba demeye başladım şimdi:) hayırlı olsun diyorum... isim konusuna gelince alternatiflerin hepsi çok güzel ama o kadar uyumlu ki hepsi çok dikkat çekiyor. ben öğretmenim ve bu tarz uyumlu isim ve soyisimler hemen listede kendilerini belli ederler:) yani aktif bir öğrencilik yaşantısı olur gibi geliyor bana..:)

devlet hastanesinde ögrendim canım ama özeldede bu durumla karsılasanları duymustum.

:53: inanmıyorum cidden şaka gibi 36.cı haftaya kadar nasıl olurda cinsiyetini yanlış tahmin eder:26: yani 24 haftaya kadar yanılmaları duydumda doğuma bu kadar az kalmışken 9.cu ayda bu süpriz şok etkisi yaratmış olmalı:1: şimdi bende şüpheye düştüm benim bebişimede kız dediler bütün eşyaları pembe aldık hatta kesinleşsin diye 28.ci haftaya kadar bekledim her gittiğimde %99 kız dedi... iki doktora gidiyorum ikiside kız dedi ama şimdi ben bile şüpheye düştüm neyse sağlıklı olsunda bebişlerimiz çokta önemli değil bu arada benim oyum Ozan'dan yana sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum size:40:

:)) başlığa çok güldüm yaa...büyük şok valla:) neyseki doğmadan önce öğrenmişsin cnm;)

Back
X