Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun :))) büyük süpriz ama ben kkda çok okudum böyle hikayeler sadece 36. haftada bunu yaşayan ilk seni okudum sağlıkla gelsin inşallah.bence ozan koy çok severim ozan ismini.onur fransızca önordan geliyormuş o nedenle onu eledim doğan şahin kartal aslan bu isimleri pek ısınamıyorum ben nedense.okanda güzel ama ozan daha anlamlı sanki.adı ne olursa olsun sana hep güzel süprizler yapan bir oğlun olsun inşallah.
bende konu açmıştım cnaım sen bu cinsiyeti özeldemi yoksa devlet hastanesindemi öğrendin.
aaaa çok ilginç.şimdiye kadar kaç kere kız dediler.yani sadece 1-2 kere kız dendiyse anlarım ama her ayki kontrolde kız dendiyse hayret.nasıl saklamış pipisini o kadar.aynı doktormu dedi.hakkında hayırlısı canım.pembeleri hazırlamışmıydın:))
çok ilginç gerçekten:))ama bende sürprizleri çok severim genelde kız saklar diye duymuştum benimde bu haftaya kadar saklıyodu bizde kız sanmıştık ama oğlumuz geliyomuş ikinciye.bide sen artık son ayında öğrenmişsin paşa baya büyümüş ama göstermemiş hakkaten terbiyeliymiş senin oğlun maşallah ona.eee bu zaman kadar hazırlamışındır pembeleri nolcak şimdi pembiş pembiş giydirirsin oğlunu:)))
Okan bence.Diğerleri soyisminizle birlikte oldukça zor telafuz ediliyor z ler karışıyor sanki.
bende sürprizleri severim ama böylesini görmedim hiç:) yenilerini alacaz mecbur zamanla.sen yine erken ögrenmissin sanslısın:)
valla şanslımıyım bilmiyorum artık.sizleri okudukça şüphe duyuyorum.bende ileriki aylarda bi sürprizle karşılaşmıyım.emin olamıyorum bi türlü.kızmı geç gösteriyo şimdi erkekmi![]()
göstermek istemiyosa göstermiyo canım kız yada erkek farketmiyo:):):) demek ki ben onu anladım ama sen bence acele etmemelisin biraz da bekle emin ol iyice.
devlet hastanesinde ögrendim canım ama özeldede bu durumla karsılasanları duymustum.