36. haftadamı alınıyo ikizlerr ?

neslimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
107
3
38
35
Uşak
35 haftalık hamileyim çift yumurtacıklarıma :) doktor amcası haftaya bi bakalım dedi ? ne zaman aldılar sizin ikizciklerii ? :) :) artık meraktan catlıyooomm ::

öyle ikizlerde şu haftada alınır diye bir şey yok canım bir sorun olmadığı sürece durduğu kadar durmaları iyi olur..
ama 38den sonra sıkıntılar olduğu için eğer 38e kadar gelmişlerse alabiliyolar..
yani ikiz bebeğin doğum miyadı 38dir diye biliyorum..

Tamamen bebeklere size ve doktora bağlı birşey. Benim sıkıntılı olduğu için 32. Haftada alınacak örneğin

Selam bir tane bebegin ne durumda problemi olan bursadaydin sanirim merak ettim
Erkek olan sağlıklı çok şükür. Kızımdaki tümör gittikçe büyüyor. Ve su toplayıp beyni şişiyor. Bir iki haftaya acı çekmeye başlar dedi doktor. Zaten aşırı hareket ediyor. O hareket ettikçe ben ağlıyorum. Daha doktorlar da ne yapacaklarını bilmiyor. Çapa da kurul inceliyor. Erkek için çabalıyorlar.

canııım cok gecmiş olsun rabbim sağlıkla kucagına alamayı nasip etsin. insallah sağ salim kurtulursunuz üçünüzde . 3,8 en son hafta yani. bakalım su salı günü bi gelsin de :)

cnm o kadar üzüldüm ki anlatamam. Rabbim yavruna şifa sana da sabır versin inşallah..

Allah razı olsun ettiğiniz dualar için. Ama konu ben değilim konuyu bolmeyeyim. Neslimurat az kalmış sağlıkla kucağına al bebislerini ınş canim

35 haftalık hamileyim çift yumurtacıklarıma :) doktor amcası haftaya bi bakalım dedi ? ne zaman aldılar sizin ikizciklerii ? :) :) artık meraktan catlıyooomm ::
Merhaba ben de 35.haftadayim. bizim de cift yumurta.Doktor önümüzdeki perşembe günü alalım dedi.bende hem biraz daha kalsınlar hemde babalık izninden dolayı 1 eylül olmaz mı dedim. O da olur dedi. Şimdilik 1 eylül görünüyo benim

37+1 de aldılar benim kızlarımı..
iyice zorlaşmıştır artık senin durumun da ama az daha sabır bence..

çok üzüldüm arkadaşım..
Rabbim kolaylık versin,hayır versin,şifa versin, kimseyi evladıyla imtihan etmesinn

35+4 de alındı benim kuzular aslında dururlardı ama doktorum 1 saat uzaklık taki başka bir şehirde olduğu için risk almak istemedim

35+4 de alındı benim kuzular aslında dururlardı ama doktorum 1 saat uzaklık taki başka bir şehirde olduğu için risk almak istemedim

bari haftasına tamamlatsaymış,ne anlamsız,kim bilir kendince ne hesabı vardı,sinir oluyorum..
Burda İstanbulda da 3 kilometrelik yolu 1 satte gidersin bazen ama gel bebekleri alalım yeter denir mi hiç..

Dururlardı ama risk vardı işte,Nst de şiddetli sancı çıkıyor du doktorun ve benim ortak kararımızdı ne küveze girdik nede Allaha şükür başka bir sağlık sorunu yaşamadık

Çift yumurta ikizlerini gidebildiği kadar beklemek lazım,37 de bile almak yanlış.Tek yumurta veya kesesi ortak bebeklerde durum farklı.Şaşırıyorum doktorlara nasıl o riski alıp da 36. Haftada alabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…