36 haftalık bebeğimi kaybettim 3 ay oldu hala toparlanamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Geksk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geksk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
9
3
86
34
Merhabalar 36+3 te doğuma iki hafta kala kızımı kaybettim çok zor evlat acıısı allahım kimseye vermesin üç ay oldu toparlanamıyorum acısı ilk günki gibi.bir gün once kontrolümüzde herşey cok güzeldi bi gün sonra hareketlerini hissetmedım çok acı cok

Merhabalar 36+3 te doğuma iki hafta kala kızımı kaybettim çok zor evlat acıısı allahım kimseye vermesin üç ay oldu toparlanamıyorum acısı ilk günki gibi.bir gün once kontrolümüzde herşey cok güzeldi bi gün sonra hareketlerini hissetmedım çok acı cok
Allah yardimciniz olsun cok zor olsa gerek.. ben 7 hftada kurtaj oldum kalbini duymadan kese gormeden, o bile cok yipraticiydi sizi dusunemiorm..

neden oldugunu bulabildilermi?
allah en yakin zamanda yeniden nasip etsin insallah..
adiniz ne bilmiyorum ama size dualarimda yer vericem ins.. allah sabir versin😢

Rabbim yardımcınız olsun bol sabır versin. Bende 5 sene önce ikizlerimi kaybettim 16 haftalıkken erken doğumla. Tüp bebek di bir kızım bir oğlum olacaktı ama nasip olmadı. Unuttum mu unutmadım ama acısı çok çok hafifledi böyle durumların tek ilacı zaman. Herkes bana geçecek derdi çok kızardım içimden benim açımı kucumsuyorlar hiçbir zaman geçmeyecek derdim ama geçiyormuş.. Hatirliyorsun ama canın yanmıyor. Sizde acinizi yaşayın vakti gelince tüm acılar gibi bu açıda geçecek evlat kaybetmek çok zor ama cennette sizi bekleyen bir meleginiz var...

Of of çok acı yürekten hissettim acını .20 haftaligim tekmelerine okadar alistimki sizi düşünemiyorum rabbim yenisini nasip etsin unutursunuz insalah

Okurken ağladim. Aciyi yaşayan bilir. Ne desek boş bu sizin ainaviniz. Vazgeçmeyin. Duadan baska kapimiz yok. Rabbim yardimciniz olsun

Allah sabır versin inşallah canım sebebi bulunabildi mi😢

Ben de aynı haftada aynı sizin gibi bebeğimi kaybettim. Tedavi sonrası olan çok özlenen ve beklenen bir bebekti. Sizi çok iyi anlıyorum.

Rabbim yardımcınız olsun bol sabır versin. Bende 5 sene önce ikizlerimi kaybettim 16 haftalıkken erken doğumla. Tüp bebek di bir kızım bir oğlum olacaktı ama nasip olmadı. Unuttum mu unutmadım ama acısı çok çok hafifledi böyle durumların tek ilacı zaman. Herkes bana geçecek derdi çok kızardım içimden benim açımı kucumsuyorlar hiçbir zaman geçmeyecek derdim ama geçiyormuş.. Hatirliyorsun ama canın yanmıyor. Sizde acinizi yaşayın vakti gelince tüm acılar gibi bu açıda geçecek evlat kaybetmek çok zor ama cennette sizi bekleyen bir meleginiz var...
Benımde tüp Bebekti melek kızım

Evet tüp bebekle hamile kalmıştım bende çok zor☹
Benim 5 ay oldu. sezaryen olmak zorunda kaldığım için tekrar bebek düşünebilmek için beklemem gereken asgari süre var onu bekliyorum. Psikolojik destek alıyor Musun şayet almıyorsan mutlaka almaya başlamalısın. Bilmiyorum çalışıyor Musun tekrar işine dön. Eve kendini kapatma lütfen

Ben okurken yandım,siz yaşarken nasıl dayandınız?🥺
Rabbim sabrınıza sabır katsın.

Ben okurken yandım,siz yaşarken nasıl dayandınız?🥺
Rabbim sabrınıza sabır katsın.
Kolum kanadım kırılmış gibi geziniyorum ortada eksiğim çok eksik yarım kaldım allah sabır veriyor işte bi şekilde yaşıyorsun öldüm sanıyorsun ama bak hala nefes alıyorum

Kolum kanadım kırılmış gibi geziniyorum ortada eksiğim çok eksik yarım kaldım allah sabır veriyor işte bi şekilde yaşıyorsun öldüm sanıyorsun ama bak hala nefes alıyorum
İki haftam kalmıştı olmadı allahım bana bunu nasip etti vardır bir bildiği diyorum 3 ay oldu hala aynı içim yanıyor acıyor saçımın her teli acıyor

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin

Back
X