Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimciniz olsun cok zor olsa gerek.. ben 7 hftada kurtaj oldum kalbini duymadan kese gormeden, o bile cok yipraticiydi sizi dusunemiorm..Merhabalar 36+3 te doğuma iki hafta kala kızımı kaybettim çok zor evlat acıısı allahım kimseye vermesin üç ay oldu toparlanamıyorum acısı ilk günki gibi.bir gün once kontrolümüzde herşey cok güzeldi bi gün sonra hareketlerini hissetmedım çok acı cok
Allah sabır versin inşallah canım sebebi bulunabildi miMerhabalar 36+3 te doğuma iki hafta kala kızımı kaybettim çok zor evlat acıısı allahım kimseye vermesin üç ay oldu toparlanamıyorum acısı ilk günki gibi.bir gün once kontrolümüzde herşey cok güzeldi bi gün sonra hareketlerini hissetmedım çok acı cok
Evet tüp bebekle hamile kalmıştım bende çok zorBen de aynı haftada aynı sizin gibi bebeğimi kaybettim. Tedavi sonrası olan çok özlenen ve beklenen bir bebekti. Sizi çok iyi anlıyorum.
Benımde tüp Bebekti melek kızımRabbim yardımcınız olsun bol sabır versin. Bende 5 sene önce ikizlerimi kaybettim 16 haftalıkken erken doğumla. Tüp bebek di bir kızım bir oğlum olacaktı ama nasip olmadı. Unuttum mu unutmadım ama acısı çok çok hafifledi böyle durumların tek ilacı zaman. Herkes bana geçecek derdi çok kızardım içimden benim açımı kucumsuyorlar hiçbir zaman geçmeyecek derdim ama geçiyormuş.. Hatirliyorsun ama canın yanmıyor. Sizde acinizi yaşayın vakti gelince tüm acılar gibi bu açıda geçecek evlat kaybetmek çok zor ama cennette sizi bekleyen bir meleginiz var...
Benim 5 ay oldu. sezaryen olmak zorunda kaldığım için tekrar bebek düşünebilmek için beklemem gereken asgari süre var onu bekliyorum. Psikolojik destek alıyor Musun şayet almıyorsan mutlaka almaya başlamalısın. Bilmiyorum çalışıyor Musun tekrar işine dön. Eve kendini kapatma lütfenEvet tüp bebekle hamile kalmıştım bende çok zor☹
Kolum kanadım kırılmış gibi geziniyorum ortada eksiğim çok eksik yarım kaldım allah sabır veriyor işte bi şekilde yaşıyorsun öldüm sanıyorsun ama bak hala nefes alıyorumBen okurken yandım,siz yaşarken nasıl dayandınız?
Rabbim sabrınıza sabır katsın.
İki haftam kalmıştı olmadı allahım bana bunu nasip etti vardır bir bildiği diyorum 3 ay oldu hala aynı içim yanıyor acıyor saçımın her teli acıyorKolum kanadım kırılmış gibi geziniyorum ortada eksiğim çok eksik yarım kaldım allah sabır veriyor işte bi şekilde yaşıyorsun öldüm sanıyorsun ama bak hala nefes alıyorum
Benımde öyke tedaviyle olduBen de aynı haftada aynı sizin gibi bebeğimi kaybettim. Tedavi sonrası olan çok özlenen ve beklenen bir bebekti. Sizi çok iyi anlıyorum.
Başınız sağ olsun, Allah sabır versinMerhabalar 36+3 te doğuma iki hafta kala kızımı kaybettim çok zor evlat acıısı allahım kimseye vermesin üç ay oldu toparlanamıyorum acısı ilk günki gibi.bir gün once kontrolümüzde herşey cok güzeldi bi gün sonra hareketlerini hissetmedım çok acı cok