• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 haftalık hamileyim bebegim ters ve adet ağrısı gibi ağrım var

dilosssssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
269
73
48
27
Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim ve hic bir bilgim yok lütfen tecrubelerinizi yazar mısınız? Öncelikle 36 haftalık hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bebegin makat durus oldugunu ve donmesse sezeryan olacağını soyledi doktorum hissediyorum hala donmedi 2 gundur belden kasiklara vuran adet agrisi gibi agrilarim var ne yapmam lazim bilmiyorum suan kime soylesem normal diyor erken doğum belirtisi midir acaba diger kontrolum haftaya cuma 1 hafta var daha acile gitsem mi bilemedim cokta korkuyorum

Bir konuda denk gelmiştim adet sancısı gibi ağrıda sonra doğum yaptığını söylemişti.
Doktorunuzun telefonu varsa sabah olmadı bir sorun ihmal etmeyin.
Şimdiden hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Rabbim

Devlet hastanesine gidiyorum malesef doktorumla randevu zamanlari denk gelebiliyoruz ancak ilk gebelikte olunca insan hic anlamiyor

Bu erken diyenler neyin uzmanligini taşıyor acaba. 32.haftada yalanci sancilarim basladi, erken dediler, doktor normal dedi.
36.haftada suyum geldi, dogum yaptim.
Ben doktora dogumu nasil anlarim dediğimde suyun gelirse ya da kanaman olursa gelmen lazim demisti. Ancak sizin makat durusmus. Acil servise gidin derim imkaniniz varsa

Adet sancısı gibi bi ağrıysa acile gitmenizde fayda var korkmayın fakat tedbiride elden bırakmayın. En basiti Açılmanız olabilir ntsye girmelisiniz.Herkeste aynı olacak diye birşey yok mesela benim 36. Haftamda kontrole gittiğimde açılmam vardı ve sancılarım çıktı ntsde olmaz demeyin yani. Üstelik kasık ağrım vardı sadece.Acilde baktırın içiniz rahat etsin daha bi hafta varmış kontrolünüze. Gönlünüzü ferah tutun 😇

Bu erken diyenler neyin uzmanligini taşıyor acaba. 32.haftada yalanci sancilarim basladi, erken dediler, doktor normal dedi.
Ben doktora dogumu nasil anlarim dediğimde suyun gelirse ya da kanaman olursa gelmen lazim demisti. Ancak sizin makat durusmus. Acil servise gidin derim imkaniniz varsa
Her kafadan ses çıkıyor inanki israrla herkesin hamileligi farkli diyorum belki bende farkli olur diyorum danisiyorum onlara yinede normal diyorlar ters bebek agri yaparmis da diyorlar suan agri yok denilecek gibi az az var artarsa acile gidicez cok teşekkür ederim yorumunuz icin 🙏

Adet sancısı gibi bi ağrıysa acile gitmenizde fayda var korkmayın fakat tedbiride elden bırakmayın. Açılmanız olabilir ntsye girmelisiniz. İnşallah birşey yoktur. 😊
Öncelikle cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Bebegim karnimda ters duruyor bas kismi yukarda olunca da acilma olabilir mi peki?

Her kafadan ses çıkıyor inanki israrla herkesin hamileligi farkli diyorum belki bende farkli olur diyorum danisiyorum onlara yinede normal diyorlar ters bebek agri yaparmis da diyorlar suan agri yok denilecek gibi az az var artarsa acile gidicez cok teşekkür ederim yorumunuz icin 🙏

O gunleri hatirladikca hala sinir oluyorum ben. Sanki dogumdan 1 gun once baslayacak yalanci sancilar.
Benden size tavsiye o sesler cocuk dogduktan sonra daha cok cikacak. Bizde cocuk buyuttuk diyecekler. Hicbirini dinlemeyin. 30 40 yil oncesinin bilgi birikimi ve teknolojisi ile simdiyi bir tutamayiz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏

O gunleri hatirladikca hala sinir oluyorum ben. Sanki dogumdan 1 gun once baslayacak yalanci sancilar.
Benden size tavsiye o sesler cocuk dogduktan sonra daha cok cikacak. Bizde cocuk buyuttuk diyecekler. Hicbirini dinlemeyin. 30 40 yil oncesinin bilgi birikimi ve teknolojisi ile simdiyi bir tutamayiz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏
Cok haklisiniz gerçekten bir de bebek ters olunca yine de acilma olabilir mi acaba

Öncelikle cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Bebegim karnimda ters duruyor bas kismi yukarda olunca da acilma olabilir mi peki?
Açılmanın bebeğin pozisyonuyla alakası yok ama adet sancısı gibi bi ağrı varsa ve bu yalancı doğum sancısıysa oda ancak ntsde anlaşılır dediğim gibi tedbir amaçlı bi gidin siz yinede

Öyle deme çevremizde herkes profesör bu konularda 😂🙄
Bende 32. Haftadayım herkes nasıl açılma yok kesin normal yapamazsın vs diyorlar.

Sezaryenle doğum yapsam beni toplumdan dışlayacaklar sankii

Bende 32. Haftadayım herkes nasıl açılma yok kesin normal yapamazsın vs diyorlar.

Ben sahsen normal dogumdan korkuyorum sezeryan istiyorum bunların biride annem resmen. Bugun diyorki Ac elini Allaha normal dogum olsun diyo anne diyorum ikimiz icin hayirlisi neyse o olsun sus oyle deme normal olsun diyor gerçekten inanilmaz

Hay Allahim ya cok biliyolar. Dinlemeyin onlari sacma sapan konusuyorlar, dogduktan sonra daha da sacmalayacaklar. Normal dogurmak zorunda degilsiniz zaten. Öyle ya da boyle cocuk dogacak bir sekilde. Nasil dogdugunun bir onemi yok. Sizi korkutmaya calisanlar olacak.
Ben sezaryen oldum. Sarılık olmadi cocugum. 36.haftada dogmasina ragmen makineyede baglanmadi. Her dogum birbirinden farkli. Kotu dogum hikayelerini dinlememeye ozen gösterin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Hay Allahim ya cok biliyolar. Dinlemeyin onlari sacma sapan konusuyorlar, dogduktan sonra daha da sacmalayacaklar. Normal dogurmak zorunda degilsiniz zaten. Öyle ya da boyle cocuk dogacak bir sekilde. Nasil dogdugunun bir onemi yok. Sizi korkutmaya calisanlar olacak.
Ben sezaryen oldum. Sarılık olmadi cocugum. 36.haftada dogmasina ragmen makineyede baglanmadi. Her dogum birbirinden farkli. Kotu dogum hikayelerini dinlememeye ozen gösterin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Allah bagislasin bu arada kac kilo dogdu

Ben sahsen normal dogumdan korkuyorum sezeryan istiyorum bunların biride annem resmen. Bugun diyorki Ac elini Allaha normal dogum olsun diyo anne diyorum ikimiz icin hayirlisi neyse o olsun sus oyle deme normal olsun diyor gerçekten inanilmaz
Ben normal dogumdan sezaryene döndüm. Hic sıkıntı yasamadim. Cocuktada sıkıntı yok. Hayirlisi neyse oyle olsun

Back
X