• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 haftalık hamileyim bebegim ters ve adet ağrısı gibi ağrım var

Ben sahsen normal dogumdan korkuyorum sezeryan istiyorum bunların biride annem resmen. Bugun diyorki Ac elini Allaha normal dogum olsun diyo anne diyorum ikimiz icin hayirlisi neyse o olsun sus oyle deme normal olsun diyor gerçekten inanilmaz
Bu cehaleye guldum ben :) dediginiz gibi aaglikli dogum olsun. Kendim iki normal dogurdum, normalden korkulacak bir aey yok. Oluyor, bitiyor, sonrasi rahatlik ;) aci da cekiliyor o zaman sonra unutuluykr valla. Korkacak cok stres yapilcak bisi degil.

Bu donemde artik agrilar cok normal. Gelir giderler ya da doguma dogru giderler o bebegin bilecegi is. Siz hic stres olmayin.

Ben hamile pilatesi dersinde 40. haftada catir cutur donen bebek gordum. Ertesi gun de normal dogdu.

Sizde hic takmayin kafaniza. Ozellikle kotu dogum yapanlarin hikayelerini dinlemeyin. Eninde sonunda doguracaksiniz, sizi korkutmalarjna izin vermeyin
Doğru valla en sonunda hepsini cuvala koyup ateşe vericem cidden nefret ediyorum cok bilmislerden el mecbur tecrubeliler diye insan soruyor ama pisman oluyo yani insan

Bu cehaleye guldum ben :) dediginiz gibi aaglikli dogum olsun. Kendim iki normal dogurdum, normalden korkulacak bir aey yok. Oluyor, bitiyor, sonrasi rahatlik :KK66: aci da cekiliyor o zaman sonra unutuluykr valla. Korkacak cok stres yapilcak bisi degil.

Bu donemde artik agrilar cok normal. Gelir giderler ya da doguma dogru giderler o bebegin bilecegi is. Siz hic stres olmayin.

Ben hamile pilatesi dersinde 40. haftada catir cutur donen bebek gordum. Ertesi gun de normal dogdu.
Toplum sezeryan doguma cok karsi gercekten sanki öyle anne olunulmuyor Takdir Allahtan tek duam saglikla gelsin hayirli evlat olsun gerisi hic onemli degil doktorum 1 hafta sonra gel dedi hala ters ise muhatemelen gün vericek

Doğru valla en sonunda hepsini cuvala koyup ateşe vericem cidden nefret ediyorum cok bilmislerden el mecbur tecrubeliler diye insan soruyor ama pisman oluyo yani insan
Bende cok kiziyordum. Dedigim gibi herkesin dogumu gercekten cok farkli oluyor. Strese girmeyin, rahat olun. Dinliyormus gibi yapin ama duymayin

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim ve hic bir bilgim yok lütfen tecrubelerinizi yazar mısınız? Öncelikle 36 haftalık hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bebegin makat durus oldugunu ve donmesse sezeryan olacağını soyledi doktorum hissediyorum hala donmedi 2 gundur belden kasiklara vuran adet agrisi gibi agrilarim var ne yapmam lazim bilmiyorum suan kime soylesem normal diyor erken doğum belirtisi midir acaba diger kontrolum haftaya cuma 1 hafta var daha acile gitsem mi bilemedim cokta korkuyorum
Benim bebeğimde makat duruşu denildi 36. Haftada tabi ağrım oldu tetkiklerde bisiy çıkmadı , yani bebeğin duruşu ağrıyı tetikliyor 38+1 de planlı sezaryenle doğumum gerçekleşti .bnm bir önceki gebeliğim ikiz gebelik ve sezeryan olduğu için bu arada yanlış anlamayın

Bende cok kiziyordum. Dedigim gibi herkesin dogumu gercekten cok farkli oluyor. Strese girmeyin, rahat olun. Dinliyormus gibi yapin ama
Benim bebeğimde makat duruşu denildi 36. Haftada tabi ağrım oldu tetkiklerde bisiy çıkmadı , yani bebeğin duruşu ağrıyı tetikliyor 38+1 de planlı sezaryenle doğumum gerçekleşti .bnm bir önceki gebeliğim ikiz gebelik ve sezeryan olduğu için bu arada yanlış anlamayın
Bende duydum ters bebek agri yapar diye ondan merak etmistim insanin kafası karisiyor cidden tedbir almak lazim yinede doktora gorunmek sart oldu

hastaneye gittiniz mi bilmiyorum ama ben o adet sancısı gibi ağrım var siye hastaneye gittğim gün açılmam vardı bebek kanala yerleşmişti o günde doğum yaptım siz bi acile gidin

hastaneye gittiniz mi bilmiyorum ama ben o adet sancısı gibi ağrım var siye hastaneye gittğim gün açılmam vardı bebek kanala yerleşmişti o günde doğum yaptım siz bi acile gidin
Bebeğimin kafasi asagida degil benim ters bebek henuz donmeye niyeti yok gibi ağrılar beni korkuttu baya agrilarim hafifleyince gitmedim artik

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim ve hic bir bilgim yok lütfen tecrubelerinizi yazar mısınız? Öncelikle 36 haftalık hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bebegin makat durus oldugunu ve donmesse sezeryan olacağını soyledi doktorum hissediyorum hala donmedi 2 gundur belden kasiklara vuran adet agrisi gibi agrilarim var ne yapmam lazim bilmiyorum suan kime soylesem normal diyor erken doğum belirtisi midir acaba diger kontrolum haftaya cuma 1 hafta var daha acile gitsem mi bilemedim cokta korkuyorum
37 haftalik halileyim sanci dediginiz vajinal tarafina bicak saplanir gibi olan seymi saniyeler icinde gidiyo en cok 30 saniye suruyo.
Karnimda herzaman bir sanci var ama oyle isal sancisi gibi oluyo cok rahatsiz edici olmuyo,bebegimin basi assaya inmisti benim ama daha hic acilma yoktu 8 gun once gittigimde demisti doktorum.
Ilk dogumum erken olmustu suyum gelmesiyle gitmistim 36 haftamda bunda 37 gectim daha gelmedi,birde son haftalar bebek daha cok agirlsiyor ve karin bolgemiz cok acilar sizilar oluyo ictende oluyo.

Back
X