• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 haftalık hamileyim bebegim ters ve adet ağrısı gibi ağrım var

37 haftalik halileyim sanci dediginiz vajinal tarafina bicak saplanir gibi olan seymi saniyeler icinde gidiyo en cok 30 saniye suruyo.
Karnimda herzaman bir sanci var ama oyle isal sancisi gibi oluyo cok rahatsiz edici olmuyo,bebegimin basi assaya inmisti benim ama daha hic acilma yoktu 8 gun once gittigimde demisti doktorum.
Ilk dogumum erken olmustu suyum gelmesiyle gitmistim 36 haftamda bunda 37 gectim daha gelmedi,birde son haftalar bebek daha cok agirlsiyor ve karin bolgemiz cok acilar sizilar oluyo ictende oluyo.
Benim bebegim dogum pozisyonunda degil malesef kafasi kaburgamin altında orasi cok acir mesela ama 2 gundur kasiklara bele vuran adet sancisi vardi ben açılma olur diye cok korktum çünkü bebegin donmesi cok zor diyorlar ama yinede belli olmaz eger sanci gelirse açılma olsa bile direk sezeryana almalari lazim oyuzden cok korktum

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim ve hic bir bilgim yok lütfen tecrubelerinizi yazar mısınız? Öncelikle 36 haftalık hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bebegin makat durus oldugunu ve donmesse sezeryan olacağını soyledi doktorum hissediyorum hala donmedi 2 gundur belden kasiklara vuran adet agrisi gibi agrilarim var ne yapmam lazim bilmiyorum suan kime soylesem normal diyor erken doğum belirtisi midir acaba diger kontrolum haftaya cuma 1 hafta var daha acile gitsem mi bilemedim cokta korkuyorum
Bebeğinize sağlıkla kavuştunuz mu makat gelişmiş

Back
X