- 21 Temmuz 2022
- 62
- -153
- 1
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Doktora gitmek için neyi bekliyorsunuz ki?36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Allah akıl fikir versin, hastane diye bir kurum duydunuz mu?36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Komşumunda 37 haftada kan geldi vajinadan. Nişanı geldi sanıp doğum sancısını beklemiş evde meğer bebeği karnında vefat ettmiş malesef..36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Persembe gunu actiginiz konuda 7 aylik hamieydiniz simdi 36 diyorsunuz kafaniz mi guzel dalga mi geciyorsunuz?36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Persembe gunu actiginiz konuda 7 aylik hamieydiniz simdi 36 diyorsunuz kafaniz mi guzel dalga mi geciyorsunuz?
böyle insanlar yorum yapmasın lütfen ya
Evet duydum ama kaynanamların evindeyim gidelim diyorum ben yaşadım aynısını normal diyor stresten oluyormuş ona göre biraz daha beklerlerse kendi imkanlarımla gidecem zatenAllah akıl fikir versin, hastane diye bir kurum duydunuz mu?
Persembe gunu actiginiz konuda 7 aylik hamieydiniz simdi 36 diyorsunuz kafaniz mi guzel dalga mi geciyorsunu
Kapiyimi kitliyorlar çıkın gidin ne kadar rahatsinizEvet duydum ama kaynanamların evindeyim gidelim diyorum ben yaşadım aynısını normal diyor stresten oluyormuş ona göre biraz daha beklerlerse kendi imkanlarımla gidecem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?