- 14 Ağustos 2018
- 21.183
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.262
- 598
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Kaynananızsız hareket edemiyo musunuz? Sonra çok ağlarsınız haberiniz olsunEvet duydum ama kaynanamların evindeyim gidelim diyorum ben yaşadım aynısını normal diyor stresten oluyormuş ona göre biraz daha beklerlerse kendi imkanlarımla gidecem zaten
Boş boş yorum yapmayın ya illa linç edeceksiniz çayını kahvesini almış eline bütün gün burda stres atmak İçin ona buna boş boş yorum yapıyorsunuz kim bilir kaç kişinin moralini bozuyorsunuz burda hamile insanlara bari yapmayınKapiyimi kitliyorlar çıkın gidin ne kadar rahatsiniz
Tamam dogurana kadar bekle evdeBoş boş yorum yapmayın ya illa linç edeceksiniz çayını kahvesini almış eline bütün gün burda stres atmak İçin ona buna boş boş yorum yapıyorsunuz kim bilir kaç kişinin moralini bozuyorsunuz burda hamile insanlara bari yapmayın
Kimseyi dinlemeyin ve gidin taze kan normal değildir ya doğum habercisi ya başka birşey .Haftaları karıştırıyodum uzun süredir hastaneye gidemediğim içinhesaplayınca 36 haftalık oluyor
Beklerim bu benim sorunum sende evini temizleme kocana yemek yapma otur akşama kadar tüm sinirini içinin fesatlıgını burda boş yorum yaparak atTamam dogurana kadar bekle evdeoldumu rahatladinmi
Hastaneye git demek ne zamandan beri fesatlık oluyor? Ayrica benim evimi dusunme sen karnindaki bebegini dusun, önceliğin o olsunBeklerim bu benim sorunum sende evini temizleme kocana yemek yapma otur akşama kadar tüm sinirini içinin fesatlıgını burda boş yorum yaparak at
Ayrica senin sorunun ise kendi kendine coz bizden ne istiyorsunBeklerim bu benim sorunum
Burda bazı bayanlar çok yardımcı oluyor onlar sizin gibi değil gayet faydalı şeyler söylüyorlar sizin gibi insanlar yorum yapmazsa sevinirim gereksiz yere yorumlar artıyor faydalı yorumlar olsun sadece bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi vardır çünküAyrica senin sorunun ise kendi kendine coz bizden ne istiyorsun
Ablacim bu konuda nasil yararli yorum olabilir? Dr dahi okusa bunu kendi gozuyle muayene etmek ister. Kimse burada otur bekle demez cunku isin ucunda bir can var. Sanki kufur ettik sana tabiki hastaneye git diyecegiz allah allah cidden cok farkli kafalar yasiyorsunuzBurda bazı bayanlar çok yardımcı oluyor onlar sizin gibi değil gayet faydalı şeyler söylüyorlar sizin gibi insanlar yorum yapmazsa sevinirim gereksiz yere yorumlar artıyor faydalı yorumlar olsun sadece bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi vardır çünkü
Faydalı yorum dediğiniz yorum nasıl oluyor tam olarak? İnsanlar hastaneye gidin diyor bundan daha faydalı yorum mu olur? Ne acayip tiplersiniz ya hayret etmemek elde değilBurda bazı bayanlar çok yardımcı oluyor onlar sizin gibi değil gayet faydalı şeyler söylüyorlar sizin gibi insanlar yorum yapmazsa sevinirim gereksiz yere yorumlar artıyor faydalı yorumlar olsun sadece bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi vardır çünkü
Faydalı yorum dediğiniz yorum nasıl oluyor tam olarak? İnsanlar hastaneye gidin diyor bundan daha faydalı yorum mu olur? Ne acayip tiplersiniz ya hayret
Faydalı yorum dediğiniz yorum nasıl oluyor tam olarak? İnsanlar hastaneye gidin diyor bundan daha faydalı yorum mu olur? Ne acayip tiplersiniz ya hayret etmemek elde değil
Sen bu lafları kaynanana etsene daha kaç haftalık hamilesin sayı saymaktan haberin yok.Boş boş yorum yapmayın ya illa linç edeceksiniz çayını kahvesini almış eline bütün gün burda stres atmak İçin ona buna boş boş yorum yapıyorsunuz kim bilir kaç kişinin moralini bozuyorsunuz burda hamile insanlara bari yapmayın
İnsanların sinirini zıplatmak için konu açıp duruyorsunuz resmen. Kayınvalideniz normal demiş ya buraya niye soruyorsunuz? Normal falan değil karnınızdaki de bir can idrak edin artıkEvet duydum ama kaynanamların evindeyim gidelim diyorum ben yaşadım aynısını normal diyor stresten oluyormuş ona göre biraz daha beklerlerse kendi imkanlarımla gidecem zaten
Nasıl faydalı bir yorum olsun istersiniz mesela kriterleriniz nedir? Size hastaneye gidin diyen insanlara atar yapıyorsunuz. Normal yaaa otur oturduğun yerde denilse hoşunuza mı gidecek nedir yani?Burda bazı bayanlar çok yardımcı oluyor onlar sizin gibi değil gayet faydalı şeyler söylüyorlar sizin gibi insanlar yorum yapmazsa sevinirim gereksiz yere yorumlar artıyor faydalı yorumlar olsun sadece bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi vardır çünkü
Teşekkür ederim birazdan çıkıcam zaten doktora umarım kötü bişey yokturDoktorunuzu bilgilendirin o daha iyi bilgi verir.. Geçmiş olsun
Biz mi cok pimpirikliyiz bu insanlar mi cok rahat anlamıyorum magnim yakavga etmek yerine gitsene doktora hala begenmedimle felan ugrasiyorsun
Ya nisan geldi ya baska bisey korkmuyormusun simdi tek derdin hemsirecikmi kiz ne guzel yazmis
Bu ne şiddet bu ne celal. kimse size ters konuşmamışken bu üslubunuz nedir böyle. Çok biliyorsunuz maden neden konu açıp soruyorsunuzBeklerim bu benim sorunum sende evini temizleme kocana yemek yapma otur akşama kadar tüm sinirini içinin fesatlıgını burda boş yorum yaparak at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?