36 yada 37. Haftasında sezeryanla doğum yapan var mı?

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
86
Bana 32. haftamdan itibaren suyun çok az denilerek oligohidramnios teşhisi kondu şu an 37 hafta 1 günlük hamileyim çocuğun gelişimi 36 hafta 3 gün gözüküyor bu cuma günü yani 26 kasımda sezeryanladoğum yapılacak.Bu haftalarında doğum yapan arkadaşlar neler yaşadılar paylaşırlarsa sevinirim.Bu arada bebeğim 2 kilo 500 gram gözüküyor.

benım de bebeğimın boynuna gobek kordonu 3 kez dolandığından dolayı sureklı kasılmalarım oldu.ve 37+1 de 1 kasımda kızım dunyaya geldı.o kadar bekletebıldıler.2 kılo 535 gr doğdu.ıkımızde cok ıyıyız su anda.bır sorun yasamadık.sen de yasamazsın merak etme.o kadar cok korktum ve endışelendım kı nasıl olup bıtecek dıye cok sukur atlattık.sen de atlatacaksın.hersey guzel olacak:)telaşlanma sadece panık yapma.sezeyandan sonra bır ıkı gun sutum gelmedı onda da hastanede hemen sut sağma makınasıyla sağa sağa gelmeye basladı.gelmeyınce ağlayıp dururyr bebek.ıkı gun ondan dolayı sıkıntı yasadık sadece.

Benimde kızım olacak.Çok tatlısınız ne güzel anlatmışsın gerçekten insan rahatlıyor bizde sen ve kızın gibi geride bırakır rahatllarız.kızınıda bundan sonra sağlıkla büyütürsün inşallah.

teşekkür ediyorum.cok sevındım kızınız olacağına.sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin Allah.

Back
X