- 5 Mart 2018
- 201
- 240
- 103
- Konu Sahibi kitapsevertilki
-
Size de geçmiş olsun ben yine olsa yine yaptırırdım hatta bir sonraki hamlem meme ve kolu toplatma olacak. Hekimimin eli cidden çok mu hafifti benim ağrı eşiğimmi bilemedim. 2.sezeryanım benim çok çok çok kötüydü bu onun yanından bile geçmediBen de pazartesi gece onda İstanbul’da ameliyat oldum özel bir hastanede 360 liposuction ve karın germe ama karın germe çok zormuş çok pişman oldum bugün üçüncü gün ama çok canım yanıyor
Ayyyy çok geçmiş olsunSelamlar
Dün sabah 8 gibi ameliyathaneye indirildim (inmeden bi sakinleştirici şurup istemiştim içtim) hazırlık aşamasında 8:30 falandı en son saate baktığımda anestezi doktorumla konuşurken en son hocam geliyo uyku dediğimi hatırıyorumsağolsun güzelce konuştururken bayılttı beni.
Uyanma sürecimle toplam 4 saat sürdü. 12:30 gibi odamdaydım müthiş bir üşüme hissediyodum ve gidio gelen zihnim. 2 saat kadar üstümü 2 pike bie yorgan oda ısısı 28 derecelerde ancak ısındım.
4:30 gibi ilk gıdamı aldım ve 5 i geçerken yürüdüm. Tabi ilk yürüyüş klasiği kalkarken değil yürürken zorlandım 2 tur attım dönüşte tansiyonumun düştüğünü hissettim ve yatağıma geldim uzandım hızlıca serumla desteklediler. İlk yürüyüş harici 3 kez daha yürüdüm.
Karnım harika olmuş durumda ki ödemli haline bile aşık oldum. Ağrısı için sezeryan kesisini düşünün olan arkadaşlar onun daha geniş bölge yayılımı var sızı şeklinde ama içerde o rahimin yaptığı acı yok yani yine olsa yine olurdum öyle dayanılmayacak bir ağrım olmadı şükür
Tek sıkıntı 2 diren var ve o bel simitlerinin olduğu yerden geçiyor ve kemik dokum artık meydanda olduğundan acıyı dirende hissediyorum ve popo üstü yani acıyan tek yer alt karın değilde sırtımın popoyla birleştiği kesi ama dayanılmayacak gibi değil yine.
Totalde sıvıyla 7.4 kg çıkartmışlar ki ben 167/63 kg ile girdim sıvı hariç 5.4 kg ki bu dokuyu onlar bile beklemiyormuş (bende şok oldum duyunca ama çokta sevindim)
Bugün 2.günüm kalktım yürüdüm sondamı çıkartmalarını istedim. Elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım kremlerimi sürdüm kendimi çok iyi hissediyorum. Bu acılar geçici sonuç için değer hepsine inanın
Gaz çıkarttım dün ama wc tam manasıyla aktifleşmedi bugün yürüyüşlerle umarım onuda hallederim ve direnler 4/5 gün durcakmış o da çıkarsa harika hissedeceğim
Şimdiden düşünen arkadaşım varsa inanın en iyi şey hekim seçimi ben bu konuda direk bu işte asiste eden bir hanım efendiyle çalıştım doktorumuda o buldu kendisi her konuda ilgilendi
İsteyene özelden bilgi ve tavsiye verebilirim ödemeyi düşünmedim bu konuda en iyisi olsun istedim şükürler olsun beklediğim ağrıların yanından geçmedi
Teşekkürler
Lipo yok 360 ama bayağı güzel deri çıkartmış hocamız çok şükür şuan ki görsel bile muazzam ödemler inince ayna önnden gelmemAyyyy çok geçmiş olsun
Lipo da oldunuz mu
Bende düşünüyorum mesajınız beni çok rahatlattı
Gecmis olsun hangi sehirSelamlar
Dün sabah 8 gibi ameliyathaneye indirildim (inmeden bi sakinleştirici şurup istemiştim içtim) hazırlık aşamasında 8:30 falandı en son saate baktığımda anestezi doktorumla konuşurken en son hocam geliyo uyku dediğimi hatırıyorumsağolsun güzelce konuştururken bayılttı beni.
Uyanma sürecimle toplam 4 saat sürdü. 12:30 gibi odamdaydım müthiş bir üşüme hissediyodum ve gidio gelen zihnim. 2 saat kadar üstümü 2 pike bie yorgan oda ısısı 28 derecelerde ancak ısındım.
4:30 gibi ilk gıdamı aldım ve 5 i geçerken yürüdüm. Tabi ilk yürüyüş klasiği kalkarken değil yürürken zorlandım 2 tur attım dönüşte tansiyonumun düştüğünü hissettim ve yatağıma geldim uzandım hızlıca serumla desteklediler. İlk yürüyüş harici 3 kez daha yürüdüm.
Karnım harika olmuş durumda ki ödemli haline bile aşık oldum. Ağrısı için sezeryan kesisini düşünün olan arkadaşlar onun daha geniş bölge yayılımı var sızı şeklinde ama içerde o rahimin yaptığı acı yok yani yine olsa yine olurdum öyle dayanılmayacak bir ağrım olmadı şükür
Tek sıkıntı 2 diren var ve o bel simitlerinin olduğu yerden geçiyor ve kemik dokum artık meydanda olduğundan acıyı dirende hissediyorum ve popo üstü yani acıyan tek yer alt karın değilde sırtımın popoyla birleştiği kesi ama dayanılmayacak gibi değil yine.
Totalde sıvıyla 7.4 kg çıkartmışlar ki ben 167/63 kg ile girdim sıvı hariç 5.4 kg ki bu dokuyu onlar bile beklemiyormuş (bende şok oldum duyunca ama çokta sevindim)
Bugün 2.günüm kalktım yürüdüm sondamı çıkartmalarını istedim. Elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım kremlerimi sürdüm kendimi çok iyi hissediyorum. Bu acılar geçici sonuç için değer hepsine inanın
Gaz çıkarttım dün ama wc tam manasıyla aktifleşmedi bugün yürüyüşlerle umarım onuda hallederim ve direnler 4/5 gün durcakmış o da çıkarsa harika hissedeceğim
Şimdiden düşünen arkadaşım varsa inanın en iyi şey hekim seçimi ben bu konuda direk bu işte asiste eden bir hanım efendiyle çalıştım doktorumuda o buldu kendisi her konuda ilgilendi
İsteyene özelden bilgi ve tavsiye verebilirim ödemeyi düşünmedim bu konuda en iyisi olsun istedim şükürler olsun beklediğim ağrıların yanından geçmedi
Teşekkürler
Teşekkürler istanbulGecmis olsun hangi sehir
Her geçen gün daha iyi oluyorsun maşallah sana5.günden selamlar
Kendi kıyafetlerimi destek almadan çıkartıp giyindim şükür korsemi tek başına açıp tekrar sıkıca takabildim
Gece huzurlu uyku yok kesinlikledirenler çıkana dek böyle devam edecek gibi duruyor bakalım.
Ödemler maşallah tosun gibi bacaklarım ve karnım
Derya bedavacı ama geçecek şarkısını kendime armağan ediyorum
Toto üstüm aynı şekilde en çok acı hissettiğim yer hala ve diren yerleri artık kemik dokusu üstünde kaldığından biber gibi yanma hissi var ama ağrı durumu aynı şükür dayanamayacak durumda değilim
Bugünse böyle
Çok şükür yaHer geçen gün daha iyi oluyorsun maşallah sana
Peki ne zaman dönücekn evine
Çok çok iyi9.günden selamlar
Böyle gün gün atanı aramıştım çok fazlasıyla benim gibi sessiz takipçiler vardır diyerek devam ediyorum
Dün doktor kontrolüne gittim tüm bantlarımı çıkartıp yenilediler ve sağ tarafta ki direnim çekildi çok şükür hafifledim.
Sol için pazartesi günü kesin çekeriz dedi sonrası evime dönüş biletimi alacağım.
Ağrı sızı dayanılmayacak gibi hiç olmadı. Popo üstü ve diren acısı net devam eden, bir süre konforu unutunca gayet mis gibi ayna önünden ayrılmayan birine dönüşüyor insan
Kendim giyinebiliyorum korsemi açıp kapatabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?