• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

360 karın germe sürecim

Ben de pazartesi gece onda İstanbul’da ameliyat oldum özel bir hastanede 360 liposuction ve karın germe ama karın germe çok zormuş çok pişman oldum bugün üçüncü gün ama çok canım yanıyor
iyi yanından bakın karın kaslarınızı dikmişler kesin demek ki. bir doktorla görüştüm çok ağrır mı dedim herkes farklı söylüyor dedim. eğer kası dikersek ağrır, dikmezsek çok ağrımaz dedi. karın kası gevşek olanlarda dikiliyormuş daha düz olsun bombe olmasın diye.

Merhaba teşekkür ederim 🙏
Diren ile ilgili hiç konuşmadık aslında ama sonrasında hala aktif sıvılar fazla fazla gelince birini çeksede diğerini çekmesi zaman aldı.
Kısa kalması içerde sıvı ödem artışına sebep olabilir bildiğim kadarıyla çünkü direne gelmeyen sıvıyı bedeniniz içeride biriktirip atmak durumunda kalıyor.
Ben ilk diren çekildiğinde hocam diğerinden de kurtulsaydım keşke demiştim, kendisi erken çekersek içerde sıvı birikeceğini bu defa şırınga ile çekmek durumlarında kalınabildiğini söylemişti zaten hemen vazgeçtim kalsın diye 😆
Direni değil ameliyatınızı ve dikişlerin güzel kapanışını düşünün diren gelip geçici görsel şov gibi şuan bedenim hala ödemli olduğu halde böyle ki bu ödemlerin %80 i ancak 2/3 ayda iniyor

Back