• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

360 karın germe sürecim

Ben de pazartesi gece onda İstanbul’da ameliyat oldum özel bir hastanede 360 liposuction ve karın germe ama karın germe çok zormuş çok pişman oldum bugün üçüncü gün ama çok canım yanıyor
iyi yanından bakın karın kaslarınızı dikmişler kesin demek ki. bir doktorla görüştüm çok ağrır mı dedim herkes farklı söylüyor dedim. eğer kası dikersek ağrır, dikmezsek çok ağrımaz dedi. karın kası gevşek olanlarda dikiliyormuş daha düz olsun bombe olmasın diye.

Merhaba teşekkür ederim 🙏
Diren ile ilgili hiç konuşmadık aslında ama sonrasında hala aktif sıvılar fazla fazla gelince birini çeksede diğerini çekmesi zaman aldı.
Kısa kalması içerde sıvı ödem artışına sebep olabilir bildiğim kadarıyla çünkü direne gelmeyen sıvıyı bedeniniz içeride biriktirip atmak durumunda kalıyor.
Ben ilk diren çekildiğinde hocam diğerinden de kurtulsaydım keşke demiştim, kendisi erken çekersek içerde sıvı birikeceğini bu defa şırınga ile çekmek durumlarında kalınabildiğini söylemişti zaten hemen vazgeçtim kalsın diye 😆
Direni değil ameliyatınızı ve dikişlerin güzel kapanışını düşünün diren gelip geçici görsel şov gibi şuan bedenim hala ödemli olduğu halde böyle ki bu ödemlerin %80 i ancak 2/3 ayda iniyor

iyi yanından bakın karın kaslarınızı dikmişler kesin demek ki. bir doktorla görüştüm çok ağrır mı dedim herkes farklı söylüyor dedim. eğer kası dikersek ağrır, dikmezsek çok ağrımaz dedi. karın kası gevşek olanlarda dikiliyormuş daha düz olsun bombe olmasın diye.
Kasları hep dikiyorlar zaten benim kaslar iyi durumdaymış ama yine dikmişler. Şuan ödemler indikçe belirginleşmeye başladı plates geçmişim var karın kaslarıma faydası olmuş gerçekten çok ayrı değilmiş kaslarım. 5.aydan sonra izin verdi zaten tekrardan başlayacağım

Bugün tam 4 haftam doldu 🙏
Ödemler geçmiyor ama tabi ki ill hali gibi değil daha çok alt karın ve popo birleşim yerinde ki en uzun buralardan gidiyormuş zaten acelem yok. Artık kremlere başladık 2 tüp bitirip iz bantlarına geçilecekmiş.

Bu ameliyatın zor kısmı iyileşme toparlamanın uzun sürmesi insan sıkılıyor sadece hele benim gibi hareketliyseniz hemen hızlıca geçsin insin ödem diye sabırsızlanıyorum 😆

Beni yıldırmadı tabi ki meme ve kol için şubat ayında operasyon düşünüyorum işler konusunda yoğunluğum olursa eylül 2026 da olacağm bakalım

Bilgi almak için özelden sormak isteyen olursa yanıtlarım

Darısı bu operasyonu isteyen cesaret edemeyen herkesin başına umarım sizlerde böyle kolay atlatırsınız 🙏

Selamlaaar,

Durum güncellemeye geldim 😇

4.haftam dolar dolmaz lenf masajına başladım haftada 3 gün hem hisler gelmeye başladı hem ödemler çözülmeye çook şükür 🙏

Cuma günü 6.haftam doluyor, 4.haftamdan ibaren korse yerine sıkı çıtçıtlı bady giymeye başladım.

Süreç uzun evet ama sonuç çok güzel bee 😍

Kombinasyon olan arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama tek başına 360 için olun arkadaşlar beklemeyin yahu inanın o sarkık göbekle aynalara küs yaşamaktan bin kat güzel aşkla bedeninize bakmak 😇

2 haftadır aktif şekilde işimin başındayım bu arada artık ameliyat olduğumu unuttuğum hareketler edebiliyorum kasma vs kalmadı sadece yüz üstü yatamadım cesaret edemiyorum 😬

Ödem hala var evet ama tam şekil oturması muhtemelen 3/6 ay sürer gibi bakalım benden haberler böyle gizlice okuyup yorum yazmayanlardandım hep belki birilerine faydası olur ve beklemez ameliyt gününü alır 🙏

Selamlaaar,

4.haftam dolar dolmaz lenf masajına başladım haftada 3 gün hem hisler gelmeye başladı hem ödemler çözülmeye çook şükür 🙏

Cuma günü 6.haftam doluyor, 4.haftamdan ibaren korse yerine sıkı çıtçıtlı bady giymeye başladım.

Kombinasyon olan arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama tek başına 360 için olun arkadaşlar beklemeyin yahu inanın o sarkık göbekle aynalara küs yaşamaktan bin kat güzel aşkla bedeninize bakmak 😇

2 haftadır aktif şekilde işimin başındayım bu arada artık ameliyat olduğumu unuttuğum hareketler edebiliyorum kasma vs kalmadı sadece yüz üstü yatamadım cesaret edemiyorum 😬

Ödem hala var evet ama tam şekil oturması muhtemelen 3/6 ay sürer gibi bakalım benden haberler böyle gizlice okuyup yorum yazmayanlardandım hep belki birilerine faydası olur ve beklemez ameliyt gününü alır 🙏
Merhaba ben de oldum 360° pantolon giydirme estetiği diyorlarmış, 16. günümdeyim bu ödem karnım taş gibi ve şiş geçmeyecek mi ben de onu bekliyorum sizin yorumunuzu gördüm🤦🏻‍♀️ geçmiş olsun şimdiden

Selamlaaar,

Birde bende sızıntı başladı hafifçe su gibi.. sizlerde oldu mu?

Merhaba ben de oldum 360° pantolon giydirme estetiği diyorlarmış, 16. günümdeyim bu ödem karnım taş gibi ve şiş geçmeyecek mi ben de onu bekliyorum sizin yorumunuzu gördüm🤦🏻‍♀️ geçmiş olsun şimdiden
Merhaba geçmiş olsun size de.
Ödem ilk başlarda ki gibi değil ama hala göbek ve vajina birleşim alanı popo ve sırt birleşim alanında tam anlamıyla geçmedi 8.haftam dolacak cuma günü.

Back
X