360 liposuction güncel fiyatlar-25 Mart 2024

Dr. Bilgehan Aydın hastaları var mı? Instagram hesabında çok fotoğraf var ve dikişleri hoşuma gitmedi. Belki fotoğraf başarısız. Kendisine ameliyat olan var mı?

Sanırım benim dışımda artık kimse ameliyat olmuyor Türkiye’de
Acayip kısıtlı bir bilgi alışverişi var değil mi? Çoğunlukla da sorunlu olanlar, memnun olmayanlar bilgi paylaşıyor. Ben facebookta bir tummy tuck, lipo, 360 grubuna katıldım. Harika fotiler paylaşılıyor. Resmen o grup sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ama bende çok bilinmeyen var. Türkiyede mi olsam, yaşadığım ülkede mi? Ya da yaşadığım yere daha yakın başka bir ülkede mi? Dirensiz teknik varmış trde yapan var mı bilmiyorum, takip ettiğim tüm doktorlar direnli foto paylaşıyorlar.

Ben tüm bacak ve basenden liposuction oldum bu hafta üçüncü haftamdayım ama herhangi bir diren vs kullanmadılar doktorum da burhan özalp’ti. Şimdilik gayet güzel ve iyi duruyor iyileşmede hızlı oldu önce lipom Atikle toplama yaptılar daha sonra üst bacaklarımda daha fazla vezirlik Posetion kullanlar yani iki cihazla beraber girip argon plazmayı da verdiler şu an iyileşmeyi bekliyorum

Evet maalesef artık eskisi gibi kimse paylaşmıyor. Ameliyat fiyatları çok uçuk, yıllar boyunca çalışıp biriktirip ancak öyle yapabiliyoruz. (( Grubun adı nedir acaba? Bende katılsam. Ameliyata her şey hazır, sadece doktor yok Kime güveneceğim bilmiyorum, tekrar yaş tahtaya basmak istemiyorum. Drenlerden neden korkuyorsunuz?

Poşetin nasıl bir cihaz? Ben ilk defa duydum, internette de bulamadım

Happymoon doğru söylüyor, liposuction işlemde fren kullanmıyorlar, germe yaptıklarında fren kullanılıyor, ödem atmak için

Bugün Dr. Naci Çelik asistanıyla yazıştım, doktor benim liposuction ve germe için uygun olmadığını söyledi . Spor yaparak cildi sıkılaştırmaya çalış dedi. Ama ben artık genç değilim, cildim eskisi gibi toparlamıyor ki. Germe yaptırmak istiyorum. Listeden bir doktor daha çıkardım, kaldı 5 dr.

Geçmiş olsun :)

Biraz baktım doktorun profiline, genellikle lipo var, germe yok.
kaç yaşındasımız? Bmi’ınız kaç?

Neden uygun değilmişsiniz lipo ve germeye? Yaş, bmi sorarken 20lerinde bmi 23 biri olduğunuzu sanarak sormuştum:)) 27 bmi ne çok az ne çok fazla gayet lipo, germe kilosu gibi
Bende ki yağlar bir yerde değil, tüm vücudumda orantılı dağılmış vaziyette o yüzden bu yaş için normal vücut diyor ama ben istemiyorum böyle vücut, çok yumuşak, sert diri olsun istiyorum. Beyaz ten zamanla gevşiyor maalesef, ince olduğu için

Çok interesan mesela Cem Payaslı çok güzel vücut çıkarabilirim dedi, fakat ünlülerin doktoru olduğu için rakam bana çok yüksek geldi. Naci Çelik bu vücuda lipo yapılmaz dedi. Nasıl böyle oluyor anlamıyorum.

Ay neferet ediyorum hunu yazdığım için ama spor, pilates, düşük karbonhidrat denediniz mi? Yani yapılmaz diyen hekimin de tecrübesine saygı duymak istiyorum. Benim fikrimce bir işi en iyi yapan bilir, yapanın olmaz dediği süreçte çok endişe ederim.

Poşetin nasıl bir cihaz? Ben ilk defa duydum, internette de bulamadım
Canım özür dilerim tamamen yanlış yazmışım. Sesli klavye kullandığım için bu tarz yanlışlıklar olabiliyor. Söylemek istediğim şey öncelikle lipomatik yöntemiyle lipo yapıldı, üst bacaklarda vaser lipo. İşlemler bitince de argon plazma yapıldığıydıkusuruma bakma

Hayatım spor ve diyet yaparak geçti. Hatta bir zamanlar çok kaptırdım kendimi ve 2018 dizlerden sakatlandım. Yoruldum, yıldım, zaten eski motivasyonum ve sağlığım da yok, yürüyüş bile yaparken yarım saat sonra belime ve dizlerime sancı giriyor, ben yinede devam ediyorum ama artık bitsin bu çile istiyorum. Zaten yoğun çalışıyorum, işten yorgun geliyorum, evin işleri yeterince yoruyor, yürüyüş haftada en fazla üç kez yapıyorum. Ya herkes yapıyor, bana gelince hayır cevap alıyorum, bunu anlamıyorum ben. Sonunda yüksek ücretine bakmadan, kredi çekip Cep Payaslıya olacağım, böyle devam ederse.

Sorun değil canım, bende de telefon bazen kafasına göre kelimeleri değiştiriyor. Her taraf reklam fışkırıyor, göremiyorsun ki ne yazdığını. Reklamı kapatıyorum, yine önüme çıkıyor. Aşırı çok reklam, rahatsız edici boyutta.

Onur Egemenle bugün görüştüm. Çok tatlı ve nazik adam, kendisini çok beğendim. Ona ameliyat olmak isterdim, güven veriyor enerjisiyle ama benim istediklerimi hiç birini yapmayı kabul etmedi çok büyük umutla gitmiştim ve çok üzgün döndüm eve. Köle gibi çalışıyorum, para biriktiriyorum, gezmiyorum, eğlenmiyorum, her şey ayarladım, işten bir ay izin bile aldım ama gel gör ki doktor bulamıyorum

Dr Özgen Kıvanç var. Bu işte belliki tecrübeli ama hiç yorum bulamıyorum hakkında. Fiyatı da çok iyi. Ona da muayene olmaya karar verdim. Zaten bir maaşım muayene ücretlerine gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…