- 22 Ekim 2016
- 555
- 160
- 103
- Konu Sahibi laxicaperfecta
-
Merhaba. Siz doktor buldunuz mu? Çok bilgili buluyorum sizi, acaba kime karar verdiniz?ben de uygun ve iyi bir doktor arıyorum arkadaşlar. Bacaklarım ve belim için.
Acayip kısıtlı bir bilgi alışverişi var değil mi? Çoğunlukla da sorunlu olanlar, memnun olmayanlar bilgi paylaşıyor. Ben facebookta bir tummy tuck, lipo, 360 grubuna katıldım. Harika fotiler paylaşılıyor. Resmen o grup sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ama bende çok bilinmeyen var. Türkiyede mi olsam, yaşadığım ülkede mi? Ya da yaşadığım yere daha yakın başka bir ülkede mi? Dirensiz teknik varmış trde yapan var mı bilmiyorum, takip ettiğim tüm doktorlar direnli foto paylaşıyorlar.Sanırım benim dışımda artık kimse ameliyat olmuyor Türkiye’de
Ben tüm bacak ve basenden liposuction oldum bu hafta üçüncü haftamdayım ama herhangi bir diren vs kullanmadılar doktorum da burhan özalp’ti. Şimdilik gayet güzel ve iyi duruyor iyileşmede hızlı oldu önce lipom Atikle toplama yaptılar daha sonra üst bacaklarımda daha fazla vezirlik Posetion kullanlar yani iki cihazla beraber girip argon plazmayı da verdiler şu an iyileşmeyi bekliyorumAcayip kısıtlı bir bilgi alışverişi var değil mi? Çoğunlukla da sorunlu olanlar, memnun olmayanlar bilgi paylaşıyor. Ben facebookta bir tummy tuck, lipo, 360 grubuna katıldım. Harika fotiler paylaşılıyor. Resmen o grup sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ama bende çok bilinmeyen var. Türkiyede mi olsam, yaşadığım ülkede mi? Ya da yaşadığım yere daha yakın başka bir ülkede mi? Dirensiz teknik varmış trde yapan var mı bilmiyorum, takip ettiğim tüm doktorlar direnli foto paylaşıyorlar.
Evet maalesef artık eskisi gibi kimse paylaşmıyor. Ameliyat fiyatları çok uçuk, yıllar boyunca çalışıp biriktirip ancak öyle yapabiliyoruz. (( Grubun adı nedir acaba? Bende katılsam. Ameliyata her şey hazır, sadece doktor yokAcayip kısıtlı bir bilgi alışverişi var değil mi? Çoğunlukla da sorunlu olanlar, memnun olmayanlar bilgi paylaşıyor. Ben facebookta bir tummy tuck, lipo, 360 grubuna katıldım. Harika fotiler paylaşılıyor. Resmen o grup sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ama bende çok bilinmeyen var. Türkiyede mi olsam, yaşadığım ülkede mi? Ya da yaşadığım yere daha yakın başka bir ülkede mi? Dirensiz teknik varmış trde yapan var mı bilmiyorum, takip ettiğim tüm doktorlar direnli foto paylaşıyorlar.
Poşetin nasıl bir cihaz? Ben ilk defa duydum, internette de bulamadımBen tüm bacak ve basenden liposuction oldum bu hafta üçüncü haftamdayım ama herhangi bir diren vs kullanmadılar doktorum da burhan özalp’ti. Şimdilik gayet güzel ve iyi duruyor iyileşmede hızlı oldu önce lipom Atikle toplama yaptılar daha sonra üst bacaklarımda daha fazla vezirlik Posetion kullanlar yani iki cihazla beraber girip argon plazmayı da verdiler şu an iyileşmeyi bekliyorum
Happymoon doğru söylüyor, liposuction işlemde fren kullanmıyorlar, germe yaptıklarında fren kullanılıyor, ödem atmak içinAcayip kısıtlı bir bilgi alışverişi var değil mi? Çoğunlukla da sorunlu olanlar, memnun olmayanlar bilgi paylaşıyor. Ben facebookta bir tummy tuck, lipo, 360 grubuna katıldım. Harika fotiler paylaşılıyor. Resmen o grup sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ama bende çok bilinmeyen var. Türkiyede mi olsam, yaşadığım ülkede mi? Ya da yaşadığım yere daha yakın başka bir ülkede mi? Dirensiz teknik varmış trde yapan var mı bilmiyorum, takip ettiğim tüm doktorlar direnli foto paylaşıyorlar.
Geçmiş olsun :)Ben tüm bacak ve basenden liposuction oldum bu hafta üçüncü haftamdayım ama herhangi bir diren vs kullanmadılar doktorum da burhan özalp’ti. Şimdilik gayet güzel ve iyi duruyor iyileşmede hızlı oldu önce lipom Atikle toplama yaptılar daha sonra üst bacaklarımda daha fazla vezirlik Posetion kullanlar yani iki cihazla beraber girip argon plazmayı da verdiler şu an iyileşmeyi bekliyorum
kaç yaşındasımız? Bmi’ınız kaç?Bugün Dr. Naci Çelik asistanıyla yazıştım, doktor benim liposuction ve germe için uygun olmadığını söyledi . Spor yaparak cildi sıkılaştırmaya çalış dedi.Ama ben artık genç değilim, cildim eskisi gibi toparlamıyor ki. Germe yaptırmak istiyorum. Listeden bir doktor daha çıkardım, kaldı 5 dr.
Yaş 48, bmi 27,7Geçmiş olsun :)
Biraz baktım doktorun profiline, genellikle lipo var, germe yok.
kaç yaşındasımız? Bmi’ınız kaç?
Neden uygun değilmişsiniz lipo ve germeye? Yaş, bmi sorarken 20lerinde bmi 23 biri olduğunuzu sanarak sormuştum:)) 27 bmi ne çok az ne çok fazla gayet lipo, germe kilosu gibiYaş 48, bmi 27,7
Bende ki yağlar bir yerde değil, tüm vücudumda orantılı dağılmış vaziyette o yüzden bu yaş için normal vücut diyor ama ben istemiyorum böyle vücut, çok yumuşak, sert diri olsun istiyorum. Beyaz ten zamanla gevşiyor maalesef, ince olduğu içinNeden uygun değilmişsiniz lipo ve germeye? Yaş, bmi sorarken 20lerinde bmi 23 biri olduğunuzu sanarak sormuştum:)) 27 bmi ne çok az ne çok fazla gayet lipo, germe kilosu gibi
Ay neferet ediyorum hunu yazdığım için ama spor, pilates, düşük karbonhidrat denediniz mi? Yani yapılmaz diyen hekimin de tecrübesine saygı duymak istiyorum. Benim fikrimce bir işi en iyi yapan bilir, yapanın olmaz dediği süreçte çok endişe ederim.Bende ki yağlar bir yerde değil, tüm vücudumda orantılı dağılmış vaziyette o yüzden bu yaş için normal vücut diyor ama ben istemiyorum böyle vücut, çok yumuşak, sert diri olsun istiyorum. Beyaz ten zamanla gevşiyor maalesef, ince olduğu için
Canım özür dilerim tamamen yanlış yazmışım. Sesli klavye kullandığım için bu tarz yanlışlıklar olabiliyor. Söylemek istediğim şey öncelikle lipomatik yöntemiyle lipo yapıldı, üst bacaklarda vaser lipo. İşlemler bitince de argon plazma yapıldığıydıPoşetin nasıl bir cihaz? Ben ilk defa duydum, internette de bulamadım
Hayatım spor ve diyet yaparak geçti. Hatta bir zamanlar çok kaptırdım kendimi ve 2018 dizlerden sakatlandım. Yoruldum, yıldım, zaten eski motivasyonum ve sağlığım da yok, yürüyüş bile yaparken yarım saat sonra belime ve dizlerime sancı giriyor, ben yinede devam ediyorum ama artık bitsin bu çile istiyorum. Zaten yoğun çalışıyorum, işten yorgun geliyorum, evin işleri yeterince yoruyor, yürüyüş haftada en fazla üç kez yapıyorum. Ya herkes yapıyor, bana gelince hayır cevap alıyorum, bunu anlamıyorum ben. Sonunda yüksek ücretine bakmadan, kredi çekip Cep Payaslıya olacağım, böyle devam ederse.Ay neferet ediyorum hunu yazdığım için ama spor, pilates, düşük karbonhidrat denediniz mi? Yani yapılmaz diyen hekimin de tecrübesine saygı duymak istiyorum. Benim fikrimce bir işi en iyi yapan bilir, yapanın olmaz dediği süreçte çok endişe ederim.
Sorun değil canım, bende de telefon bazen kafasına göre kelimeleri değiştiriyor. Her taraf reklam fışkırıyor, göremiyorsun ki ne yazdığını. Reklamı kapatıyorum, yine önüme çıkıyor. Aşırı çok reklam, rahatsız edici boyutta.Canım özür dilerim tamamen yanlış yazmışım. Sesli klavye kullandığım için bu tarz yanlışlıklar olabiliyor. Söylemek istediğim şey öncelikle lipomatik yöntemiyle lipo yapıldı, üst bacaklarda vaser lipo. İşlemler bitince de argon plazma yapıldığıydıkusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?