360 liposuction güncel fiyatlar-25 Mart 2024

Nerede ikamet ediyorsun İstanbul’daysan benim ameliyatımı yapan doktorla görüş derim kendisi çok iyi bir doktor yani ben memnun kaldım ablamın da ameliyatına o yapmıştı Burhan Özalp ama İstanbul’da

Evet İstanbuldayım. Hiç duymadım bu ismi. Dikişleri nasıl, ince mi? Bana çok profesyonel doktor lazım. Dikişleri ince ve güzel atabilen, liposuction konusunda çok tecrübeli olması gerekiyor, yoksa kabusa dönebilir ameliyat. Mesela ben popo kısmını kenarlardan alıp popomu daha yuvarlak haline getirmesini istedim Onur beyden ama reddetti, yeterince yağ yok dedi. Ben şok oldum resmen yağ üteticisi gibiyim bana göre, nasıl yeterince yağ yok bende anlamadım açıkçası.

Ben şimdi RealSelf platformdan ilerliyorum. Orada tüm hastalar gerçek ve kötü yorumlarda silinmiyor, tek güvencem şimdi orası. Bayramdan önce ameliyat olacaktım, iyileşme zamanım fazladan olsun diye ama yetişemedim, 10 gün kaybettim

Salı günü üç doktora muayene olacağım. Acaba Ulaş Bali hakkında bilgisi olan var mı? Çok tatlı birisine benziyor, nedense şimdiden kanım ısındı.

yani şöyle o kadar ince detaylı bilemeyeceğim ama ben tüm bacak be basenden oldum ameliyatı şuan çok güzel. Bir çökme vs yok. Kalça altından da almış yağ o da kalçamı daha çıkık hale getirnmiş. Ama her kişinin farklı tabi görüşmek gerek zaten muayene ücreti almıyor.

Naci Çelik çok önemli bir doktor. Kendisi bana da aynı şeyi söylemiş beni geri çevirmişti, ben aptallık edip başka doktora gidip ameliyat olmasaydım şu an normal bir insandım. Ama ne oldu, kendisini dinlemedim ve vücudum mahvoldu hayatım kaydı.

Evet bana da ameliyata ihtiyacın yok dedi, olduğun yaş için güzel vücut dedi fakat ben kararlıydım, yaptırdım ve çok mutluyum. Ama yinede doktoru çok sevdim, paragöz olmadığı için. Kendisine yüz germe düşünüyorum, gerçi hala bir örnek bulamadım, internette hiç yok. Mikro cerrah olması büyük avantaj.

Dr Özgen Kıvanç var. Bu işte belliki tecrübeli ama hiç yorum bulamıyorum hakkında. Fiyatı da çok iyi. Ona da muayene olmaya karar verdim. Zaten bir maaşım muayene ücretlerine gitti
AMAN AMAN BEN AMELİYAT OLDUM
Hayatımda kendi adıma yaptığım en yanlış karar diyebilirim olduğum ameliyat için bence uzak durun derim

Merhabalar bacak içinde yaptınız mı ya da herhangi bir acı oldu mu çünkü ben de basen için yaptırmayı düşünüyorum bu konuda herhangi bir acı iz vs falan oldu mu bu süreçte neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…