- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi laxicaperfecta
-
Nerede ikamet ediyorsun İstanbul’daysan benim ameliyatımı yapan doktorla görüş derim kendisi çok iyi bir doktor yani ben memnun kaldım ablamın da ameliyatına o yapmıştı Burhan Özalp ama İstanbul’daOnur Egemenle bugün görüştüm. Çok tatlı ve nazik adam, kendisini çok beğendim. Ona ameliyat olmak isterdim, güven veriyor enerjisiyle ama benim istediklerimi hiç birini yapmayı kabul etmediçok büyük umutla gitmiştim ve çok üzgün döndüm eve. Köle gibi çalışıyorum, para biriktiriyorum, gezmiyorum, eğlenmiyorum, her şey ayarladım, işten bir ay izin bile aldım ama gel gör ki doktor bulamıyorum
Evet İstanbuldayım. Hiç duymadım bu ismi. Dikişleri nasıl, ince mi? Bana çok profesyonel doktor lazım. Dikişleri ince ve güzel atabilen, liposuction konusunda çok tecrübeli olması gerekiyor, yoksa kabusa dönebilir ameliyat. Mesela ben popo kısmını kenarlardan alıp popomu daha yuvarlak haline getirmesini istedim Onur beyden ama reddetti, yeterince yağ yok dedi. Ben şok oldumNerede ikamet ediyorsun İstanbul’daysan benim ameliyatımı yapan doktorla görüş derim kendisi çok iyi bir doktor yani ben memnun kaldım ablamın da ameliyatına o yapmıştı Burhan Özalp ama İstanbul’da
Bmi ne demekNeden uygun değilmişsiniz lipo ve germeye? Yaş, bmi sorarken 20lerinde bmi 23 biri olduğunuzu sanarak sormuştum:)) 27 bmi ne çok az ne çok fazla gayet lipo, germe kilosu gibi
Evet İstanbuldayım. Hiç duymadım bu ismi. Dikişleri nasıl, ince mi? Bana çok profesyonel doktor lazım. Dikişleri ince ve güzel atabilen, liposuction konusunda çok tecrübeli olması gerekiyor, yoksa kabusa dönebilir ameliyat. Mesela ben popo kısmını kenarlardan alıp popomu daha yuvarlak haline getirmesini istedim Onur beyden ama reddetti, yeterince yağ yok dedi. Ben şok oldumresmen yağ üteticisi gibiyim bana göre, nasıl yeterince yağ yok bende anlamadım açıkçası.
Naci Çelik çok önemli bir doktor. Kendisi bana da aynı şeyi söylemiş beni geri çevirmişti, ben aptallık edip başka doktora gidip ameliyat olmasaydım şu an normal bir insandım. Ama ne oldu, kendisini dinlemedim ve vücudum mahvoldu hayatım kaydı.Bugün Dr. Naci Çelik asistanıyla yazıştım, doktor benim liposuction ve germe için uygun olmadığını söyledi . Spor yaparak cildi sıkılaştırmaya çalış dedi.Ama ben artık genç değilim, cildim eskisi gibi toparlamıyor ki. Germe yaptırmak istiyorum. Listeden bir doktor daha çıkardım, kaldı 5 dr.
Evet bana da ameliyata ihtiyacın yok dedi, olduğun yaş için güzel vücut dedi fakat ben kararlıydım, yaptırdım ve çok mutluyum. Ama yinede doktoru çok sevdim, paragöz olmadığı için. Kendisine yüz germe düşünüyorum, gerçi hala bir örnek bulamadım, internette hiç yok. Mikro cerrah olması büyük avantaj.Naci Çelik çok önemli bir doktor. Kendisi bana da aynı şeyi söylemiş beni geri çevirmişti, ben aptallık edip başka doktora gidip ameliyat olmasaydım şu an normal bir insandım. Ama ne oldu, kendisini dinlemedim ve vücudum mahvoldu hayatım kaydı.
AMAN AMAN BEN AMELİYAT OLDUMDr Özgen Kıvanç var. Bu işte belliki tecrübeli ama hiç yorum bulamıyorum hakkında. Fiyatı da çok iyi. Ona da muayene olmaya karar verdim. Zaten bir maaşım muayene ücretlerine gitti
Merhaba, hangi ameliyatı oleunuz? Doktorunuz kimdi? Neden bu kadar kotu bir tecrübe oldu?AMAN AMAN BEN AMELİYAT OLDUM
Hayatımda kendi adıma yaptığım en yanlış karar diyebilirim olduğum ameliyat için bence uzak durun derim
Merhabalar bacak içinde yaptınız mı ya da herhangi bir acı oldu mu çünkü ben de basen için yaptırmayı düşünüyorum bu konuda herhangi bir acı iz vs falan oldu mu bu süreçte neler yaptınızMerhaba. Asya hastanesi Dr Orkun uyanık'a gittim. 360 lipocastion ve karın germe yaptırdım. 2 ay öncesinden gün vermislerdi. O yüzden ben 55bine yaptirdim. Güncel fiyatı 65bin olmuş. Şuan 13. Günumdeyim. Şuan için Memnunum Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
Evet, çok şükür zamanında farkettim ve vazgeçtim.AMAN AMAN BEN AMELİYAT OLDUM
Hayatımda kendi adıma yaptığım en yanlış karar diyebilirim olduğum ameliyat için bence uzak durun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?