• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

360karın germe, tam karın germe

arkadaşlar ben de hala arayıştayım.
dediğiniz gibi doktor bulmak işin en zor kısmı.
özay özkaya ile görüştüm ancak bana tavrı çok sert geldi ve oldukça pahalıydı.
hakan öçsel beyle görüştüm ama uzun vadede nasıl olacağını bilemedim.
bu forum sayesinde baver acaban ismini duydum kendisiyle görüşmeye gideceğim.
erdem güvenden bahsedilmiş ancak kendisi çok pahalıdır ve özellikle meme konusunda iyi diye biliyorum.
yusuf acar hakkında yabancıların yabancı forumlarda çok şikayeti var deniyor.
habip öztürk var onla da görüşmeyi düşünüyorum kendisi nişantaşında.
ben de para vs önemsemiyorum. iyi bir dikiş, hastasıyla ilgilenen yaptıklarının arkasında duracak bir doktor arıyorum.
Erdem güvenin hiç hasta fotoğrafı yok ya bende duydum onu ama bilemedim.

Yusuf acar genelde yabancı hasta muayne ediyor olabilir dediğiniz gibi hangi yabancı forumlar o .

Aydın tekgöz ve ulaş bali hakkında ne düşünüyorsunuz

Arkadaslar yusuf acar hakkında çok şikayet var oyüzden onu eledim

Eklentiler

• IMG_7678.webp
    IMG_7678.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7677.webp
    IMG_7677.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7679.webp
    IMG_7679.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 40
Şimdi baktım bende evet. Ameliyattan 2 gün sonra ciddi nekroz gelişmiş, dikişleri açılmıs bir sürü komplikasyon yaşamış. Karnı siyahlaşmış ve çok fazla ölü doku çıkarılmıs nekroz dan dolayı. Deriden greft alıp yama yapılmıs. Organ fonksiyonlarında bozulmalar yaşamış. Bir sürü ameliyat olmak zorunda kalmıs ve yoğun bakımda yatmıs. Süreç korkunç sonuçta öyle malesef. Ne kadar araştırsakta sizin memnun kaldığınız bir başkasında komplikasyon olabilir gibi durum bunu gösteriyor sanki. İyice modum düştü şu Dr aramaktan. Hangisine heveslensem mutlaka bişey çıkıyo

Şimdi baktım bende evet. Ameliyattan 2 gün sonra ciddi nekroz gelişmiş, dikişleri açılmıs bir sürü komplikasyon yaşamış. Karnı siyahlaşmış ve çok fazla ölü doku çıkarılmıs nekroz dan dolayı. Deriden greft alıp yama yapılmıs. Organ fonksiyonlarında bozulmalar yaşamış. Bir sürü ameliyat olmak zorunda kalmıs ve yoğun bakımda yatmıs. Süreç korkunç sonuçta öyle malesef. Ne kadar araştırsakta sizin memnun kaldığınız bir başkasında komplikasyon olabilir gibi durum bunu gösteriyor sanki. İyice modum düştü şu Dr aramaktan. Hangisine heveslensem mutlaka bişey çıkıyo
Evet başkasına ii gelen bize ii gelmeyebilir araştırarak bulduklarımız bunlar daha bilmediğimiz neler vardır kişiye görede değişir bence totale bakmak lzım benm de kafam çok karışık dr burak sercen erçin varmış sarper mete ve mete aksu onlara bakıcam sırayla bunlar hk bilginiz varmıdır

Evet başkasına ii gelen bize ii gelmeyebilir araştırarak bulduklarımız bunlar daha bilmediğimiz neler vardır kişiye görede değişir bence totale bakmak lzım benm de kafam çok karışık dr burak sercen erçin varmış sarper mete ve mete aksu onlara bakıcam sırayla bunlar hk bilginiz varmıdır
Bilmiyorum hiç bu isimleri bende bi araştırayım

Yok tabiki güvenmiyorum sadece isim aldım tek tek arastırıcam. O izler ömür boyu kalıcak çünkü bende. Tek bi isim vardı kafamda instası yanılttı beni ondada memnun kalmayanlar olduğunu öğrenince en azından elimde arastırmak için isim ve seçenek olsun diye chatGPT ye sordum. Dediğiniz gibi isim yazmadan burda da çok bir bilgi çıkmıyor..
Erdem güven fiyat ne verdi size. Bana özgen kıvanç lipo ile beraber karın germe 250-300 arası fiyat vermişti
bu fiyatları görünce ağlamak istiyorum. 100binin altına yapan iyi bir doktor yok mu?

korkunç enfeksiyon mu gelişmiş acaba? ameliyattan sonra bayağı güzel görünüyor. morluğu bile yok. sonra tüm dikişler açılmış da karnı açık kalmış gibi duruyor. offff çok korkmaya başladım ben burda yazılanları okudukça. kasım ayına da ameliyat olurum diye plan yapmıştım. neden olmuş nasıl olmuş ne yazıyordu şikayette?

bilgi için teşekkürler. nerde yazıyor bu yorumlar? acaba sigara alkol mü içiyordu? muhakkak bırakılması gerekiyormuş çürüme olabilir içersen dedi muayeneye gittiğim doktor. 2 hafta önceden bırakmalısın dedi hatta. ben çok içmiyorum ama yine de 1 tane bile içme dedi.

korkunç enfeksiyon mu gelişmiş acaba? ameliyattan sonra bayağı güzel görünüyor. morluğu bile yok. sonra tüm dikişler açılmış da karnı açık kalmış gibi duruyor. offff çok korkmaya başladım ben burda yazılanları okudukça. kasım ayına da ameliyat olurum diye plan yapmıştım. neden olmuş nasıl olmuş ne yazıyordu şikayette?
İnanın bende öyle :((( ulaş bali ve cem payaslı şuan listemde ama yinede bilmiyorum çok zor işş

Back
X