:(((((((((((((((((((

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
bu siteye girmeyeceğim dediğim her an kendimi burda buluyorum. yazdıklarınızı okudum. ne güzel, sayfadakilerin çoğu hamile. benimde ilk bebeğim karnımdayken ölmüştü. 3 aydır korunmuyoruz. gün aşırı beraber olmaya dikkat ediyoruz ama birrşey tutmadı bu ayda reglime 3 gün var ve bende,geçen aylardada olan ara ara çok hafif kasık batmasından başka birşey yok. bu ay da olmadı sanırım. rabbimden hayırlısını istiyorum ama tutmayıncada deli gibi ağlıyorum.... allahım ne zormuş beklemek :..(

rabbım herseyın hayırlısını versın.uzulme...bızde senın gıbı bekleyenlerdenız.burya hamıleyım yazanlarda zamnında bızım gıbı bekledıler 2 5 hatta 8 yıl sonra olan bıle var rabbıme sıgın tevvekkul et canını sıkma.bılıorum kolay deıl senden sonra evlenenler anne oluor senden kucukler anne oluor sen ona her bakısında bır tarafın buruk kalıor.allhım o gusel duyguyu sana bana herkese tatdırsın yarabbım hayırlısıylan inşşşşş

canım kendini bu kadar üzme bende 1.5 sene bekleyenlerdenim inşallah en kısa zamanda rabbim isteyen herkeze yaşatır bu duyguyu

canım hiiiç üzülme ..ne güzel bir sorununuz yok ve hamile kalabiliyorsun..3 ay daha kısa bir zaman..biz 1 yıl hiç korunmadık ve çoook dikkat ettik..gün aşırı,yastık koymalar...neler neler..tam geçen ay ümidimi kesip eşime falan spermogram yaptırmıştık..bende tüplerime baktıracaktım ki..bu ay hamileyim..allahım kimseyi içindeki hevesle bırakmıyor..emin ol..ne kadar şanslısınki en azından bebek sahibi olacağını biliyorsun..allah hayırlısıyla ve en uygun zamanda versin bebeğini.üzülme hiç

çok sağolun yazdıklarınız için reglim 30 unda olaması gerekiyor dün eşimle birlikte olmuştuk dışarı akan meniyle birliikte çok hafif yani belli belirsiz lekelenme geldi. regl oluyorum sandm ama şu an için temizim. neden olabilir acaba.

Rabbim hayırlı zamanda , bir evlat nasip etsin inş.
3 ay olmuş daha, tabi insana 1 ay bile yıllar gibi geliyor bazen. Ama 3 ay umutsuz olmak adına çok kısa en azından. ınş zamanı gelince verecektir Rabbim. Şükür ki bu anlamda bir sağlık sıkıntısı yok, olmayacak diye birşey yok. ınş olacaktır.
ısteyen herkese nasip etsin Rabbim, bana da inş.:Saruboceq:

yine olmadı regl oldum.... berbat durumdayım.sınavmı bu yoksa kaderimmi böyle üzülmek bilemiyorum. bu hafta sonu doktora gideceğim....daha önce ilk denemede tutmuştu ama gitti hemen.. şimdi ise neredeyse 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor olmuyor. olmalı bir sebebiiiiii mafoldumben mafoldumben

canım acele etme allaha isyan etme. bir zamanı var herşeyin. ben de bebegimi kaybettim ama tam 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. inşallah sen de kalacaksın ama dediğim gibi oluruna bırakmalısın.

isyan değil ama çok üzülüyorum. seninde 1 yıl sonra gelmiş bebeğin. anlıyorsundur mutlaka bbeni.hamile olanları görünce duyunca niye bende kalamıyorum demekten kendini alamıyor insan.rabbim umarım daha fazla aratmadan verir bizede bir bebek..... bu arada profilindeki "baby loading please wait " yazısı çok hoş.. (bende kütahyalıyım)

sakin üzülme bu konuda bir sykintin yok sükretmelisin hamile kalabiliyorsun
ayrica her hamile kalamadigin zaman bi sebebp arama ve sadece allah istedigi zaman veriri bunuda unutma bende 6 sene ilk cocugunu 18 ayda ikinci cocugunu bekleyenlerdenimki bu daha bisey degil
10 12 yil bekleyenler okuduk biz burda 5 ay gercekten olmuyor demek icin cok kisa bir sürec umarim en yakin zamanda seninde hamileyim yazini okuruz

CANIM rabbim herşeyin hayırlısını verır bekle sabret benım benım eşimden dolayı olmayacak dıye uzuluyoduk evlendıkten 6 ay sonra hamıle kaldım bebegımın herseyı hazırdı 38 haftalıktım kalbınde sorun cıktı ve sezeryanla aldılar kızımı ve kalbı bır ıkı kere attıktan sonra bızı terkedıp gıttı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın annelıgı bebegının kokusunu koklamayı öpmeyı bagrına basmayı nasıp etsın ınsallah acele etme rabbım onun zamanını bılıyo canım

Sabret cnm sabret..
Hiç kolay değil biliyorum ama sabret
Psikolojini yerinde tut moralini bozma bak hiç ummadıgın bi anda göbişine konucak meleğinn..

aminn inşallah hepimize rabbim bebek nasip etsin enkısa zamanda .....

cnm leke bi daha gelmediyse bebek vardır belki tutunma kanaması olabilir adet olmazsan bikaç gün sonra kana baktır ben 6 gün geçince yaptım idrarda çıktı inş vardır kafaya takma sakın hamile kalabiliyosun ya önemli olan bu elbet olur allahın izniyle ben hamile birini görünce ağlıyodum sinirlerim alt üst oluyodu aklımdan çıkardım bebek falan istemiyorum artık diye bi baktımki o ay hamişim allah gönlüne göre verir bol dua et cnm ben öyle yaptım

bu kadar dusunursen hele hıc olmaz rahat ol bıraz rabbım hayırlısını versın.......

hıh nen 6 yıldr bekliyorum dile kolay 6 yıldr bi buçuk yıl önce düşüğüm oldu hala yok ama olcak bi gün inşlahhhhhhh

1 sene 9 ay sonra gebe kalabildim.içini ferah tut.öyle hemen pes edip ağlayıp sızlayıp yıkılmak yok.olcak inşallah.sabret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…