37+3 günlük hamileyim ve kanamam oldu nişan mi?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Ilk hamileliğim ve bilgisizim arkadaşlar. Sabah uyandigim zaman kan gördüm ve bekledim bidaha gelmedi . Karnimda kasılmalar cok olmasada az var yada ben psikolojikmen öyle düşünüyorum . Neyapmam gerekiyor ne anlama geliyor

Canım bu nışan..Bazen 1 hafta önce gelebiliyor bazen bikaç gün önce..

Ilk doğumumda 24 saat önce gelmişti
2.de 1 hafta önce geldi ve sürekli ertesi gün doğurcam diye bekledim.
Fakat 1 hafta sonra doğum oldu.

Sende yaklaşmışsın hadi bakalım sağlıcakla al kucağina insallah

Eğer doktor normal doğum dediyse hemen hastaneye gitmeni önermem, suyun gelmediği ve sancılarının yarım saate bi düşmediği sürece gitmezdim hastaneye.

Evde rahat rahat çekerdim sancımı

Eğer doktor normal doğum dediyse hemen hastaneye gitmeni önermem, suyun gelmediği ve sancılarının yarım saate bi düşmediği sürece gitmezdim hastaneye.

Evde rahat rahat çekerdim sancımı
Yanı suyunuz geldimi yine bekledinizmi

Yanı suyunuz geldimi yine bekledinizmi
Yoook su gelince beklenmesi tehlikeli, suyun gelmediği sürece ilk sancinda hemen gitmeni tavsiye etmem çunku orada sancını yatarak çekmen gerekiyor ve oda cok zor oluyor.

Evde daha rahat bana gore,yinede tercih sana kalmis, riske atmam sorunlu bi gebeligim oldu dersen hemende gidebilirsin

Yoook su gelince beklenmesi tehlikeli, suyun gelmediği sürece ilk sancinda hemen gitmeni tavsiye etmem çunku orada sancını yatarak çekmen gerekiyor ve oda cok zor oluyor.

Evde daha rahat bana gore,yinede tercih sana kalmis, riske atmam sorunlu bi gebeligim oldu dersen hemende gidebilirsin
Anladım teşekkür ederim ben beklim en iyisi

Bebeğin hareketleri nasıl?

Oldukça hareketli hafif kasımalar olyyor

Bence hastane yakınsa ne olur ne olmaz bir muayene ol nst çektir. Hamileyken öğrendiğim en önemli şey şu oldu ki bir anormallik sezersen mutlaka doktora gitmelisin. Yanlış alarm olsa bile ne kaybedersin ki? Ama ciddi bir durum varsa çok şey kaybedersin...

Arkadaşım buraya yazana kadar kalk doktora git normal bişey değil kan gelmesi benim dr herzaman bir damla bile kan görsen beklemeden gel derdi sadece ağrı olursa bekle sıkıştırana kadar derdi.Hemen git zaman kaybetme ne olur Ne olmaz.Geçmiş olsun

Back
X