37.32 nasıl bir sonuç arkadaşlar

zigo

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
189
0
296
46
İçel Mersin
mrh.arkadaşlar kusura bakmayın giremedim misafir geldi.gittik test yaptırmaya sonuç 37.32. merkezi aradım hamilelik gözüküyo ama gününde yaptırmadığın için bizi yanıltır dediler.hoca yarınki sonucu görmek istemiş.arkadaşlar çokmu düşük 11.gün için.beklerken öleceğimi zannettim.ama şimdi rahatım.bakalım yarın ne çıkacak.kahverengi akıntı hala devam ediyo.bunlar ne demek olabilir.benim durumumda olan varmı.ayrıca merak ettiğiniz için çok teşekkürler.

mrh.arkadaşlar kusura bakmayın giremedim misafir geldi.gittik test yaptırmaya sonuç 37.32. merkezi aradım hamilelik gözüküyo ama gününde yaptırmadığın için bizi yanıltır dediler.hoca yarınki sonucu görmek istemiş.arkadaşlar çokmu düşük 11.gün için.beklerken öleceğimi zannettim.ama şimdi rahatım.bakalım yarın ne çıkacak.kahverengi akıntı hala devam ediyo.bunlar ne demek olabilir.benim durumumda olan varmı.ayrıca merak ettiğiniz için çok teşekkürler.

canım hayırlı olsun inşallah dahada katlanır sonuçların.ama şu bi gerçekki sonucun pozitif.benim eylül denememdeki 10. gün sonucum 68 çıkmıştı.biliyosun herkesin farklı oluyo değerleri.hahverengi lekelenmeler normal mesela ben alttan cirinone jel kullanıyodum içerde birikenler çıkıyodu.canım herşeyin hayırlısını diliyorum allah tamamına erdirir inşallaha.s.

Yükselir inşallah canım, geçenlerde arkadaşımında 35 civarında çıktı 10.gün sonucu sonra çok güzel yükseldi maşallah, tabi ama umarım seninde böyle olur, Allah yardımcın olsun

canım tebrikler hayırlısıyla sonucun güzel katlanır inşş..:teytey::teytey:

canim sonucun iki gun sonra ikiye katlarsa insallahkatlar hamileligin kesinlesir...tebrikler...

hepinize teşekkürler arkadaşlar.dua ediyorum,inşallah yükselir değerlerim.yarın testi tekrarlayacağız bakalım.kahverengi akıntılarım hala devam ediyo.normalde rahatım ama akıntıları görünce sinirlereim bozuluyo.bi taraftanda şükrediyorum adetime dönüşmedi diye.bu akıntılar neden olabilir acaba.

11. gün ,için değerin bence biraz düşük , ikiye katlanması iyi bir durum ama sonuçun yarın 100 ve üzeri olması bir nepze şansının yüksek olduğunu gösterir.dr gerekli açıklamayı sana yapacaktır.Akıntı konusun da jel, fitil dışında lütfen iğnede kullan.Dr iste.

umarım herşey güzel olur.

merhaba arkadaşlarçsonucum çok şükür yükselmiş.93 olmuş.inşallah devamı gelir.bekliyoruz bakalım.

zigo tebrik ederim canım umarım değerin artarak yükselir.sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.bizi habersiz bırakma.

Back
X