• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam eşim ben sürekli tartşıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkiniz de kaprislisiniz ama siz daha fazla kaprislisiniz.
Ona kırıldım konuştum, buna alındım konuştum, adımla hitap etti bozuldum. Ne diyecek ki başka, mahmut mu diyecek? Kırk yıl dert edecek şeyim olmasa buna takılmak aklıma gelmez.

Beklentiniz fazla. Her şeyi çok didiklemişsiniz, birbirinize tahammül edemez hale gelmişsiniz sonunda.
Kayınvalidenizin yaptığı çok büyük bir yanlış göremedim ben. Taşınma durumunuz yoksa he deyip geçmeyi öğrenmelisiniz.
Geldin gelmedin diye darlaması sinir bozucu ama aile binasına taşınırken bunun böyle olacağını düşünmeliydiniz.
ben anlaşamadığım insanı hayatımdan çıkarıyorum ama aile olunca öyle olmuyor. içime atınca ters biri oluyorum. bu yüzden kırıldığımda konuşmayı tercih ettim. bana sürekli kızım diyip el üstünde tuttuğunu ima etti. ama ismimle hitap ediyordu ben de zaten dümdüz anne demek istemiyordum x anne demeye başladım. eşim de gitmeyi kabul etmiyor.

hiç işim düşsün istemedim ben eşime hayır beraber bakalım dediğimde bile gece bebek durmayınca annesini aradı. sizin hiç bebeğiniz her ağladığında elinizden alındı mı? ben bebeğimin ilk 1 ayını bilmiyorum sadece emzirdim sonra elimden aldılar ağlıyor diye. ben gel demedim hiç
O zaman sorun eşinizde kayınvalidenize boşuna bileniyorsunuz.
Elinizden zorla alınacak değil ya o zaman koysaydınız tepkinizi

Ayni binada oturmaya devam ettiginiz surece buraya konu açmaya da devam edeceksiniz..ben kv nin absürt biseyini gormedim klasik Türk kaynanasi her evde olanindan..sizin aşırı çocukça tavırlarınız daha sinir bozucu bence..kv niye gelmiyosun diye baski kurdukca sen gitmemeye başlayacaktın sınır koymayi bilmiyosun kv den seni degil diger gelini daha cok sevecek diye ne istedilerse yapmışsın..bi duruşun olsun

zaten anne demek istemiyordum annemin zoruyla anne demeye başladım. bana sürekli kızım diye hitap ettiğini söylediği için öyle olmadığını ismimle hitap ettiğini söyledim ve bu da bahanem oldu x anne demeye başladım. bu kadar kaba olmanıza gerek yok karşınıza hep sizin gibileri çıksın.
Amin inşallah.
Siz de kendi hayatınızda söz sahibi olmayı becerebilirsiniz inşallah

O zaman sorun eşinizde kayınvalidenize boşuna bileniyorsunuz.
Elinizden zorla alınacak değil ya o zaman koysaydınız tepkinizi
hiç bebek tutmadım bu yüzden stresli bi süreçti ne yapacağımı bilmiyordum. şuan müsade etmem ama o zaman hiç bişe bilmiyordum ellerinden alıp susturamazsam bana ters ters bakarlar siye çekindim

Ayni binada oturmaya devam ettiginiz surece buraya konu açmaya da devam edeceksiniz..ben kv nin absürt biseyini gormedim klasik Türk kaynanasi her evde olanindan..sizin aşırı çocukça tavırlarınız daha sinir bozucu bence..kv niye gelmiyosun diye baski kurdukca sen gitmemeye başlayacaktın sınır koymayi bilmiyosun kv den seni degil diger gelini daha cok sevecek diye ne istedilerse yapmışsın..bi duruşun olsun
hiç en çok beni sevsinler diye bi çabam olmadı. sınır koyunca eşime söylüyolardı eşimle kötü oluyordum yani gitmek zorunda bırakılıuordım. anlaşamadığım biriyle neden iç içe olmak isteyeyim ki.

hiç bebek tutmadım bu yüzden stresli bi süreçti ne yapacağımı bilmiyordum. şuan müsade etmem ama o zaman hiç bişe bilmiyordum ellerinden alıp susturamazsam bana ters ters bakarlar siye çekindim
Hani demişsiniz ya sizin bebeğiniz elinizden çekilip alındı mı diye hayır alınmadı ben de ilk defa kendi bebeğimi tuttum ama kimse de çekip alamadı
Siz işiniz bitene kadar ses çıkarmamış işiniz görülünce bir anda cevvalleşmişsiniz
Madem kayınvalide ile görüşmek istemiyorsanız taşının oradan
Ayrıca kadının aman aman yaptığı birşey yok siz çok kaprislisiniz

pop
Hani demişsiniz ya sizin bebeğiniz elinizden çekilip alındı mı diye hayır alınmadı ben de ilk defa kendi bebeğimi tuttum ama kimse de çekip alamadı
Siz işiniz bitene kadar ses çıkarmamış işiniz görülünce bir anda cevvalleşmişsiniz
Madem kayınvalide ile görüşmek istemiyorsanız taşının oradan
Ayrıca kadının aman aman yaptığı birşey yok siz çok kaprislisiniz
dediklerinize saygı duyuyorum

Mesafe iyidir
Ama sizin beklentiniz varsa onunla olacak tabiki ayrıca eşiniz ne yapıyor sizleri birbirinize mecbur kılıyor en büyük hata bu

söylediğimde hepsi büyütülecek şeyler maalesef. anlayış eşimde de yoktu zamanla biraz anlayış göstermeye başladı. kaynanamda hiç yok. teşekkür ederim zaten artık mesafeli olacağız diye umuyorum
taşınmaktan başka çareniz yok
birde adınızla hitap edecek tabi ne diyecek?

Sürpriz sevdiğin insana yapılır o kadın senin çok da sevdiğin biri değil ne diye üzerine gidip bir de üzülüyorsun ki ?
eşimin annesi ve o zaman mutlu bi haber vereceğimiz için o anki heyecanla bunu düşündük. eşimle düşündük. yani ben sevmiyorum diye eşimin annesine söylemese miydik nereye varıyorsunuz?

hiç işim düşsün istemedim ben eşime hayır beraber bakalım dediğimde bile gece bebek durmayınca annesini aradı. sizin hiç bebeğiniz her ağladığında elinizden alındı mı? ben bebeğimin ilk 1 ayını bilmiyorum sadece emzirdim sonra elimden aldılar ağlıyor diye. ben gel demedim hiç
ama eşiniz gel demiş eşinize laf geçirememişsiniz
oda bu yüzü bulmuş her ağladığında elinizden almış

bide kızım büyüdü ihtiyacım kalmadı artık da neyin nesi
baştan o yüzü verdiğiniz için böyle bişey de söyleyemezsiniz maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X