37 günlük burnuşum:)

cnm arkadaş daveti yolladım kabul edermisin? bende yarın veli beye ameliyat olacağım benm için dua edin kızlarrr :S

kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben ankarada oturuyorum,eshimde hacettepede doktor hacettepede aycan bey var cok iyi plastik doktormush cok istiyorum ona amelliyat olmak ama bi sorun var o hastanede hem plastik bolumunde hem de bashka bolumlerde bir suru arkadashim var,amelliyat olursan gizli kalmasi imkansiz bir shey olacak.ben kimsenin bilmesini istemiyorum en azindan en yakinlarim haric tabiki,cok caresiz kaldim.:5:ne yapa bilirim onun icin istanbulda yakup beyi dushundum.

kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben ankarada oturuyorum,eshimde hacettepede doktor hacettepede aycan bey var cok iyi plastik doktormush cok istiyorum ona amelliyat olmak ama bi sorun var o hastanede hem plastik bolumunde hem de bashka bolumlerde bir suru arkadashim var,amelliyat olursan gizli kalmasi imkansiz bir shey olacak.ben kimsenin bilmesini istemiyorum en azindan en yakinlarim haric tabiki,cok caresiz kaldim.:5:ne yapa bilirim onun icin istanbulda yakup beyi dushundum.

bir şey değil cnm..yakup beye ameliyat olan arkadaşları eklersen bilgi edinmiş olursun..yanlız biraz pahalı yakup bey...

arkadaşlar arkadaşlık daveti yolluyorsunuz ama yorum yapmadan bakıp geçiliyor kimseyi eklemiyorum artık...kusura bakmayın..

canım sen kıme amelıyat oldun. Benımde 1 ay sonra amelıyatım var. Bende sıslıkler yuzunden moralımı bozmaktan korkuyorum.

merak ettım dogurusu burnunu
netten harıl harıl doktor aramaktayım bende yaptırmayı düşünüyorum:)

cnm bence iyi araştır kararını ver derim..bu form bana çok yardımcı oldu bu konuda..formu iyi takip et derim..olan arkadaşlarla konuş resimlerine bak..ona göre için kime sinerse ona ol derim..ani bir karar verme derim..doktora güvenmen önemli..:21:

arkadaşlar 37 günlük burnum ama hala çok şiş çok takıyorum şişliği akşamdan beri konu açmaya çalışıyorum olmuyor olmuyorr bu sefer olur inşallah editör duy sesimi.....::32:

burnun guzel olmus siskinligi normal
siskinlik 6 ayla bir sene arasinda gecermis kendini endiselendirme

Back
X