37. Günüm ama hala böyle!!

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Ameliyat olalı 37 gün oldu ama hala kavisim tam belirgin değil ve hala ameliyat izim belli oluyo ve burnum garip geliyo oturmadı gibi. Hala mı şiştir ki? Ne zaman tamamen inicek bu şişlikler nasıl anlicam indiğinde

Benim de öyle. Bandajım ilk çıktığında daha güzeldi. Şimdi maymun gibi oldum sanki. Delikleri bile şiş. Görenler sana ne oldu hasta mısın diyor

Benim 60 küsür günü geçmesine rağmen hala dikiş izlerim belli oluyor alttan sabır biraz bence ve hala şiş tabiki ama 30lu günlerime rağmen çok çok iyi

Benim 60 küsür günü geçmesine rağmen hala dikiş izlerim belli oluyor alttan sabır biraz bence ve hala şiş tabiki ama 30lu günlerime rağmen çok çok iyi

30lu günlerine göre fark varsa çok iyi umarım benim de 2. Ayımda değişmiş olur biraz daha Acaba tam son halini ne zaman görmeye başlicaz bunu çok merak ediyorum

Artık düşünmeyi bırakınca daha iyi oluyor gerçekten tamamen geçmesi 6 ayı geçer 1 sene civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…