37. Günüm ama hala böyle!!

Sizi her gören sana ne oldu. Burnun ne kadar şişmiş diye sorup moralinizi bozarsa siz de takardınız.

Canım burnun şişmesi tamam da yara biraz şişip kızardıysa bu küçük bi alan zaten ve benim de burnum çok şiş inmesini bekleyemiyorum çok kötü bi durum

Burnumun içi de kırmızı şişlik var dikişlerin üstü kırmızı şiş. İçe doğru şişti. Sizin de öyle mi

Merhaba. Nasıl oldu burnunuz? Lutfen bu tür durumlarda dirket doktorunuza sorunuz. Enfeksiyon riski var. Geç kalmaya değmez çünkü.

Eski fotograflarima bakinca 1 sene de anca indiğini görüyorum 21 gun 37 gun cok cok erken :) az zamana bırakın strese sokmayin kendinizi inanin küçücük bisey çıkıyor sonunda :)

Eski fotograflarima bakinca 1 sene de anca indiğini görüyorum 21 gun 37 gun cok cok erken :) az zamana bırakın strese sokmayin kendinizi inanin küçücük bisey çıkıyor sonunda :)
2. Ayım oldu bugün eh makyajla falan idare ediyoruz tabi önceye göre daha iyi ama hala memnun değilim sabretmeye çalışıyoruz :) sizin adınıza çok sevindim darısı bizim başımızaa

Back
X