37.haftada bitlendim

ogretmen57

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
145
43
13
31
Kızlar beş gün sonra doğum yapacağım.bu gece bit buldum kafamda.ağlamaktan içim çıktı.beyaz sirkeyle yıkadım hemen.

Napıcam nolur yardımcı olun ağlamadan duramıyorum Napıcam ben

Canim kimse yok mu tarayıp temizlemene yardım etse, şu durumda bir şey kullanmak zararlı olur zaten

Canım sakin ol lütfen 37. haftada bitlenme nadama mümkün, beyaz sirkeyi iyi düşünmüsşun, bitleri boğmak için saçını 1-2 saat bekletip iyice taramak işe yarar. Eczanesen permetrin bazlı şampuan kullanılabilir belki, doktor onayıyla tabii. Veyahut doktora haber vermek bir seçenek. Gerekirse pedikülosit ilaçları önerebilir. Ama sen ağlama, geçecektir eminim :)

Kızlar beş gün sonra doğum yapacağım.bu gece bit buldum kafamda.ağlamaktan içim çıktı.beyaz sirkeyle yıkadım hemen.

Napıcam nolur yardımcı olun ağlamadan duramıyorum Napıcam ben
Bit olduguna emin misiniz? Okul dönemi kapandi, bit olmayabilir sakin olun.

Beş güne doğum yapacağım sabah doktora yazacağım hemen ne verirse süreyim.inanın perişan haldeyim böcekten korkarım başıma gelene bakın inşallah çabucak biter uzun sürmez

Canim kimse yok mu tarayıp temizlemene yardım etse, şu durumda bir şey kullanmak zararlı olur zaten
Eşim tarafı döküldü zaten, onları görünce mahvoldum.evin içinde nasıl buldu beni dışarı bile çıkmıyorum erken doğum riskim var diye..uzun sürmez değil mi

Beş güne doğum yapacağım sabah doktora yazacağım hemen ne verirse süreyim.inanın perişan haldeyim böcekten korkarım başıma gelene bakın inşallah çabucak biter uzun sürmez
Aminn merak etmeyin. Siz ilgilendikten sonra sağlıklı olacağınıza eminim. Panik yapmadan ilerlemek en doğru yol olacaktır

Taradım döküldü hep , ay bit vallahi
Tirnaklarinizla kistirin cit sesiyle patlamiyorsa bit olmayabilir.

Eger bitsede gaz yagi ile saci boğmak gerekiyor ve ardindan bit taragiyla saci iyice taramak ve dusen yumurtalari oldurmek gerekiyor, sonra sacinizi yine gaz yagiyla bogmalisiniz.

Ama bunlari gebeyken yapabilir misiniz emin değilim, doktorunuza danisin mutlaka.

Ay cok gecmis olsun, cok tiksindigim biseydir. Nasil yakalabildiniz ki cevrenizde bitlenen mi oldu?

Çıt sesi geliyor hayır kimse yok.kafam birkaç gündür çok kaşınıyordu ama asla aklıma gelmedi.elimle kaşırken tırnağıma sıkıştı inanın öyle anladım yoksa gözle görülen bi şey yok..çok iğreniyorum ve çok korkuyorum.eşim de kızdı çok ağladım , dermansız dert değil ilaçla geçer herkeste olabilir diyor ama gel bana anlat

Kafamda olduğu düşüncesi beni mahvediyor.çocukluk belki ama duramıyorum ağlamadan.ilkokulda olmuştu en son şu an 30 yaşındayım neydi bu böyle

Ya tabiki olagan bi durum ama gebeyken streslenmek cok dogal, bebis icin sakin kalmaya calisin. Cok gecmis olsun. Sabah ilk is eczane ve doktorunuzla gorusun, burayida bilgilendirinde baska gebeler bitlenirse yardimci olmus olursunuz

Kolaylikla dogurun, mutlulukla, saglikla, huzurla buyutun kuzuyu

Allah razı olsun , siz de dua edin nolur hemen temizlensin yoksa her günüm ağlamalı stresli kendimi biliyorum yorumunuz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız

Bitex şampuan ve sprey varmış gebelerin kullanabildiği doktorum kullanabilirsin dedi, onu süreceğim şimdi.her şeyi attım 60 dereceye yıkıyorum.çabuk geçer değil mi kızlar,

Ah canım benim yaaa her insanda olabilir bu durum çok basit çözümü var ilaçla geçiyor bu kadar sıkma canını bebeğine odaklan geçer tabiki 1-2 uygulamada saçların uzunsa kes canım biraz2.7
Bitex şampuan ve sprey varmış gebelerin kullanabildiği doktorum kullanabilirsin dedi, onu süreceğim şimdi.her şeyi attım 60 dereceye yıkıyorum.çabuk geçer değil mi kızlar,

Ah canım benim yaaa her insanda olabilir bu durum çok basit çözümü var ilaçla geçiyor bu kadar sıkma canını bebeğine odaklan geçer tabiki 1-2 uygulamada saçların uzunsa kes canım biraz2.7
Omzumun bir parmak altında ama Salı günü doktordan doğru hemen gidip küt kestireceğim camım bugün ilaçladık spreyleidk baya düştü en son taramada hiç bit yoktu çok şükür ama sirkeler varmış ben bakamıyorum bile annem yapıyor perşembe doğumum inşallah onlar da geçer o zamana kadar arkadaşım

Şampuanla yıkadıktan sonra mutlaka yumurtalardan kurtulmanız lazım yoksa kısır döngüye girersiniz bitler gider ama yumurtalar kaldığı için sürekli yenileri gelir. Yumurtalardan kurtulmanın tek yolu da taramak. Bol bol tarayın. Sabah akşam 1 saat tarayıp yumurtları ayıklayın 1 hafta boyunca yaparsanız kalmaz bir şey

Haklısınız taramak gerekiyor, elimden geldiğince yapacağım artık inşallah geçer hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…