37.haftada bitlendim

Kızlar şimdi yine taradım hiçbir şey dökülmedi.içimdeki mutluluğu anlatamam.dün gece ve bugün arasında farka bakın.Ya Rabbim bitmiş olabilir mi hep tarayacağım yine de

Kızlar şimdi yine taradım hiçbir şey dökülmedi.içimdeki mutluluğu anlatamam.dün gece ve bugün arasında farka bakın.Ya Rabbim bitmiş olabilir mi hep tarayacağım yine de
Önemli olan yumurtları temizlemek. Şampuan bitleri öldürmüştür zaten fakat yumurtalar kafanızda kaldığı sürece onlar tekrar bit olacak. Yumurtaları arındırın ihmal etmeyin hatta biri varsa yanınızda tüm saçınızı küçük küçük parçalara ayıra ayıra önce düzleştrici geçin yaksın yumurtları sonra tarakla tarayın ama ince ince alın saçları incik cıncık her yeri güzelce arındırın

Sirkelerden kurtulmanın yolu sirkeyle saçı düzenli olarak taramak, çünkü saça zamk gibi yapışıyor sirkeler, sirkenin içinde ki asit çözüyor saçtan. Sprey şişesine dılduruo sıkın saçınıza sonra da sık dişli tarakla ara ara tarayın. Panik yapmayın.

Bit yumurtaları (sirkeler) saça yapışır. Taradıktan sonra ikinci bir kişinin de kontrol edip eliyle ayıklaması lazım.
Geçmiş olsun

Yarın da öyle yapayım.eşime söyleyeyim spreyleyip sirkeyle öyle tarayayım çok sağ olun

Yarın spreyleyeceğim evet.çok teşekkürler öneriniz için..umarım kurtulurum bu beladan

Sirkeleri tek tek çekip öldürmek lazım güzelce kontrol ederek çünkü bazen taraga da gelmiyorlar

Kızlar bi şey soracağım, metal tarakla tarıyorum iki saatte bir.bit yok hiç. Ama sirke de varsa tarak işe yarar değil mi ? Boşuna yapmıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…