37. haftada cati muanesi

Valla canim alttan bakiliyor bildigim kadarila.doktor haftaya bakariz demisti o haftada benim dogum oldu o yizden kaldi benim.doktorun hic bilgi vermedimi

10 sn kadar sürüyor . Stres yapmayın , o anda başka şey düşünmeye çalışın .

Doktor bakıyo çatıya. Normal doğum Zaman'ında sancı şekerlense 1 saate bir ve sonlara doğru sık bakıyorlar açılmaya. Acı olmuyo korkmayın sadece kasılıyorsun daha önce yaşamadığın için ve sadece iki saniye sürüyo açılman varsa 3 saniye

Benim düşük sırasında kanamam çok yoğunken ve ağrım çokken bir Hemşire bakmıştı eline büyük gelen bir eldiven giymişti yalnızca o eldivenlerin buruşuk buruşuk olmasindan dolayı bir acı hissetmiştim..o gün acile gitmiştim ve kalabalıktı o yüzden Hemşireye bakmasını söyledi doktor..

Bende 3 gün önce çatı muayenesi yaptirdim aslında hic istemedigim birseydi. doktor bakdi. bebegim tersdi açılma olup olmadığına bakdi. ama benim o kadar cok canım yandı ki muayeneden sonra zorlukla yürüyebildim. sonrasında 1 gün boyunca ağrım oldu. belkide ben korkudan muayene esnasinda kendimi fazla kasdim ondan olabilir.

Nasıl yapıyor canım yaa birde doktorun bay mi bayan mi

Nasıl yapıyor canım yaa birde doktorun bay mi bayan mi
Doktorum erkek canım. daha önceki kontrolde bakmak istedi ama ben kabul etmedim. bu sefer bebek ters olunca mecburen kabul ettim. burdaki arkadaslar sadece parmakla baktıklarını söylüyorlar ama bende durum farklıydı. açıkçası sizi korkutmak istemiyorum

Elle mi bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…