- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi sevgi korhan
-
Evet canım elle bakıyorlar.iki saniyelik birsey açılman varmi diye bakıyolarElle mi bakıyorlar
Doktor mu bakıyor hemşire miEvet canım elle bakıyorlar.iki saniyelik birsey açılman varmi diye bakıyolar
Dr 3 parmagini vajinal bolgeye sokuyor.birkac saniye suruyor korkmana gerek yok kendini rahat bırakırsan pek bir şey hissetmiyorsunkızlar bu çatı muanesi yaptıranlar nasıl oluyor bilgi verirler mi yardımcı olurlar mi
Bende ebe bakmışti bazı hast. Drlar bakio canim.sadece rahat olDoktor mu bakıyor hemşire mi
Nasıl yapıyor canım yaa birde doktorun bay mi bayan miBende 3 gün önce çatı muayenesi yaptirdim aslında hic istemedigim birseydi. doktor bakdi. bebegim tersdi açılma olup olmadığına bakdi. ama benim o kadar cok canım yandı ki muayeneden sonra zorlukla yürüyebildim. sonrasında 1 gün boyunca ağrım oldu. belkide ben korkudan muayene esnasinda kendimi fazla kasdim ondan olabilir.
Doktorum erkek canım. daha önceki kontrolde bakmak istedi ama ben kabul etmedim. bu sefer bebek ters olunca mecburen kabul ettim. burdaki arkadaslar sadece parmakla baktıklarını söylüyorlar ama bende durum farklıydı. açıkçası sizi korkutmak istemiyorumNasıl yapıyor canım yaa birde doktorun bay mi bayan mi
Elle mi baktiDoktorum erkek canım. daha önceki kontrolde bakmak istedi ama ben kabul etmedim. bu sefer bebek ters olunca mecburen kabul ettim. burdaki arkadaslar sadece parmakla baktıklarını söylüyorlar ama bende durum farklıydı. açıkçası sizi korkutmak istemiyorum
EvetElle mi bakti
Fazla uzun sürmüyo yaa. benimki yaklaşık 1 dakka falan sürdü. benimle birlikte hamile olan bi kac arkadasim daha vardi. onlarda daha kısa sürmüş ve hic acı hissetmemisler. herkesde aynı olmuyo sanırımNe kadar suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?