37. haftada cati muanesi

Ne kadar suruyor
kısa sürüyor saniyelik olay yani, 3 veya 4 parmağını sokuyor.
açıkçası bendede 34 haftada hissetmedigim sancılar, nst de 80 90 100 lerde sancı çıkınca acilmam varmı diye baktılar. Canım çok acıdı resmen ağladım ama ben on yargili yaklastigim için kasildim resmen.
Benim bebeğinmde halen donmedi

Canim netde bebegi döndürmek icin hareketler var. ben onlari denedim birde sürekli bebegimle dönmesi icin konustum. hangisi işe yaradi bilemem ama bebegim dönmüş ama rahim yoluna girmemiş. normalde bile benim minigim cok hareketli oldugu icin heran dönme ihtimali var o yüzden doktor pazartesi alalim dedi. sende o hareketleri bi dene istersen belki döner

Bir bakayım ben o hareketlere 37 girdik biz. Doktorum dönmesi zo bu saatten sonrada dedi ama genede ekstra durum olmazsa bekleyelim dedi.
Benim rahimde perde var o yüzden dönme ihtimali zor diyorlar...
Bende Allahım dan hangisi bebeğim ve benim için sağlıklı olacaksa onu istiyorum... artık hayırlısı... Dönmez ise 11.11.2016 sezeryan düşünüyorum tabi pazartesi doktor randevum var o ne diyecek.

Bebegim 38+2 günlükken tersti. sadece basit olanlardan bir tanesini yaptim. tabi baştan korktum ters bisey yaparim daha kötü olur diye. yani iki veya üç kez denedim. 39 haftalikken gittigimde dönmüstü. doktor banada dönmesi zor büyük ihtimalle sezaryen olur demisti. tabi ben sezaryenden korktugum icin bebegimle sürekli konuştum. sizin durumunuz daha farkli doktorunuza danışmadan bisey yapmayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…