37. Haftada doğum yapan ikiz anneleri

cigbadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
72
35
103
Ankara
Ben 16 ekimde doğum yaptım,kızlarım üç aylık olmak üzere.2200 ve 2700 gr doğdular. Şu anda 4400gr/55cm ve 5115gr/56 cm. Ler. Sizinkiler ne kadar acaba? Bir de gaz problemi olup biten var mı?

Ben 16 ekimde doğum yaptım,kızlarım üç aylık olmak üzere.2200 ve 2700 gr doğdular. Şu anda 4400gr/55cm ve 5115gr/56 cm. Ler. Sizinkiler ne kadar acaba? Bir de gaz problemi olup biten var mı?
Merhaba. Ben 1 eylülde doğum yaptım. Şuan 4.5 aylık Bebeklerim. Gaz sorunları yeni yeni geçmeye başladı

20 Kilo aldım cnm ama bende çok şaşırdım doğumdan hemen sonra sadece iki Kilo fazla vardı hepsi gitti nerdeyse çatlak oldu tabii ne sürdüysen ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi diğer ikiz gebeler e göre. Ve abur cubur yemeyi çok seven biri olarak dikkat etmeye çalıştım sadece.hergün süt yumurta peynir kesinlikle yedim özellikle kuruyemiş yedim ceviz gibi günlük yaptım bunları kola içmedim mesela o sıcaklarda. Şimdi sekiz aylık iki tane tosuncuk var.ayrıca 38. Haftam dolmuştu benim

ay maşallah Allah bağışlasın. darısı başıma inşallah canım.

Amin cümlemizinki ni inşllh ama ikiz annesi olmak çok zor daha başında biri olarak soyluyorum

Mrhabalar Allah bagislasin evlatlarinizi
darisi bizim basimiza ins.
Daha 28. Haftamdayim ama tecrubeli annelerin soyledikleri onemli bizim icin. Konuyu takipteyim. 37. Haftalar 38. Haftalar ne guzel masallah bize umut oldu

Tadını çıkarın arkadaş lar benim ilk gebeliğim di tek nasıl bilmiyorum ama ikiz bambaşka bi duygu Rabbim olmayanlara da tattırsın

Canım maaşallah ne güzel, darısı bizim başımıza inşallah. demek 18 kilon anında gitti, ayyy çok sevindim bize umut oldun. Sağlıkla büyüt inşallah bebeklerini. Bu arada 38. haftada planlı doğum mu gerçekleştirdin, yoksa sancı başladığı zaman mı doğuma girdin. Doğum şeklin neydi, bebeklerin kaçar kilo doğmuşlardı ? bayağı soru sordum galiba:)))

Amin cnm inşllh evet plan lıydı ve sezaryen oldum ama hiç sıkıntım yoktu dktr risk almak istemiyorum dediği için sezaryen oldum aslında normal de olurdu ama ilk doğumum olduğu için korktum bende başka bi dktr a da muayene olmadım bebişlerm de Talha m 3 Kilo musab ım da3.300 doğdu cnm

Masallah, ne guxel. Peki genel aneztezi mi yoksa epidural, spinal mi oldu ameliyatiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…