37 haftaligim bebek ters ve acilma basladi

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
Mrb arkadaslar baslikta herseyi belirrtim aslinda insallah bi yardimci olan olur 37 haftalik hamileyim ama bebek ters duruyo bugun doktora gittim nst de sancimin oldugunu gordu sonra alttan kontrol etti 2 cm acilma varmis artik bebegin donme ihtimali yok degilmi ben normal dogum cok istiyodum bunada hazirlamistim kendimi ama bebek ters oldugu icin galiba hemen sezeryana almayi dusunuyo doktor yarin gidicem bi daha sizce acilma devam edermi yada bu saatten sonra donermi bebek

Inşirah ve inşikak süresini okuyun birde namaz kilin bebegin dönmesine vesile olur inşaallah...
Allah hayirli doğumlar nasip etsin

Inşirah ve inşikak süresini okuyun birde namaz kilin bebegin dönmesine vesile olur inşaallah...
Allah hayirli doğumlar nasip etsin
Tamam tesekkur ederim zaten en buyuk uzuntum hamileligim boyunca ibadet edemedim kendi sorun ve sikintilatimdan dolayi hep aksattim tembellik ettim simdiden sonra yapsam rabbim kabul eder insallah sagolun

Allahin.isi.bu, birden.donuverir belki bebisin.

Ne oldu doğurdun mu?
Üzülme. Bebeğin çok şükür riskli dönemleri atlatmış. Sezeryan olsun ne olacak sağlıklı olunda.

Ne oldu doğurdun mu?
Üzülme. Bebeğin çok şükür riskli dönemleri atlatmış. Sezeryan olsun ne olacak sağlıklı olunda.
Yok daha dogurmadim yani gitmedim hastaneye gitswm bugun alcak sezeryana ya doktoruma su son zamanlarda guvenemiyorum cok celiskili konusuyor bi hafta once 37 haftalik diyordu ondan onceki hafta 34 haftalik dedi ben internetten haftami hesapliyorum bebek suan 34 hafta 3 gunluk ben simdi hangisine inanayim canim son adet tarihim 6 ocak simdi ben kac haftalik oluyorum ya kafam cok karisik

Digum vakti geldigi zmn normal dogum sancilariyla cocugun dondugunu duymustum sanci cekmenin bir faydasida buymus diye ama en iyisini yine doktorlar bilir. Bizimkiler kulaktan dolma olabiliyor

Canım benimde son adet 19 ocak.ve 32+4 teyiz.yani senin hesabin doğru.Bence doktorunu degistirmelisin.34 nerdee 37 nerdee.Baska bi drun gorusunu almakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…