A Avzemmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 216 112 53 30 30 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Avzemmm #1 Mrb arkadaşlar 37 haftalık hamileyim sancılarım artmaya başladı kasık ağrısı bel ağrısı çoğaldı geceleri uykusuzlukda cabası siz neler yaşıyosunuz bu haftalarda duygularımızı paylaşalım kimler ne durumda bakalım
Mrb arkadaşlar 37 haftalık hamileyim sancılarım artmaya başladı kasık ağrısı bel ağrısı çoğaldı geceleri uykusuzlukda cabası siz neler yaşıyosunuz bu haftalarda duygularımızı paylaşalım kimler ne durumda bakalım
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 30 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Avzemmm #2 Avzemmm .!.: Mrb arkadaşlar 37 haftalık hamileyim sancılarım artmaya başladı kasık ağrısı bel ağrısı çoğaldı geceleri uykusuzlukda cabası siz neler yaşıyosunuz bu haftalarda duygularımızı paylaşalım kimler ne durumda bakalım Genişletmek için tıkla... Ben hamile değilim, ama umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu Allah kolaylık versin
Avzemmm .!.: Mrb arkadaşlar 37 haftalık hamileyim sancılarım artmaya başladı kasık ağrısı bel ağrısı çoğaldı geceleri uykusuzlukda cabası siz neler yaşıyosunuz bu haftalarda duygularımızı paylaşalım kimler ne durumda bakalım Genişletmek için tıkla... Ben hamile değilim, ama umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu Allah kolaylık versin
A Avzemmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 216 112 53 30 30 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Avzemmm #3 Duygu62 .!.: Ben hamile değilim, ama umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Amin canım çok sağol
Duygu62 .!.: Ben hamile değilim, ama umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Amin canım çok sağol
A Avzemmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 216 112 53 30 30 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Avzemmm #4 Kızlar aşırı sancım var şuan ya yürüyemiyorum bile hiç bırakmadı bir saattir bebek çok hareketli hareket ettikçe de artıyor sancı ağrı böyle oluyor mu sizde de
Kızlar aşırı sancım var şuan ya yürüyemiyorum bile hiç bırakmadı bir saattir bebek çok hareketli hareket ettikçe de artıyor sancı ağrı böyle oluyor mu sizde de