37 yaşında hamile kalmak

nehir_im

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
60
39
288
kızlar merhaba,

ileri yaş gebelik yaşayanlar var mı aranızda, sevinçle korkuyu aynı anda yaşıyorum

Korkmanı gerektirecek bişey Yok ki nerdeyse bütün kadınlar 35-40 arası artık bi Doğum yapıyor. Geç evlenmenin vermiş olduğu bişey. Üst komşum 38 de 3. Bebeğini doğurdu şuan 6 aylık kızı var İnan onu görünce 2. Çocuğa heveslendim. Gençleşmiş resmen :))

ya o kadar ihtiyacım varki böyle örneklere.. 10 yaşında 1 kızım var. şimdi 2. evliliğimi yaptım eşim çok istiyor tabi bende öyle, kızım sürekli hadi kardeşm olsun diye sorup duruyor. üzerimde öyle büyük bir yük var ki bu yaşla ilgili hep riskler konuşuluyor elimde olmadan korkuyorum

Benim de hikayem sizinkinden farklı değil sadece yaşım 42 . Ben de çok istiyorum hamile kalabilmeyi . Artık tıp ilerledi , tespitler kolay yapılabiliyor. Tüm çocuklar sağlıklı doğup , güzelikler içinde büyüsün . Hastanelerde ağzı maskeli
çocuklar görünce üzülüyorum . Anne yaşına bakmıyor çoğu zaman bu durum . Allah gönlümüze göre en hayırlısını ve hastalara şifa versin . Olur inşallah ferah tutalım kalbimizi.

aralık ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi yine hamileyim kan testine göre sanırım 5.hafta bitti. doktor pazartesi gel dedi ama içim içimi yiyor

aralık ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi yine hamileyim kan testine göre sanırım 5.hafta bitti. doktor pazartesi gel dedi ama içim içimi yiyor
Suyun gizli gücü ile ilgili dinlediğim bir konferans aklıma geldi. Ben de o konferansta anlatılan gibi , düşüncelerim , geleceğimi şekillendirmişti. En son girdiğim mesleki sınavda 5 hatayı konularına göre nerede yaparım dedi isem yaptım. Suyun gizli gücü diye araştırısan çıkıyor . Ama bir taraftanda madem öyle hamile kalmayı aklından çıkarmayan onca biz neden hamile kalamıyoruz demeden edemiyorum .

mutlaka araştıracağım. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sizlerde hamile kalırsınız. mutlaka bir zamanı vardır allah her isteyenin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin. istemek, beklemek, umutlanmak sonra kaybetmek ne kadar zor bende iyi biliyorum. inşallah hepimiz sonu güzel olan sağlıklı hamilelikler yaşar bebeklerimizi kucağımıza alırız.

En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu benim :)) üst komşumun oğlu 17 kızı 15 yaşında :) çok iyi olur yazık değilmi kızına yapa yalnız hayatta tek başına . Kardeş candır can

merhaba bende 39 yaşındayım ve şuan 10 haftalık gebeyim 2. evliliğim benimde 10 yasında oğlum var aynı korkuları bende yaşıyorum ıkı hafta sonra ıkı testım var bu dönemde evet genelde gec yasta evlilikler oldugundan bizim gibi örnekler cok umarım hersey yolunda gıder sağsalim sıhhatle kucagımıza alırız. benim bir de miyom sorunum cıktı bu hafta 1.8 cm mıyom var yaş ilerledikçe sanırım bu heyecanlarla savaşmak biraz daha zor oluyor yinede pozitif düşünmek lazım rabbim hayırlısını nasip etsin umarım senin içinde herşey yolunda gider

kızlar merhaba,

ileri yaş gebelik yaşayanlar var mı aranızda, sevinçle korkuyu aynı anda yaşıyorum
Yetiskin ogretmeniyim ve 37 yasinda bir ogrencim ucuncu cocuguna hamile ve 2. Cocugu 18 yasinda dusun 18 sene sonra 3. Yu doguracak:) detayli ultrasonunda hersey harika gorunuyormus cok korkuttular doktorlar ama hersey guzel
Masallah diyor saglikla kucagina alir o da sizde alirsiniz neden oyle dusunuyorsunuz...

Sadece hazirlikli olun tarama testleri hep yuksek risk sinifinda cikabilir.

Annem 31 yaşında kız kardeşimi kucağına aldı şuan 40 yaşında babamda 45 yaşında.

kızlar merhaba,

39 yasindayim 3. Cocugumu bekliyorum Allahin izniyle.cok ara verdim cok düşündüm elhamdulillah hamileyim. Ikili tarama yapildi riskli cikti. Ama yapilacak bisey yok Allahin dedigi olur deyip Allahıma sığınıp bekliyorum.
Yasiniz gayet normal hic dusunmeden yapin bir bebek. Annem 45 yasinda en kucuk kardesimi dogurdu. Boyle ornekler cok var etrafta..

bakın ben ne buldum . Bilimsel bir yaklaşım . http://www.saglikaktuel.com/haber/40indan-sonra-dogum-18522.htm

herkes ne güzel ne olumlu şeyler söylemiş, nasıl rahatladım anlatamam :)
tarama testinin riskli çıkmasını bekliyorum o yüzden de test yaptırmayı düşünmüyorum. Bilerek beklemek daha çok yıpratır. Hepimizin yavrusu Allaha emanet, rabbime sığındım allah hepimiz için en hayırlısını versin, Hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar doğurmamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…