37 yaşında hamile kalmak

Korkdugunuz icin olabilir.
Evrene negatif enerji saliyor olabilirsiniz.
Ben cok inanirim buna...
Mesela şuanda kilo veriyorum.
Asla "kilo vermek istiyorum" demem
Hep "ben kilo veriyorum derim"

İnandiginiz şey başınızı gelir...
Belkide bilinc altinda korkularinizi besliyorsunuz...

Suyun gizli gücü konusunu araştıracağım

Hatırladığım kadar, iki ayrı odada, iki ayrı bardağa su konuluyor . Aynı süre zarfında bir bardağa sürekli olumsuz söz diğerine ise güzel olumlu cümleler kuruluyor. Bir hafta sonra suyun içinde ki moloküller incelendiğinde olumlu-olumsuz farkı ortaya çıkıyor. Bu düşünce insan bedenin % 60 su olduğuna göre .... diye devam ediyor .

Amin.

37 yaşındayım ikinci çocuğuma hamile kalacağım bu ay (olumlama yapıyorum) Allah bize hormonol olarak izin veriyorsa hiçbirşey için geç değildir:)

teyzem derki doğum yapan kadın budanmış ağaca benzer:)
ve yine teyzem derki hamilelikte kafanda boynuz çıksa takmayacaksın,hepsi geçiyor(bunuda hintli
bir doktordan dinlemiş)
bu ay hamile kaldım..oldu oldu oldu

gözün aydın bende beklemelerdeyim yaş 36 2. çocuk

kızlar beyni olumlayın olmuş gibi yazın konuşun beyin çünkü öyle algılıyor... bu ay hamile kaldık:)

bunu yazıyorsan bilinçaltın buna inanmamış demek..kağıda yaz kağıdı unut

şimdi bakmaz ileride bakar benimde kardeşimle aramda 7 yaş var çok anlaşamazsakta sorumluk paylaşmada ailevi sorunlarda ve ailede tek olmadığını bilmekle teselli oluyorsun.
reglin nezaman?

şimdi bakmaz ileride bakar benimde kardeşimle aramda 7 yaş var çok anlaşamazsakta sorumluk paylaşmada ailevi sorunlarda ve ailede tek olmadığını bilmekle teselli oluyorsun.
reglin nezaman?

doğru zaten o istiyor diye yapmıyorum bende istiyorum çok zor olacak bizim için ama bebek kokusunu özledim bat 26 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…