- 26 Ekim 2015
- 8.480
- 20.466
- 348
Suyun gizli gücü ile ilgili dinlediğim bir konferans aklıma geldi. Ben de o konferansta anlatılan gibi , düşüncelerim , geleceğimi şekillendirmişti. En son girdiğim mesleki sınavda 5 hatayı konularına göre nerede yaparım dedi isem yaptım. Suyun gizli gücü diye araştırısan çıkıyor . Ama bir taraftanda madem öyle hamile kalmayı aklından çıkarmayan onca biz neden hamile kalamıyoruz demeden edemiyorum .
Hatırladığım kadar, iki ayrı odada, iki ayrı bardağa su konuluyor . Aynı süre zarfında bir bardağa sürekli olumsuz söz diğerine ise güzel olumlu cümleler kuruluyor. Bir hafta sonra suyun içinde ki moloküller incelendiğinde olumlu-olumsuz farkı ortaya çıkıyor. Bu düşünce insan bedenin % 60 su olduğuna göre .... diye devam ediyor .Korkdugunuz icin olabilir.
Evrene negatif enerji saliyor olabilirsiniz.
Ben cok inanirim buna...
Mesela şuanda kilo veriyorum.
Asla "kilo vermek istiyorum" demem
Hep "ben kilo veriyorum derim"
İnandiginiz şey başınızı gelir...
Belkide bilinc altinda korkularinizi besliyorsunuz...
Suyun gizli gücü konusunu araştıracağım
Amin.herkes ne güzel ne olumlu şeyler söylemiş, nasıl rahatladım anlatamam :)
tarama testinin riskli çıkmasını bekliyorum o yüzden de test yaptırmayı düşünmüyorum. Bilerek beklemek daha çok yıpratır. Hepimizin yavrusu Allaha emanet, rabbime sığındım allah hepimiz için en hayırlısını versin, Hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar doğurmamızı nasip etsin inşallah
ama benim adrtim geldi , iki gün hamileyim diye dolaştım sadece
37 yaşındayım ikinci çocuğuma hamile kalacağım bu ay (olumlama yapıyorum) Allah bize hormonol olarak izin veriyorsa hiçbirşey için geç değildir:)
teyzem derki doğum yapan kadın budanmış ağaca benzer:)
ve yine teyzem derki hamilelikte kafanda boynuz çıksa takmayacaksın,hepsi geçiyor(bunuda hintli
bir doktordan dinlemiş)
bu ay hamile kaldım..oldu oldu oldu
kızlar beyni olumlayın olmuş gibi yazın konuşun beyin çünkü öyle algılıyor... bu ay hamile kaldık:)
ilk çocuğun kaç yaşında?bunu yazıyorsan bilinçaltın buna inanmamış demek..kağıda yaz kağıdı unut
4,5 cnm 2012 doğumlu seninki
evet bir kardeş istiyor doğsa 2 gün sonra yüzüne bakmıyacak ama çok istiyormaşallah seninkinede erkek sanırım
şimdi bakmaz ileride bakar benimde kardeşimle aramda 7 yaş var çok anlaşamazsakta sorumluk paylaşmada ailevi sorunlarda ve ailede tek olmadığını bilmekle teselli oluyorsun.
reglin nezaman?
Var :) ben 38 de doğum yaptım, şimdi 5 yaşında anasınıfına gidecek .herşey yolunda gitti üzülmekızlar merhaba,
ileri yaş gebelik yaşayanlar var mı aranızda, sevinçle korkuyu aynı anda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?