37 yaşındayım sadece tek yumurtam döllendi, ümidim kırıldı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
273
78
123
kızlar selam dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 5 adet yumurta toplandı ikisi olgun çıktı ama malesef sadece tek yumurtam döllendi. Yaşım itibariyle 2 yumurta transfer edilebiliyordu ama teke düştü, şansım azaldı, çok üzgünüm (( tek yumurtayla hamile kalan var mı aranızda???

slm ben 39 yasindayim 3 yumurtam toplandiginin duydugumda bende cok uzuldum Allahtan ikisi dollendi ve de bolunmeye devam etti de 3. gun ikiside tranfer edildi ikiside 2. kaliteydi. Dua et bolunmeye devam etsin insallah kalitelidir onemli olan da sayisi degil kaliteli olmasi. Asil onemli olan Allahin Ol demesi ki insallah olur. bu sitede cok var tek embriyo ile hamile olan. Vakti gelmisse olur dua et bende duacinim..

Alyesilmor çok teşekkür ederim. Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var şu ara. Allah senden razı olsun, sen de en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah. sevgiler

canım hiç moralini bozma tek yumurtayla nice hamile olanları duyuyoruz inş. Allahım sanada nasip eder gelir bebişin sadece moralini yüksek tut...

canım benim 12 taneden 3 tanesi döllendi iki tanesi yoluna devam etti. biri transfer edildi tuttu. ben çok ağladım. doktorum bebeğine haksızlık yapıyorsun. seni utandıracak dedi haklı çıktı. ikincisini dondurduk. ikinci bebişim de o dondurulmuş olacak diyorum. lütfen güven embriyona.

canım hiç moralini bozma tek yumurtayla nice hamile olanları duyuyoruz inş. Allahım sanada nasip eder gelir bebişin sadece moralini yüksek tut...

inşallah Uhde, umarım hayırlısıyla olur, dua ediyorum bol bol. Çok teşekkür ederim desteğine, Sevgiler.

Simten81 ne güzel bunları duymak, bana moral oluyor. Sabahtan kendimi gerçekten çok sıkıntılı hissediyordum ama sizlerin desteğiyle moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Cumartesiye kadar bir aksilik olmazsa yerleştirilecek bakalım, bol bol dua ediyoruz. Sevgiler...

Arkadaşım bende tek embryoyla hamile kaldım.Tamammen Allah'ın işi ne dersen de.Bizde baştan umudumuz azdı.Ama Embryoloğumuz bu işin birde rahim boyutu var.Orası çok önemli dedi.Yani rahim onu alacakmı,hiç tutnaz ama yinede belki deyip transfer ettiğimiz embryolar rahimde gelişip geldiler demişti.Bana bol bol meryem suresi okumamı söyledi tanıdıklarım bende netten dinlemiştim.Bak Şimdi 15.haftadayız.Allah isterse taşa can verir.Çok ama çok dua et.Meryem suresini çok dinle oku. Güzel haberlerle.

Selam canim
Bende tek yumurtayla hamile kaldim.Yasim 38 di 7. migro tedavimde umudunu kaybetme rabbim buyuk inseallah Arkadaslarinda dedigi gibi meryem suresini bol bol oku ve ananas kivi ye rabbim yar ve yardimcin olsun AMINNN

bence buna sukretmelisin bak benim dort tane yumurtam toplandi ve dollenmedi.. butun igneler maddi manevi yasadigimiz seyler cabasi.. o nedenle en azindan umutla bekleyebilecegin 12 gunun var.. Allah yardimcin olsun.. insallah bebegine kavusursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…