• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

375 cc Mentor marka yaptıranlar acil dönüş yapabilir mi

Bu arada benim meme dokum vardı bu yüzden kasüstü koyuldı ama memem gerçekten küçüktü. Destekli B cup takıyordum. Şimdi heralde desteksiz B-C kup gibi bir şeyim. Boyum 172 kilom 65 bu arada siz baya zayıfmışsınız
Evet zayıf olduğum için bu protez beni hiç mutlu etmedi 300 ccler bile beni daha çok tatmin edermiş 😢

Çok teşekkür ederim yorumunuz için bende sizin gibi küçük cclerde istemiştim ama dediğim gibi göğüs kafesine sığdı diye güzel oldu diye ama hiç istemiyorum şuan eşimde garip garip bakıyor çok kötüyüm pskolojik olarak.

Gerekenden fazla endişelenince kendimizi olumsuzluklara odaklayabiliyoruz. Eşinizin ufacik garipsemesi size olduğundan fazla gözükebilir, kendinizi bu anlamda en azindan yipratmayin. Forumda bir uyenin yorumunda doktorunun tavsiyesi vardi. Ilk bir ay cok bakmayin, en azindan etrafinizdakilerr cok gostermeyin diye. En ufak olumsuz yorumu misli misli almaya alinmaya meyilli bi dönemdir.

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın 🌸 benim de ameliyat olalı 5.haftam.. ilk hafta ağzıma girecek gibiydiler ve taş gibi sert.. zamanla 4te 1 oranında küçülecek dedi doktorum ve öyle de oldu şuan gayet iyiler.. ödemden dolayı şuan asla olması gereken gibi değiller.. en az 1 ay geçsin ondan sonra fikriniz değişecek, 3 ayda da yüzde 80 oranında olması gereken şekle gelir dedi doktorum.. keyfini çıkarın güzel düşünün hiç bozmayın moralinizi.. güzel olacak memisler 🤗😊🤭🌸
Merhaba ilk gynlerde sureciniz nasildi agriniz varmiydi

Benim kas üstü yapıldı.. rahat atlattım ben çok ağrım olmadı.. sadece yatıp kalkarken birine ihtiyaç duydum 3-5 gün onun dışında tuvalet ihtiyacımı kendim gördüm yemeğimi kendim yedim kendim giyindim.. Ağrı kesici falan almadım hiç.. kas alti olan arkadaşların biraz daha zorlu geçiyor ama o da 1 hafta zorlar en fazla.. sonrası geçiyor hepsi 🌸

Benim kas üstü yapıldı.. rahat atlattım ben çok ağrım olmadı.. sadece yatıp kalkarken birine ihtiyaç duydum 3-5 gün onun dışında tuvalet ihtiyacımı kendim gördüm yemeğimi kendim yedim kendim giyindim.. Ağrı kesici falan almadım hiç.. kas alti olan arkadaşların biraz daha zorlu geçiyor ama o da 1 hafta zorlar en fazla.. sonrası geçiyor hepsi 🌸
Çok şükür ağrım olmadı bende çok korkmuştum ağrım olur diye ama sürecim çok güzel geçti. İlk bir hafta birine ihtiyaç duydum daha sonra herşeyimi kendim yapıyorum. Tek sıkıntım büyük ve şekilsiz olması şuanda

Gerekenden fazla endişelenince kendimizi olumsuzluklara odaklayabiliyoruz. Eşinizin ufacik garipsemesi size olduğundan fazla gözükebilir, kendinizi bu anlamda en azindan yipratmayin. Forumda bir uyenin yorumunda doktorunun tavsiyesi vardi. Ilk bir ay cok bakmayin, en azindan etrafinizdakilerr cok gostermeyin diye. En ufak olumsuz yorumu misli misli almaya alinmaya meyilli bi dönemdir.

Ben zaten ilk bir hafta hiç bakmadım hatta duş bile almadım . Sonrasında görünce şok oldum 😳. İstediğim memeyle yapılan arasında büyük fark vardı umudum küçülmesi ve şeklinin yuvarlak olması

Merhaba ilk ameliyattan çıkışımda aneztesinin etkisiyle sızlanmalarım oldu ama serum be ağrı kesiciler direk kesti. İlk 3.4 gün zorlayan şey sanki göğsüme bi taş bağlanmış da orada duruyor gibiydi. Şuan 13.günüm o his gitti . Herşeyimi kendim yapabiliyorum

Ben zaten ilk bir hafta hiç bakmadım hatta duş bile almadım . Sonrasında görünce şok oldum 😳. İstediğim memeyle yapılan arasında büyük fark vardı umudum küçülmesi ve şeklinin yuvarlak olması
Şuan bu şekilde olmasının tek sebebi ödem.. Bol su için bir de ananas yeyin çok guzel ödem atılıyor..

size büyük geliyor mu acaba yada normal yumuşak hale geldiler mi
Büyük gelmiyor çok ideal.. ben 350 konuşmuştum doktorla ameliyatta 400 uygun görmüş iyi ki de öyle yapmış ben çok memnunum boyutundan.. henüz 5 hafta oldu yumusamadilar..

Büyük gelmiyor çok ideal.. ben 350 konuşmuştum doktorla ameliyatta 400 uygun görmüş iyi ki de öyle yapmış ben çok memnunum boyutundan.. henüz 5 hafta oldu yumusamadilar..
Özelden size fotograf göndersem bakarmısınız bi şekline hiç bi ilerleme yok çünkü bende

Bak 9.günün olmasına rağmen üstteki şişlik gitmiş senin ve göğsün güzel şekil almış duruyor

Back
X