38+3 oldum tık yok kızlar yardım...

duruggr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
55
12
18
35
Kızlar selam 38+3 günlük hamileyim taki bu aksama kadar sıradan belirtiler dısında belirtim yoktu doğuramıycam sanıyodum sadece cok yorulunca kasıklarımda kırılcakmıs gibi cok kısa süreli kramplar oluyordu sonra onlar bile kalmadı bu aksamda sadece yanına diz ağrılarım eklendi oda gecer ama düzenli agrım yok bel agrım popodan ağrı falan hıc yok bu agrılar bir andamı gelecek yoksa günler öncedenmi artk cok skldm :/ birtek karın kasılmalarım düzenli 4 aydır falan sk sık kasılıyor bu.Lütfen fikir :/

ALLah KOLAY DOGUM nasip etsin

normal bi hamilelik sureci 9 ay 10 gun zaten, oda 40 haftaya esit biliyosundur ..
son gunler zor geçer,yatmak kalkmak iskencedir,bel sirt agrilari artar vs, insan her gece bu sefer tamam sabaha dogum olur diye yatar ama sabah kalkar çocuk karninda :))

yuzup yuzup kuyruguna gelmisin biraz daha sabir
içerde 1 gun bile fazla kalsa onun iyiligi için, illede dogurayim dersen biraz hareket etmeye çalis
yuruyus iyi gelir ama diz agrin varsa oda zor
belemekden baska çaren yok maalesef ..

ALLah KOLAY DOGUM nasip etsin

normal bi hamilelik sureci 9 ay 10 gun zaten, oda 40 haftaya esit biliyosundur ..
son gunler zor geçer,yatmak kalkmak iskencedir,bel sirt agrilari artar vs, insan her gece bu sefer tamam sabaha dogum olur diye yatar ama sabah kalkar çocuk karninda :))

yuzup yuzup kuyruguna gelmisin biraz daha sabir
içerde 1 gun bile fazla kalsa onun iyiligi için, illede dogurayim dersen biraz hareket etmeye çalis
yuruyus iyi gelir ama diz agrin varsa oda zor
belemekden baska çaren yok maalesef ..
Çok tesekkür ederim amin.evet 4o a kadar yolu var ama bu demek değilki butun bebekler 40 da dogacak 38-40 hatta 42 olan varmıs. Beni doktorum aylardır erken dogum riskin var diye korkutuyordu cok sükür olmadı ama simdide artık doğabilir diyor bende bu yuzden sabırsızlık ediyorum aslında cok rahat bir haömilelik dönemi gecirdim fakat bir iki aydır beni bile zorluyor bakalım bugun kontrolüm var neler olcak hayırlısı olsun.sanada destegin icin tesekkür ederim

Kızlar selam 38+3 günlük hamileyim taki bu aksama kadar sıradan belirtiler dısında belirtim yoktu doğuramıycam sanıyodum sadece cok yorulunca kasıklarımda kırılcakmıs gibi cok kısa süreli kramplar oluyordu sonra onlar bile kalmadı bu aksamda sadece yanına diz ağrılarım eklendi oda gecer ama düzenli agrım yok bel agrım popodan ağrı falan hıc yok bu agrılar bir andamı gelecek yoksa günler öncedenmi artk cok skldm :/ birtek karın kasılmalarım düzenli 4 aydır falan sk sık kasılıyor bu.Lütfen fikir :/

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Benim kızım da çok bekletti beni. 41+0 da normal doğumla doğdu. "Bu zamana kadar sağlıkla geldi, artık hayırlısıyla doğurayım" diyordum ben de... Beklemek zor, heyecanlı, çok stresli.. Ama kızım çok sağlıklı maşallah.. Bence anne karnında geçirdiği her an çok kıymetli. O yüzden 38 hafta beklemişsin, birazcık daha sabret annesi ;)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Benim kızım da çok bekletti beni. 41+0 da normal doğumla doğdu. "Bu zamana kadar sağlıkla geldi, artık hayırlısıyla doğurayım" diyordum ben de... Beklemek zor, heyecanlı, çok stresli.. Ama kızım çok sağlıklı maşallah.. Bence anne karnında geçirdiği her an çok kıymetli. O yüzden 38 hafta beklemişsin, birazcık daha sabret annesi :KK66:

Bugun kontrolum vardi 38+4 olduk rahimde yumusama var 1 parmak girecek kadarda acilmis kizimin basi rahimin ucuna dayanmis kasilmada cikti nst de yatirmak icin erken dedi ama heran geri gelebilirsin tetikte ol dedi kasiklarimin arasi bir uyusuyor bir inanilmaz kasiyor yururken kipirdatken donerken spor yapmisda hamlamis gibi aciyor bel agrilarim duzensiz nisan ve su gelmedi zaten agriyo cok hassas degilim hissetmiyorm ancak suyum gelince yada cok yaklastiginda anlayabilirim gibi geliyo r:)

Bugun kontrolum vardi 38+4 olduk rahimde yumusama var 1 parmak girecek kadarda acilmis kizimin basi rahimin ucuna dayanmis kasilmada cikti nst de yatirmak icin erken dedi ama heran geri gelebilirsin tetikte ol dedi kasiklarimin arasi bir uyusuyor bir inanilmaz kasiyor yururken kipirdatken donerken spor yapmisda hamlamis gibi aciyor bel agrilarim duzensiz nisan ve su gelmedi zaten agriyo cok hassas degilim hissetmiyorm ancak suyum gelince yada cok yaklastiginda anlayabilirim gibi geliyo r:)
hayirlisi olsun cok guzel duygular.benimki kontrole gitmisken dogdu neyseki valizimiz arabadaydi.bu telaslara dalip sut konusunu unutma sonra cok uzuluyo insan,bu arada bol bol dere otu ye.dogumda sutun daha cabuk gelecektir.saglikla kucagina al insallah

hayirlisi olsun cok guzel duygular.benimki kontrole gitmisken dogdu neyseki valizimiz arabadaydi.bu telaslara dalip sut konusunu unutma sonra cok uzuluyo insan,bu arada bol bol dere otu ye.dogumda sutun daha cabuk gelecektir.saglikla kucagina al insallah

Cok tesekkur ederim deniycem benimde bavulum arabada :)

Daha vardır zamanına benim arkadaşımda 38+3 sezeryan olacak hemde 3.cü daha gün bile almadı telaş yapma :)

Back
X