38+4 ağrılar part2

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
2 günlük cezanın ardından herkese tekrardan merhaba. :işsiz:
Dun adet sancısı gibi ağrım oldu 3 dk ya yakın sürdü geçti. Bugün hatta şuanda alttan sis sokuyorlar sanki yani bişey cimcikliyo gibi nasıl anlatsam bilemedim ve sanırım bebeğim çok hareketli yani kasigimin hizasında çok hareketlenme var. Napicam böyle bilmiyorum bunlar sancıya giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum cahillik işte :halay: ne zaman dogurucam ben siz bana diyiverin hele ya dünden once de 5.30 da uyandim gaz sancisi gibi bişey vardı :işsiz:

hurma ye bol bol ramazan da yenilenden

dogum sancisi olunca anlarsin

karin sertleesmelrride sancidir, rahaim bebegi asagi iter doguma hazirlik için

hurma ye bol bol ramazan da yenilenden

dogum sancisi olunca anlarsin

karin sertleesmelrride sancidir, rahaim bebegi asagi iter doguma hazirlik için

Çokta yumuşak değil hamur gibi ama çokta sert değil bi de sarı renk akintim var idrar kültürü temiz çıktı

Çokta yumuşak değil hamur gibi ama çokta sert değil bi de sarı renk akintim var idrar kültürü temiz çıktı
nisan o renkde olabiliyor ama iki parmak arasinda uzar akinti
ilk dogumsa evde tek basina dogurman imkansiza yakin sabirla bekle zamani geldiginde anlarsin :)

daha 10 gun var 9 ay 10 gunun dolmasina o kadr durdun biraz daha sabir :)

bahsetigim sertlik bir dk falan surer geçer top gibi olur karnin tam gobegin ortasi , bunlar nst de dag gibi çizgiler yapar yani hepsi birer sanci gibi etki eder

Ben 38+6 da dogurmustum :) hadi bakalim NightStalker NightStalker darisi basina cok beklemexsin umarim. Dogum sancisi gaz sancisina benzio ,yani en azindan ilk baslarda , sonrasi baya farkli :))) ama gaz sancisindan farki, sanci geldiginde ayakta dik duramiyosun egilip bukulme ihtiyaci duyuyosun, en azindan bende oyleydi. Saglikla gelsin bebisin...

İlk cocugumda bıraksalar banyoda doğuracaktım .. sobalı banyo sıcak su resmen hamam gibi kışın ortası şubatın 9 u akşam saatleri.. sancım gelmişte bel ağrısından duramıyordum belime sıcak su döktükçe nasıl bir rahatlamadr 2 saat banyoda oyle ağrımı hafifletmeye çalıştım banyodan cıktım oturdum saçlarımı tararken birden karnım yan tarafta döndü resmen o yuvarlak karın yan karın oldu Allahım noluyo derken bloppp bir ses daha ahanda bebek geliyor dedim neyse 14 şubatı bekleyen ben biraz uzanayım dedim ve sancı bel ağrısı kasık ağrısı heryerden 5 dk bir saplanmalı ağrılr offf eşimi kaldırdım kaynana anne çağırmalar hastanelere gitmeler ve gece 2 de mutlu son çok şükür .. üzerinden 11 yıl geçti son 2 ayımda kabe hurması o kadar çok yedim ki hele son ayda sanırım beni rahat doğuma götüren o hurmalar bide sıcaksuydu.. şimdi 2. Ye hamileyim ve çok korkuyorum normal doğumdan Allahım sağ salim kurtarsın bizleri sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Back
X