38 beden kısa abiye arıyoruz

Canm 15 yaşnda kardeşime abiye aldm dün prenses model göğsten yukarı transparan altı kabarık arkada belde pembr papyon var okadr harikakı sadce 50 tl idi😄oyüzden söyledim hangi şehirdesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sivastayız cnm hiç görmedim öyle bi elbise ya dün de gittik aslında...bi bakayım bugün yine

Hala bulamadık aradığımızı, beklemedeyiz:)

Bu var cnm bolerosuda var isterse bolerosuz kullanır 36 -38 uyumlu istersen ölceriz belini felan 15 tl düşünürsen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398946901718.webp
    $1398946901718.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $1398946910222.webp
    $1398946910222.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 57
bende böyle bişi var abiye tarzında değil pek ben sadelikten yana olduğum için abimin düğününde giydim hatta bunu hiçte sönük kalmadı saç ve makyajımla birlikte.. sadece düğünde giydim 36-38 beden altında giydiğim dolgu topuk ayakkabısı da var elbiseye uyumlu :34:

$IMG_0292.webp $IMG_0291.webp

bende böyle bişi var abiye tarzında değil pek ben sadelikten yana olduğum için abimin düğününde giydim hatta bunu hiçte sönük kalmadı saç ve makyajımla birlikte.. sadece düğünde giydim 36-38 beden altında giydiğim dolgu topuk ayakkabısı da var elbiseye uyumlu :34:

Eki Görüntüle 1096373 Eki Görüntüle 1096374

Daha yeni ergenlikte olduğu için vücut hatları biçimsiz, böyle dar şeyler giyemez:D teşekkürler yine de...

Cok esnekolur bence

Bilemiyorum denemek lazm, s olsa belki ama bir de dar ve likralı. Biz likralı istemiyoruz:) kendisi zaten vücudundan rahatsız böylr biraz daha kabarık ve çocukça bir şey arıyoruz:)

Bilemiyorum denemek lazm, s olsa belki ama bir de dar ve likralı. Biz likralı istemiyoruz:) kendisi zaten vücudundan rahatsız böylr biraz daha kabarık ve çocukça bir şey arıyoruz:)

Firfirlari oldugu icin cocukca duruyo zaten vucudu sariyo fakat firfirlari hatlari sakliyo kizim 12 yasinda bi kez giydi zaten bayan reyondan almistik ..

Back
X