38. Haftada bebeğimi yukarda hissediyorum 😩

grknay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
172
74
48
26
merhabalar, 38+2 haftalık hamileyim, bugüne kadar bebeği hep kasıklarıma baskı yaparken hissederdim, alt karın bölgem gergindi hatta geceleri en az 3 defa lavaboya kalkmak zorunda kalırdım ama artık iki gündür bebeğin yukarı çıktığını hissediyorum karnımın al kısmı çok yumuşak, göğüsümün altı sert bebek oraya toplanmış gibi, lavaboya en fazla 1 defa kalkıyorum. Son haftalarda tam tersi olması gerekmiyor mu benimkisi yukarı çıktı sanki aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

Doktora gittiniz mi? Ultrasonda gördünüz mü yoksa siz mi öyle hissediyorsunuz? Belkıde siz yanlış hissediyorsunuz doğum pozısyonu almaya çalışıyordur. Doktora gidin bence ihmal etmeyin

2 gün önce gitmiştim doktora, gebeliğim boyunca ilk defa iki gün önce alt taraftan muayene oldum acaba bebek o yüzden mi pozisyon değiştirdi diye düşünüyorum çünkü o günden sonra oldu. Başı zaten aşağıdaydı neden böyle oldu bilmiyorum

Doktora gittiniz mi? Ultrasonda gördünüz mü yoksa siz mi öyle hissediyorsunuz? Belkıde siz yanlış hissediyorsunuz doğum pozısyonu almaya çalışıyordur. Doktora gidin bence ihmal etmeyin
2 gün önce gitmiştim doktora, gebeliğim boyunca ilk defa iki gün önce alt taraftan muayene oldum acaba bebek o yüzden mi pozisyon değiştirdi diye düşünüyorum çünkü o günden sonra oldu. Başı zaten aşağıdaydı neden böyle oldu bilmiyorum

Doktorunuzu aradınız mı? Son haftalardasınız akkınıza takılan sizi şüpheye düşüren herşeyi sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…