T Tugbacnr Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 449 122 18 27 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #1 Kusmak tehlikeli mi doktora gitmeli mkyim ishal da basladi gibi daha dün nst girdim birsey yok cumaya çağırdı doktor
Kusmak tehlikeli mi doktora gitmeli mkyim ishal da basladi gibi daha dün nst girdim birsey yok cumaya çağırdı doktor
Ihlamurseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 1.895 En iyi cevaplar 1 2.979 83 27 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #2 Bence bir görünün yeniden enfeksiyon belirtisi de olabilir. Kusma ve ishal doğum habercisi de olabilirmiş
Bence bir görünün yeniden enfeksiyon belirtisi de olabilir. Kusma ve ishal doğum habercisi de olabilirmiş
PiaLeon Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mart 2018 5.637 13.253 248 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #3 Tugbacnr .!.: Kusmak tehlikeli mi doktora gitmeli mkyim ishal da basladi gibi daha dün nst girdim birsey yok cumaya çağırdı doktor Genişletmek için tıkla... Son haftalarda azıcık değişim görseniz direk doktora gidin
Tugbacnr .!.: Kusmak tehlikeli mi doktora gitmeli mkyim ishal da basladi gibi daha dün nst girdim birsey yok cumaya çağırdı doktor Genişletmek için tıkla... Son haftalarda azıcık değişim görseniz direk doktora gidin
T Tugbacnr Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 449 122 18 27 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #4 LeonKing .!.: Son haftalarda azıcık değişim görseniz direk doktora gidin Genişletmek için tıkla... Yedigim bırsey dokundu galiba bebek hareketleri iyi yarin sabah gidecem
LeonKing .!.: Son haftalarda azıcık değişim görseniz direk doktora gidin Genişletmek için tıkla... Yedigim bırsey dokundu galiba bebek hareketleri iyi yarin sabah gidecem
PiaLeon Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mart 2018 5.637 13.253 248 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #5 Tugbacnr .!.: Yedigim bırsey dokundu galiba bebek hareketleri iyi yarin sabah gidecem Genişletmek için tıkla... E madem bu kadar bilinclisnz neden cevap istednz konu açtınız orasını anlamadım
Tugbacnr .!.: Yedigim bırsey dokundu galiba bebek hareketleri iyi yarin sabah gidecem Genişletmek için tıkla... E madem bu kadar bilinclisnz neden cevap istednz konu açtınız orasını anlamadım