C cevenlim Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 10 3 6 23 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cevenlim #1 Sancım görünüyor mu Eklentiler image.webp 92,1 KB · Görüntüleme: 73
Pkolu_anneadayi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2018 1.865 1.130 133 28 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cevenlim #2 cevenlim .!.: Sancım görünüyor mu Genişletmek için tıkla... Bı son da cıkmjs canısı başlarda yok güzel doğumlar nasıp ersın yarabbın saglıcakla al kucağına
cevenlim .!.: Sancım görünüyor mu Genişletmek için tıkla... Bı son da cıkmjs canısı başlarda yok güzel doğumlar nasıp ersın yarabbın saglıcakla al kucağına
C cevenlim Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 10 3 6 23 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cevenlim #3 Pkolu_anneadayi .!.: Bı son da cıkmjs canısı başlarda yok güzel doğumlar nasıp ersın yarabbın saglıcakla al kucağına Genişletmek için tıkla... Amin inşallah belimde akşamdan olan bi ağrı var regl olacakmış gibi ama bilemedim
Pkolu_anneadayi .!.: Bı son da cıkmjs canısı başlarda yok güzel doğumlar nasıp ersın yarabbın saglıcakla al kucağına Genişletmek için tıkla... Amin inşallah belimde akşamdan olan bi ağrı var regl olacakmış gibi ama bilemedim
Pkolu_anneadayi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2018 1.865 1.130 133 28 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cevenlim #4 cevenlim .!.: Amin inşallah belimde akşamdan olan bi ağrı var regl olacakmış gibi ama bilemedim Genişletmek için tıkla... Canısı doğum sancısı elektırık çarpması gibi bır ağlatıyor ıkı dakıka sonra sankı hıc bısı olmamız gıbı oluyorsun
cevenlim .!.: Amin inşallah belimde akşamdan olan bi ağrı var regl olacakmış gibi ama bilemedim Genişletmek için tıkla... Canısı doğum sancısı elektırık çarpması gibi bır ağlatıyor ıkı dakıka sonra sankı hıc bısı olmamız gıbı oluyorsun
C cevenlim Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 10 3 6 23 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cevenlim #5 Pkolu_anneadayi .!.: Canısı doğum sancısı elektırık çarpması gibi bır ağlatıyor ıkı dakıka sonra sankı hıc bısı olmamız gıbı oluyorsun Genişletmek için tıkla... Doktor Altan baktı kanamam oldu doğum hemen olur mu
Pkolu_anneadayi .!.: Canısı doğum sancısı elektırık çarpması gibi bır ağlatıyor ıkı dakıka sonra sankı hıc bısı olmamız gıbı oluyorsun Genişletmek için tıkla... Doktor Altan baktı kanamam oldu doğum hemen olur mu
Pkolu_anneadayi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2018 1.865 1.130 133 28 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cevenlim #6 cevenlim .!.: Doktor Altan baktı kanamam oldu doğum hemen olur mu Genişletmek için tıkla... eltım de de baktı 2 cm acıklık dedo akşam kanaması oldı 38+4 du şuan 40+2 daha gelen giden yok tabı her bünye farklı
cevenlim .!.: Doktor Altan baktı kanamam oldu doğum hemen olur mu Genişletmek için tıkla... eltım de de baktı 2 cm acıklık dedo akşam kanaması oldı 38+4 du şuan 40+2 daha gelen giden yok tabı her bünye farklı