Erken doğum olmasın lütfen dua edin

Yorumunuz bana da umut oldu 🥹 ne zaman başladı kısalma ve hunileşme acaba
Umut olmak için yazmıştım. Çünkü benim de hep buna ihtiyacım oldu. Kisalma v3 hunilesme 23. Haftada basladi. Doktor çok riskli durum dedi. Iki doktor ile görüştüm hep. Riskli gebelik doktorum da vardı. Fakat 37 38. Haftaya gelen hastalarımız var bu sekilde deyim ce doktorlar bana umut oldu ve çok sukur ben de 37. Haftayı bitirip bebeğimi kucağıma alabildim. Sizler de saglikla kavusun insallah. Sizin kisalma ne kadar?z

Umut olmak için yazmıştım. Çünkü benim de hep buna ihtiyacım oldu. Kisalma v3 hunilesme 23. Haftada basladi. Doktor çok riskli durum dedi. Iki doktor ile görüştüm hep. Riskli gebelik doktorum da vardı. Fakat 37 38. Haftaya gelen hastalarımız var bu sekilde deyim ce doktorlar bana umut oldu ve çok sukur ben de 37. Haftayı bitirip bebeğimi kucağıma alabildim. Sizler de saglikla kavusun insallah. Sizin kisalma ne kadar?z
Aminnn 🙏🏻 Ben de 26. Haftamda öğrendim 26mm olarak. Çok üzüldüğümü görünce doktorum ben ileriki haftalarda da dikiş atarım yeter ki bebek anne karnında gelişsin yoksa aileler çok yıpranıyor 30. Haftada vs olursa doğum dedi Allah korusun

Aminnn 🙏🏻 Ben de 26. Haftamda öğrendim 26mm olarak. Çok üzüldüğümü görünce doktorum ben ileriki haftalarda da dikiş atarım yeter ki bebek anne karnında gelişsin yoksa aileler çok yıpranıyor 30. Haftada vs olursa doğum dedi Allah korusun
Sağlıkla doğsun inşallah. 15 ya da 20!mm de dikiş oluyor. Bi den25. Haftadan sonra dikiş olmaz dedi doktorum ama yatıp dinlenirseniz Allah’ın izni ile sona kadar gelirsiniz inşallah.

Merhaba kızçeler
27 haftalık hamileyim dün ağrım olduğu için doktora gittim ve sancım çıktı ama ağrım abartılacak gibi değil sancımın sık olduğu söylenildi. Erken doğumdan korkuyorum böyle yaşayıp daha sonra sağlıklı doğum yapan var mı?
Merhabalar 28.haftada kasik agrisi ile hastaneye gittim.Bizim sıpa keseyi delmis su sizintisi ve acilmam vardı.Dogum icin hazırladılar fakat acilma durdu.Malesef 4 hafta gibi bir süreyi hastanede gecirdim.Emin olun en güvenli yer hastane cokta arkadaş edindim neredeyse eğlenceliydi bile diyebilirim😂😂
33.haftada normal doğum ile ikizlerim geldi.Biri 2 kg biri 1.400 gr çok şükür Şimdi 1 yasindalar ve canavar gibiler🤣🤣
Hiç endişe etmeyin rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Canım progestanı mutlaka kullan ihmal etme, ben günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum. Kasılmalarım çok oluyordu gün içinde progestanı üçe çıkardı doktorum çok şükür maşallah diyeyim günde 1-2 anca oluyor artık. Stres sakın yapma ennn büyük düşmanımız inan ki herşeyden daha zararlı bizim için

Kızlar yazan herkese teşekkür ederim💙 bugün gittik ve çok şükür sancılarım biraz azalmış ama progestan sanırım doğuma kadar devam😏 bebeğim sağlıklı çok şükür moralim yerine geldi

Back
X