- 1 Şubat 2025
- 401
- 222
- 18
- 25
17 haftaya kadar bana da kız demişti 3 adet doktorBakalım benim bebi neçeşitli hurafeler deniyoruz çoğu kız çıkıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 haftaya kadar bana da kız demişti 3 adet doktorBakalım benim bebi neçeşitli hurafeler deniyoruz çoğu kız çıkıyor
![]()
Çok teşekkür ederim umarım sizin gibi zamanında doğurmak Banada nasip olurBol bol dinlen ve su alımını arttır, inşallah zor haftalari geçersiniz, stres yapıp kendini korkutma, yüz yüz sancılarla acilmayla 34ten itibaren bekledim 39+6da doğum yaptım, sancı herşey demek değil yeter ki tedbirli davran, vakti varsa bekleyecek, sen dinlenmene bak yorma kendini![]()
Öyle olacak inşallah üzme yıpratma kendini, pozitif düşün, pozitif odaklanÇok teşekkür ederim umarım sizin gibi zamanında doğurmak Banada nasip olur![]()
Hastaneye yatmaktan korkuyorum. Sanki oraya yatarsam bebeğim erken doğar gibi bi his çok saçma fakat öyle. Hayırlısı olsun haftaya çarşamba belli olurÖyle olacak inşallah üzme yıpratma kendini, pozitif düşün, pozitif odaklan![]()
Korkulacak bir şey yok, aksine şöyle düşün acil birşey olursa takipte olacaksın, durdurulabildigi kadar durdurulur, takipte olmasan bı sıkıntı olsa Allah korusun, durumu anlayana kadar geç kalmış olursun, hiç korkutma kendiniHastaneye yatmaktan korkuyorum. Sanki oraya yatarsam bebeğim erken doğar gibi bi his çok saçma fakat öyle. Hayırlısı olsun haftaya çarşamba belli olur![]()
Teşekkür ederim çok sağolunKorkulacak bir şey yok, aksine şöyle düşün acil birşey olursa takipte olacaksın, durdurulabildigi kadar durdurulur, takipte olmasan bı sıkıntı olsa Allah korusun, durumu anlayana kadar geç kalmış olursun, hiç korkutma kendini
Harikasınız enerjiniz umarım hep böyle olur. Kaçıncı haftadasınız?Hastanede yatmak kulağa tedirgin edici gelse de en güvenlisi bence. Ama umarım sancılar diner ve evinizde güzelce dinlenirsiniz. Zaten endol falan veriyorlar sanırım belli bir haftaya kadar kasılmayı sancıyı önlemek için. Siz içinizi ferah tutun stres her şeyin başı. Benim de serviks kısalığım ve hunileşme olduğunu öğrendik. Ben de progestana başladım ve mümkün olduğunca uzanıyorum kalkmıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum zor da olsa.. moral lazım![]()
26+2 olduk :) bi müddet doktorum her hafta görmek istedi. Ptesi gideceğim tekrar inşallahHarikasınız enerjiniz umarım hep böyle olur. Kaçıncı haftadasınız?
Hemen hemen aynıyız sağlıkla zamanında kucağımıza almak dileğiyle bebişlerimizi26+2 olduk :) bi müddet doktorum her hafta görmek istedi. Ptesi gideceğim tekrar inşallah
Amiiin inşallahHemen hemen aynıyız sağlıkla zamanında kucağımıza almak dileğiyle bebişlerimizi![]()
Progestan rahim ağzını kalınlaştırıp erken doğumu engelliyormuş. 2 aydır kullanıyorum faydasını gördüm için rahat olsun bir zararı yok. En önemli şey stres yapmamak bebeği de çok fazla etkiliyor. 16.haftamdan beri şiddetli kasılmalarım var, rahim ağzı uzunluğum sınırda ve kullandığım başka bir ilaç bebeğin suyunu etkilemiş her gün iğne vuruyorum. Hastaneye yatmak gerekirse de stres yapma emin ellerde olmak evde ne yapacağını bilmemekten daha iyiVe progestan verdi günde 2 kez bunun sebebini sormayı unuttum. Açılmam yokmuş suyumda iyiymiş.
Sana da çok geçmiş olsunProgestan rahim ağzını kalınlaştırıp erken doğumu engelliyormuş. 2 aydır kullanıyorum faydasını gördüm için rahat olsun bir zararı yok. En önemli şey stres yapmamak bebeği de çok fazla etkiliyor. 16.haftamdan beri şiddetli kasılmalarım var, rahim ağzı uzunluğum sınırda ve kullandığım başka bir ilaç bebeğin suyunu etkilemiş her gün iğne vuruyorum. Hastaneye yatmak gerekirse de stres yapma emin ellerde olmak evde ne yapacağını bilmemekten daha iyiBol bol su iç bir çok şeyi engelleyen en önemli şey suymuş
Çok şükürMerhaba benimde erkenndoğum öyküm olduğu için bundada progestan kullanmaya başladım kasılmalarım başladığında da endol ve magnezyum kullanacaksın dedi doktorum karnınızda sertleşme olursa dikkate alın lütfen bende öyle oldu önceki hamileliğimde ilaçlara rağmen bebeğim strese girip kaka yapmış o yüzden 33. Haftada doğum yaptım çok şükür çocuğumdq bir sorun olmadı 3 hafta küvezde kaldı kilosu az olduğu için
Bende de kısalık vardı. 22 mm sen 15 e düştü. Açılma ve hunilrşme ile 37. Haftayı bitirdim. Çok şükür. Her gün gün saydım. Hep yattım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhaba. Ben 22+2 haftalık hamileyim. Benim sancım yok ama serviks kısalığı var. Bu da erken doğum riskini taşıyor. Bence en önemli düşmanımız stres. Haftan bence çok güzel. Ben keşke o haftalara bir an önce gelebilsem diye dua ediyorum. İlaçlarla doktorlar sancını keserler. Zamanında gelir inşallah bebeğin. Hiç korkma.
Çok geçmiş olsun. Ben de erken doğum riski ile 25. Haftada ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sancım çıktı nst de. Durdurmak için endol verdiler. Progestan fitil ve serum uygulaması oldu hastanede. Bir gece kaldım. Sürekli nst ye girdim. Sancıyı durdurdular şükür. Yalancı doğum sancıları da olabiliyormuş.Sana da çok geçmiş olsunbol bol su içiyorum maalesef havalar çok sıcak olduğu için içmemek elde değil. Umarım bakalım haftaya kontrole çağırdı. Ama bugünde ara ara ağrım oldu
![]()
Yorumunuz bana da umut olduBende de kısalık vardı. 22 mm sen 15 e düştü. Açılma ve hunilrşme ile 37. Haftayı bitirdim. Çok şükür. Her gün gün saydım. Hep yattım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
MaşallahBende de kısalık vardı. 22 mm sen 15 e düştü. Açılma ve hunilrşme ile 37. Haftayı bitirdim. Çok şükür. Her gün gün saydım. Hep yattım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Günde iki kez progestan kullandım ben de. Ben dogum yaptım sukur. Hatta oğlum 2 aylık olmak üzere. Güzel, dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Saglikla kavusun siz de insallajh.MaşallahRabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin. Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İlaç olarak size ne verdiler acaba? Ben Progestan kullanıyordum 6. haftamdan beri. Bu kısalık öğrenildikten sonra doktor günde 1’e düşürdü. Beni biraz şüpheye düşürdü. O yüzden sormak istedim.